FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovdje niko nije navijac Sloge tako da lupas gluposti.
Cim se pocne kritikovat stanje u klubu vi ste ti koji prvi ih spominjete I govorite ako vam ne pase imate SH.
Njih se itekako treba bojati jer Husic drzi Slobodu za yaya sa pozajmicom. Zadnjim istupima I desavanjima pokazao je lice I ja mu yebem mater dvolicnu.
Kako je ba Sloboda ime I veliki klub. ...Na osnovu cega. ...dugovjecnosti postojanja nako. ...ne sei.
Ionako nam se smiju ljudi.
Cim se pocne kritikovat stanje u klubu vi ste ti koji prvi ih spominjete I govorite ako vam ne pase imate SH.
Njih se itekako treba bojati jer Husic drzi Slobodu za yaya sa pozajmicom. Zadnjim istupima I desavanjima pokazao je lice I ja mu yebem mater dvolicnu.
Kako je ba Sloboda ime I veliki klub. ...Na osnovu cega. ...dugovjecnosti postojanja nako. ...ne sei.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nemoj tako, Zivinice nece nikada izdati.....solinas je napisao/la:Ovdje niko nije navijac Sloge tako da lupas gluposti.
ko nesto to carsijica podjebava iz simin hana 
Tano prije godinu dana turcin Yavuz je trebao da preuzme Slobodu,nakon odlaska Husica,koja je ovo podvala bila

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Za mene je Sloboda isto najveci klub svijeta volim je ali realnost je da smo mi dno bih fudbala mi nemozemo u istu recenicu sa Olimpikom ili Radnikom a prica se o nekoj velicini. JbG realnost.Skver je napisao/la:Nemoj tako, Zivinice nece nikada izdati.....solinas je napisao/la:Ovdje niko nije navijac Sloge tako da lupas gluposti.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Svako ima pravo izbora.Ja volim Slobodu i navijam za nju al nikom ne zamjerim ako navija za Slogu ili voli Slogu.Svako ima pravo izbora,normalno.Samo razumijem i ove sto pišu protiv sloge i azmira jer svi znamo sta novac u ovoj kukurz ligi može uraditi.Nazalost mi smo tu donji kako kod razmisljam.Al eto mozda nekad za nekoliko godina i u ovom gradu razum pobjedi lične interese.
DRŽAVA TUZLA!!
dobro skontali smo za ovih godinu dana da vam nista ne godi.
razocarani ste.jebte pa ispricale se sve price.vise puta
pa dokad cemo ih vrtit u krug.
jos malo? ok aj jos malo
razocarani ste.jebte pa ispricale se sve price.vise puta
jos malo? ok aj jos malo
Ovo dovoljno govori koliko ti mozga imas carsijanercicu iz Simin Hana, i sta imas protiv Zivinica?Skver je napisao/la:Nemoj tako, Zivinice nece nikada izdati.....solinas je napisao/la:Ovdje niko nije navijac Sloge tako da lupas gluposti.
jebte ba jedan kup namjestenog politickog prvenstva.dno dna je liga sama po sebi ebi je tamo
olimpik i radnik tacno tako ne mogu s nama u istu recenicu svaka njima cast,al su sta su? ko su?ja neam pojma.
nema nikakvog rivalstva, nikakve istorije.uostlaom neam nikakvog interes ni da ih istrazujem .
samo bog sloboda i fukare, sto se mene tice moze komotno i bez boga...
olimpik i radnik tacno tako ne mogu s nama u istu recenicu svaka njima cast,al su sta su? ko su?ja neam pojma.
nema nikakvog rivalstva, nikakve istorije.uostlaom neam nikakvog interes ni da ih istrazujem .
samo bog sloboda i fukare, sto se mene tice moze komotno i bez boga...
jos samo maloSariel je napisao/la:dobro skontali smo za ovih godinu dana da vam nista ne godi.
razocarani ste.jebte pa ispricale se sve price.vise puta![]()
jos malo? ok aj jos malo
ok kmecacemo jos samo malo... 
moze do iduce godine? ma a sto ne bi mogliiiii
moze do iduce godine? ma a sto ne bi mogliiiii
Sajmon Hen je mjesna zajednica isto kao i She selo...ne znam o kakvoj se carsiji ovdje raspravlja.....sta je to carsija....odakle dokle...da prostis....
a haaaaSkver je napisao/la:Sajmon Hen je mjesna zajednica isto kao i She selo...ne znam o kakvoj se carsiji ovdje raspravlja.....sta je to carsija....odakle dokle...da prostis....
samo iskreno pa ko koga...
tabla.granica.
DRUGA LIGA, DRUGA LIGA, SMIJU NAM SE SVIII
SVJESNI NISU DA ĆEMO SE OPET VRATITI
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Bez zayebancije...kako to da "divizionara" ima vise na zapadu nego "fukara" na sjeveru....pouzdan podatak, znam skoro svu raju i otprilike znam sta misle, mislim na "bolesnike" sto su i ljeti i zimi na tribini, dobro sad ih je dosta i odustalo, neki ljudi ne mogu vise trpiti ovu patnju......jel uzrok ovaj NJUO sto su divizionari brojniji jer ne podrzavamo taj isti NJUO...nesto mi nelogicno ovo sve...da podrzavamo i drugi klub a gledamo Slobodu....
kad bi opet bila druga liga slobodowobly92 je napisao/la:DRUGA LIGA, DRUGA LIGA, SMIJU NAM SE SVIII
tvoj bi solar opet samo tebe bodrio
pa vjerovatno im je trEbina sprcenija pa izgleda da hin je na hiljadeSkver je napisao/la:Bez zayebancije...kako to da "divizionara" ima vise na zapadu nego "fukara" na sjeveru....pouzdan podatak, znam skoro svu raju i otprilike znam sta misle, mislim na "bolesnike" sto su i ljeti i zimi na tribini, dobro sad ih je dosta i odustalo, neki ljudi ne mogu vise trpiti ovu patnju......jel uzrok ovaj NJUO sto su divizionari brojniji jer ne podrzavamo taj isti NJUO...nesto mi nelogicno ovo sve...da podrzavamo i drugi klub a gledamo Slobodu....
mislim kad pogledas sa vise distance jelte...
carsija mrtva.buraz.azmir kmeeeee
simin han kmeeee
simin han kmeeee
Skver i Sariel, zamolit ću vas da se prebacite na pp.
stani jarane jel ovo tema fk slobode?admin je napisao/la:Skver i Sariel, zamolit ću vas da se prebacite na pp.
znaci tema samo za navijace slobode.
pa sta ocekujes od mene? slusam ovo godinu dana ovde.ni na jednoj durgoj temi ovo nije dozovljeno osim ovde.
pregledaj i procitaj malo ko gdje i kako pise.
ja cu dok sam ovde im odgovoarat je bo ban ba...
iskreno obli me krac..ako nije pravda za sve..sto bi me i bolio?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.