FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izvjestaj sa jucerasnje tekme.
U drugom je branio junior koji je danas potpisao ugovor.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 05 okt 2017, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Sanjam, direktor sam firme, sanjam moje mi Amine,logme je napisao/la:Neka bolan ne diraj ga.
On upravo sanja da je direktor FK, potpisao s juniorima ugovore pa im drži motivacijski govor.
A nama ostalima poručuje kako je sve u redu dok on drži konce u svojim rukama, dok se slijede njegove smjernice.
Ne budi ga dok sanja najljepši san.
sanjam papir u rukama, sanjam da ga šaram olovkama,
i opet sanjam direktor sam firme, sanjam moje mi...

Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Jes vam Nea komplekse nabio 
Za_zivot_cijeli zar ne rece ti adio sa ovog foruma?

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
- Kontakt:
moramo sam je zapjevati pa kad bi umroZeljo92 je napisao/la:Jes vam Nea komplekse nabio

Dzenis = Wayne RooneyLjoZee je napisao/la:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Ako je to što sam galamio da su mladi zapostavljeni i da ništa dobro necemo dobiti sa polovnjacima greška, kriv sam. Ako je greška podrška mladima koji ovo možda čitaju pa ih kao navijač i stariji od njih pokušavam motivirati, kriv sam. Ako je to što sam se borio protiv mišljenja koje klubu nije donijelo ništa dobro, kriv sam.
Pospite se pepelom i manje pricajte, dokazali ste svoje ne_znanje.

Pospite se pepelom i manje pricajte, dokazali ste svoje ne_znanje.
LjoZee je napisao/la:

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jače je to od njih, 95% njih imaju paralelno otvoren ovaj forum sa anamo onim. Da ne pričamo o registracijama pod drugim nickovima ili o nekim starim nickovima za koje su dobili passworde.Zeljo92 je napisao/la:Za_zivot_cijeli zar ne rece ti adio sa ovog foruma?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Fino je odigrao, go, par odličnih lopti za Voju, žao mi sto nije realizovao bar jednu šansu. Najbliži je bio na 6'04 kad je glavom opucao u maniru mog mrtvog dede.irfo je napisao/la:Dzenis = Wayne RooneyLjoZee je napisao/la:
P.S. Idemo svi, svi, svi na Lendricev face, twiter, instagram, pišite poruke da se vrati. Pokaži navijačima qurac Lendricu, možeš ti to. Hebo navijače...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
sam protiv svih.Virtu4l je napisao/la:Jače je to od njih, 95% njih imaju paralelno otvoren ovaj forum sa anamo onim. Da ne pričamo o registracijama pod drugim nickovima ili o nekim starim nickovima za koje su dobili passworde.Zeljo92 je napisao/la:Za_zivot_cijeli zar ne rece ti adio sa ovog foruma?
pokenjam vam se na vase ratove. privatne a i one za vise ciljeve.
SAMO ZELJEZNICAR!!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Nisi puno pisao ali ti je svaka druga biser. Vidi se da si "svoj".
Egzircir je napisao/la:
...ja licno bi vratio sve titule i pehare...
Egzircir
Šta misliš da ti preuzmeš ulogu gospodina Nikolića, pa nam pokažeš svoje sposobnosti? Mislim, kad već voliš FK Željezničar, kad već znaš kako se dovode i odvode igrai, kad i pored navedenoga znaš i kako se ostvaruje profit, fino zasučeš rukave i odvojiš dnevno minimalno 10h svog vremena i znanja i pokažeš nam kako se to radi, a ne samo ti, već svi oni koji misle da su bolji i pametniji od gospodina Nikolića i gospodina Ćenana, na kraju krajeva i gospodina Misimovića.
Egzircir
Nismo osvojili titulu, poklekli u odsutnom trenutku, pa šta? Sad snosimo posljedice i snosićemo ih kao i svaki Klub koji ne uspije da osvoji trofej. Da li smo griješili kod dovođenja igrača, jesmo.
Egzircir
Nisam advokat Ćenanov niti mi je to namjera da budem, ali hajde da probamo posložiti kockice na pravo mjesto.
Mislim da je itekako sposoban i da ima konekcija širom evrope, pa čak i svijeta.
Egzircir
Pa dobro da li imas granicu sa legendama Kluba? Kakve bolan legende Kluba, jedna obecavala milione, a nije znao donijeti ni 100 hiljada, drugi hoda po gostujucim utakmicama i pljuje rad SP i ljudi koji su u Klubu.
Pozdravi molim te Amara, pitaj ga sto je otisao u srsd sezone na odmor i neka on pozdravi Bekric Samira, onako usput, nista obavezno.
Egzircir
Nisam glasnogovornik, ali razmišljam svojom glavom...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
https://www.klix.ba/clanak/171005076?ut ... ook+status
Lijepo izgleda stadion. Teren izgleda predobro.
Lijepo izgleda stadion. Teren izgleda predobro.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nek je odma izgubi,,da potpisemo.Golmane nista ne brani,napravi penal samo da zijanimo,kazu dolazi Osim.Ovo kakvi su iz Celika nece moc Sami zabit.
Puno nekih novih forumasa, sa veoma zvucnim nickovima, se pojavilo poslije zrinje...
Zanimljivo, gotovo svi brane poteze uprave za koje ni sama ne misli da su dobri.
Fuj.
Zanimljivo, gotovo svi brane poteze uprave za koje ni sama ne misli da su dobri.
Fuj.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Neandertalac
- Kontakt:
Gdje ćeš veći motiv. Vrh ideja i sika.LjoZee je napisao/la:Zeljina skola [emoji2]
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Strasna slika. Jos samo Ara i Baja.LjoZee je napisao/la:Zeljina skola [emoji2]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Masala. Ovu sliku treba dijeliti na drustvenim mrezama. Neka djeca vide gdje se moze dospjeti iz Doline.Virtu4l je napisao/la:Strasna slika. Jos samo Ara i Baja.LjoZee je napisao/la:Zeljina skola [emoji2]
Kako izgleda grbavica danas, je li moguce ono

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Mana, svrakino1921 i 42 gosta.