FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 05 okt 2017, 14:00

samo procitas intervju aleksandra sa slogasima vojvodom azmirom,procitas sportske .ba i sve jasno.
gledaj sad kad me ukinu instant.sto ti je rec lova hahahaha
ima i besplatan prevoz ma sve sve sve...
samo nek nastave gadit i zmira i slogu raji.. :thumbup:

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 05 okt 2017, 14:03

Ljudi nas oprase na ruke on se sad sjetio opominjat.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 okt 2017, 14:05

ma je bes sve redom..samo sloboda i fukare.
tema je ionako sjebana.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 okt 2017, 14:06

Koliko znam na ovom pdf su oni koji godinama pisu i vole svoj klub.....znaci ne smijemo biti protiv nekog NJUO da bi pisali na ovom pdf.....ili imati postovanje za neloga ko nam je spasio klub od grobara sporta u TZ.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 okt 2017, 14:08

Sariel je napisao/la:
admin je napisao/la:Skver i Sariel, zamolit ću vas da se prebacite na pp.
stani jarane jel ovo tema fk slobode?
znaci tema samo za navijace slobode.
pa sta ocekujes od mene? slusam ovo godinu dana ovde.ni na jednoj durgoj temi ovo nije dozovljeno osim ovde.
pregledaj i procitaj malo ko gdje i kako pise.
ja cu dok sam ovde im odgovoarat je bo ban ba...
iskreno obli me krac..ako nije pravda za sve..sto bi me i bolio?
Tema je Sloboda, ne prepucavanja vas dvojice. Imate pp i nastavite, ima dosta raje koja bi diskutovala o Slobodi, sadasnjim i nekim bivsim vremenima te ne bi citala vasa prepucavanja. Potrudit cu se da ispostujemo raju kojoj je dosta vaseg djecijeg prepucavanja. Dakle, tema je FK Sloboda i ovdje se diskutuje o Slobodi, na temi nekog drugog kluba se diskutuje o tom drugom klubu, a pp imate da zavrsavate vase privatne ratove.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2017, 14:17

Stigo NATO ha :mrgreen:
Nemoj ba Sariela, popio cojk :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 05 okt 2017, 14:17

Skver je napisao/la:Koliko znam na ovom pdf su oni koji godinama pisu i vole svoj klub.....znaci ne smijemo biti protiv nekog NJUO da bi pisali na ovom pdf.....ili imati postovanje za neloga ko nam je spasio klub od grobara sporta u TZ.
Sacekaj malo,ti haman nisi upucen da je predsjednik NJUO s ponosom obukao majicu Divizije i slikao se,da se druzi svaki dan itd.
Niko tebi javio jos nije,dakle kad si protiv Macka ti si protiv AH
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 okt 2017, 14:21

solinas je napisao/la:Stigo NATO ha :mrgreen:
Sariel je dobri duh foruma i to se zna cijeniti ali zna pretjerati sa vrijedjanjem. Evo ni sada ga ne zelim banovati jer znam da ne misli ono sto pise. Potrudimo se svi zajedno da temu dovedemo na visi nivo. Evo, ja sam tu, treba mi vasa pomoc. Djecijim prepucavanjima to necemo uspjeti.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 05 okt 2017, 14:22

SARS je napisao/la:cuj Sloboda treba da se boji SSH :clap: :urnebes: :lol: :damn: :crazy: Pa Sloboda je gospodo draga prije sve ime u BH fudbalu, drugo institucija sa dugogodisnjom tradicijom, trece svi instant projekti u ovoj drzavi tako lahko potonu da niste svjesni i ta ista "vasa" SSH ce da dozivi sudbinu Olimpika od ove godine kao i sudbinu mnogih instant klubova tipa Modrice,Brotnja itd...Jao kako ce te se ujedati za guzicu kada potonete da niste ni svjesni
Poštujem tradiciju, poštujem da smo ime, ali samo zbog godina postojanja, jer nikakvog mi uspjeha nemamo u ovih 100 godina, nema tutule prvaka niti kupa, osim onog jednog drugorangiranog iz bivše Juge.
Ono što mi imamo na djelu iz prespektive liga 5ice možemo preslikati Mančester United = Sloboda, Manchester City = Sloga.
Garant su i navijači Uniteda tako kukali kad je ove uzeo Šeik, ali boli njih racku, oni počeše ostvarivat ciljeve, titule i učešća u Evropi i niko im to ne može zabraniti, a navijači i klub United ostade godinama u sijenci svijetloplavih i nikako da se izvuku.
Zato ja kažem, opravdan je naš strah ne od Sloge, već da budemo u sijenci i po uspjehu i rezultatima klub br. 2 u Tuzli.
RAZLOG nemamo kapital kao što ima finansijer Sloge. Možda i imamo ako grad stane iza nas, ali mi nemamo ljude koji će ga pametno iskorisiti i dovesti igrače koji će donijeti rezultat. Ovi gore imaju trenutno novac i dovešće koga poele ne pitajući za cijenu.
KAŽEMO neće taj projekat trajat dugo. To ne znamo, ali dokle god traje bojim se da ćemo pasti u sjenu i biti po uspjehu iz njih.
A rezultat je ono po čemu te pamte, po tradiciji postojanja, tu tabelu još nisam vidio nigdje, niti čuo za nju......
Zadnja izmjena: Mortus, dana/u 05 okt 2017, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 okt 2017, 14:23

**** IH I MACAK I SVI LJUDI, A KAKAV JE TO MENTALITET I DRES PROMIJENIT ZARAD JEDNOG DVA COVJEKA. DOVOLJNO O SVEMU GOVORI.
misle meni je do macka i uprave.
ja kupljen? pa mene niko kupit ne moze.
nema moj obraz cijenu
zbogom picke jedne

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 okt 2017, 14:24

admin je napisao/la:
solinas je napisao/la:Stigo NATO ha :mrgreen:
Sariel je dobri duh foruma i to se zna cijeniti ali zna pretjerati sa vrijedjanjem. Evo ni sada ga ne zelim banovati jer znam da ne misli ono sto pise. Potrudimo se svi zajedno da temu dovedemo na visi nivo. Evo, ja sam tu, treba mi vasa pomoc. Djecijim prepucavanjima to necemo uspjeti.
+1 Nemoj ga, nema nas ko mezetiti.....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 okt 2017, 14:25

Nemojte Sariela,jes da se nekad zakacimo,al ne uzimamo mu za zlo :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 05 okt 2017, 14:28

Sariel je napisao/la:**** IH I MACAK I SVI LJUDI, A KAKAV JE TO MENTALITET I DRES PROMIJENIT ZARAD JEDNOG DVA COVJEKA. DOVOLJNO O SVEMU GOVORI.
misle meni je do macka i uprave.
ja kupljen? pa mene niko kupit ne moze.
nema moj obraz cijenu
zbogom picke jedne
A ko to Sarijele mijenja dres, ja samo vidim da su ljudi zabrinuti i da svoju brigu pokazuju kroz frustraciju i sarkazam.
Niko se nije javno izjasnio da prelazi gore. Drugo je što ljudi odu da pogledaju utakmicu. pa šta ja sam neki dan gledao utakmicu Mladosti u Solini za vikend. Jučer u Slavinovićima. Bio sam u SH protiv Metalegea, zato što me zanimalo da vidim na šta to liči, kakvi su i slično, a to Ne znači da sam promijenio dres.
Sloga zbog najavljivanog, ali i po rezultatitma koje trenutno ostvaruje postaje zanimljiv. Dosta raje kao i ja ode da vidi kakvi su, kako igraju, jer su doveli dobre igrače.
MNOGI SU OVDJE ZABRNUTI, NEGO ŠTO SU PRESTALI NAVIJAT ZA SLOBODU. TO PRVI GARANTUJEM DA NISAM, ALI ZABRINUT JESAM....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 okt 2017, 14:31

svi vi zabrinuti, koji ponekad odete pogledsat utakmicu sloge i jos se termin poklopi sa slobodinim.bujrum ko vam brani,.a nemojte meni onda spocitavat sto vam govorim divizionari,jasta neg ste promijenili dres,sto vam to smeta?poslje svega sto nam je sukno u zadnje vrijeme,jel ucinio dobra jest.jel se popiso na sve to jest.kraj.
jasta nego jeste.
nema tu dvije ljubavi.
ko zena, jedna je zena. jedan je klub,zena i klub se nedaju nikom.ocu rodjenom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 okt 2017, 14:40

Vlado Jagodic i NJUO su uspjeli razhebati ekipu koja je bila finalista kupa BiH,drugi u premijer ligi i momci koji su odigrali utakmicu evropske lige !!!

Zasto je Vlado Jagodic minimizirao jednog Veselinovica,radi svog igraca koji nije nista pokazao,samo dzaba uzima platu,dopsutise da im ode Stjepanovic jedan od najjacih na svojoj poziciji u nasoj ligi,zamjeni ga Culumom i Jahicem..ah da jedan mi je ovdje odgovorio da je skuplji nego Culum i Jahic zajedno..ma da sta ce nam kvalitet,daj igraca iz trece kantonalne i jednog koji nije mogao u Radu ostati..

Kakav se otpimizam nalazi u clanovima ovog odbora kada su najavili borbu za titulu sa Salihovicem,Jahicem,Culumom,Ignjatovicem ,Tandirom ???? :facepalm:

LJUDII NIJE PROBLEM U NEKOM DRUGOM VEC U NAMA SAMIMA,SUTIMO NA SVE,EKIPA NAM JE GOLI RACKU,DOSLI SU IGRACI KOJI NIGDJE NISU MOGLI IGRATI,PA IH MENADZER UTRPAO NAMA,HVALA BOGU IMAMO SPORTSKOG DIREKTORA ,REAL BI NAM POZAVIDIO !!!

jel vi vidite na sta smo se srozali za godinu ???

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 05 okt 2017, 14:45

Sariel je napisao/la:svi vi zabrinuti, koji ponekad odete pogledsat utakmicu sloge i jos se termin poklopi sa slobodinim.bujrum ko vam brani,.a nemojte meni onda spocitavat sto vam govorim divizionari,jasta neg ste promijenili dres,sto vam to smeta?poslje svega sto nam je sukno u zadnje vrijeme,jel ucinio dobra jest.jel se popiso na sve to jest.kraj.
jasta nego jeste.
nema tu dvije ljubavi.
ko zena, jedna je zena. jedan je klub,zena i klub se nedaju nikom.ocu rodjenom.
Pa de iskreno reci, jesil ti zabrinut ili nisi ?
trenutno je Sloga, a mogao je biti i Proleter ili Mramor ili bilo ko drugi da ga je preuzeo dobar finansijer, koji se nama nudio, a mi ga nismo pratili.
Zar nije samoubilački da takav klub postane uspjeniji od Slobode zarad političkog samopromovisanja prvog čovjeka grada i gradskih institucija. Možda neće, ali ako nastavi ono što je započeo u Slobodi, a vidjeli smo da se može, ko nam garantuje da neće biti uspješniji od nas ?
TO JE NAŠA SRAMOTA, kako kaže HARRY da samo šutimo i gledamo. NEKA njih gore neka rade i ostvarju ciljeve, ali šta je sa nama, zašto se naši ne angažuju da im ne dozvole to, pa ulože sredstva i dovedu igrače i bore se za prestiž.
Doveli smo dobrog trenera, neka to bude signal da se nećemo predati i da ćemo počet dovoditi i bolje igrače....

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 okt 2017, 14:51

:urnebes:...eno ga sad na pdf mrskog mu kluba :kralj: :rol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 okt 2017, 14:52

ma necu ovde vise uopste da diskutujem, reko sam da sam zabrinut ko i vi prije godinu dana hocul sad to ponavljat i kmecat svaki dan?i to na forumu je bo te dan gdje nista promijenit ne mozes?
trebam jos ovde dolazit i slusat svakodnevne zalopojke i crnjake i izljeve frustracija.
ma hocu ****.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2017, 14:53

Ja sam zabrinut i pesimista cim su doveli nesposobne ljude u klub! NJUO boli briga, oni nisu tu svojom voljom kao mi. Oni nisu zabrinuti. Oni cak i ne navijaju za SLobodu, izuzetak Nermin.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 okt 2017, 15:02

Da se sacuvalo samo 5-6 igraca iz one ekipe i rijesili Jagodica prije pocetka sezone,sigurno bi sada bili medju prvih 5 na tabeli,jer znamo da u ovoj ligi ne treba ti puno da bi bio u vrhu..

Ako je problem sto se trazi klub da bude medju prvih 5,onda stvarnoo trazimo i previse..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.