FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kako biti pametan u ovoj situaciji? Sta uradise ljudi i jedni i drugi za samo godinu dana. Zgadila mi se i jedna i druga strana vala iskreno. Sramota za mnoge postupke i jednih i drugih.
Sveli su sport na nivo opcih i lokalnih izbora. Zedni krvi i jedni i drugi, nikakve ljudskosti i postene igre. Jedni vedre i oblace te rade sta zele, drugi cekaju da zasjednu.
Nema ovdje nikakve ljepote vise cim te tjeraju da budes na jednoj ili drugoj strani. Niti se moze vise nekom vjerovati i u necije dobre namjere.
Sveli su sport na nivo opcih i lokalnih izbora. Zedni krvi i jedni i drugi, nikakve ljudskosti i postene igre. Jedni vedre i oblace te rade sta zele, drugi cekaju da zasjednu.
Nema ovdje nikakve ljepote vise cim te tjeraju da budes na jednoj ili drugoj strani. Niti se moze vise nekom vjerovati i u necije dobre namjere.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Koji jedni i drugi....da cujemotuzlak1987 je napisao/la:Kako biti pametan u ovoj situaciji? Sta uradise ljudi i jedni i drugi za samo godinu dana. Zgadila mi se i jedna i druga strana vala iskreno. Sramota za mnoge postupke i jednih i drugih.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
sviunapad1010
- Kontakt:
@garda
Nema se nista dodati
Nema se nista dodati
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Imaju i @staragarda, kaze bojkotuje tekme dok ne zaduzi transslobodaTZ je napisao/la:Divizija B. MaltaSariel je napisao/la:imal koji trans divizija tuzla. mislim znam da nisu iz tuzle..al et valjda pretenduju na tusanj i tako to ciljna grupa![]()
![]()
![]()
![]()
harooo tek se zagrijavaaaam harooo [emoji38]
Divizija Bulevar
Divizija Mosnik
Divizija Slatina
Divizija Irac
....
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma zna se ko, samo u konacnici zrtva: Sloboda. Svi postupci i jedne i druge strane samo Slobodi stete.staragarda je napisao/la:Koji jedni i drugi....da cujemotuzlak1987 je napisao/la:Kako biti pametan u ovoj situaciji? Sta uradise ljudi i jedni i drugi za samo godinu dana. Zgadila mi se i jedna i druga strana vala iskreno. Sramota za mnoge postupke i jednih i drugih.
Tuzlak sumnjiv si u zadnje vrijeme... 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma rivalitet i mrznja prema Slogi se havljaju iz straha i to opravdanog, jer koliko god bilo tesko priznat ljudi ce nas presisat i desit ce nam se scenaeij iz Kaknja. Kaze nemaju navijaca i publike a vidimo da i to rjesavaju postepeno, a sa uspjehom ce biti preletaca, pogotovo ako nsprave izlete u evropu,a onda to za rukovodstvo postaje biznisom koji ce sigurno trajati godinama. To je jaranike moje strah i zbog toga rivalitet i animoztitet. Sa Slogom i bez Sloge Sloboda resko da moze imat bolhe rezultate od ovih koje ima sve dok je vode trebutna bagra
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:jebte pogledas manje klubove po evropi, pa prije bi oni trebali navijat lupam za mancester celzi,bajern..jebte oni navijaju za 4ligasa ko daj liga prvaka a evropsk velikani im u susdjedstvu.. i to je ta draz fudbala. podrzavas svoj lokalni klub.
moj lokalni klub je sloboda. tu rodjen tu zivim, radim,oformio porodicu. kako ces to sad promijenit? to meni nije jasno?
i ne mos ti to prestat pratit sve i da ti se smuci i ne svidja ti se klupska politika i prestanes ic..opet procitas u novinama na tv.u kako je igrala slobodea ba.pa ti drago kad dobiju, tuga kad izgube i tako. to se ne moze izgubit nema sanse..
nije problem ni razlika u misljenju, bilo je ibice.. sto ljudi sto cudi sto zena dvjesta sisa..
nigdje ko kod nas
Ja ne znam ko mjenja dresove manga **** ko je promjenio dres .. možda ima ljudi kojima ta Sloga nije mrska ... recimo mene licno boli **** za njima ali mi nisu mrski sve do onog trenutka dok nam ne postanu kakav takav rival .. sad nisu i to je to sad im ja licno želim da uspiju bolje oni nego Olimpic da skidangace tamo Želji i Sarajevu..ako ima onih kome je sad draža ta neka Sloga pa neka odmah idu gore nama i ne trebaju , ali sumnjam da ima takvih osim sto ljudi nemaju razlog da ih mrze bas kako kazem jer nam još uvjek nisu rival ... ja samo znam da nedo Bog da nas ljudi dobiju ,da bi prvo sto bi se pisalo **** majku Azmir nas namjerno dobio.. jer mi ceno očigledno očekivati da oni budu klub koji će skidat gaće kao Olimpic.
Ta Sloga će postojat sve do onog trenutka kad Jasmin Svati danje bolje da ima Azmira u Slobodi a ne u nekoj Slogi koja nikad ne može u ovom gradu biti ispred Slobode bez obzira koji uspjeh imala
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Bas tako. To je isto kada te komsija mrzi jer imas bolji biznis, auto, sredjeniju porodicu, bolju rakiju ... i onda te mrzi. Ni na kraj pameti da se pogleda u ogledalu i donese sud.Mortus je napisao/la:Ma rivalitet i mrznja prema Slogi se havljaju iz straha i to opravdanog, jer koliko god bilo tesko priznat ljudi ce nas presisat i desit ce nam se scenaeij iz Kaknja. Kaze nemaju navijaca i publike a vidimo da i to rjesavaju postepeno, a sa uspjehom ce biti preletaca, pogotovo ako nsprave izlete u evropu,a onda to za rukovodstvo postaje biznisom koji ce sigurno trajati godinama. To je jaranike moje strah i zbog toga rivalitet i animoztitet. Sa Slogom i bez Sloge Sloboda resko da moze imat bolhe rezultate od ovih koje ima sve dok je vode trebutna bagra
Sloga ima svoj put i neka nastave, sretno im. Mi smo svoj put prodali politici i doveli nesposobne ljude, pa tako nam je kako nam je. Nema tu krivice u Slogi i A.H., nema cak neke velike krivice u zgradonacelniku, jer smo mi koji smo sve to gledali i nismo uticali ni na koji nacin da se ne desi ovo sto se danas desava sa Slobodom.
Najbolje bi bilo da odemo u kantonalnu ligu pa da ovi smradovi dignu ruke od nas, jer lesinari cim su nanjusili da ima nesto para skupili se. Gdje su bili 2012 godine? Gdje je NJUO sa zgradonacelnikom faraonom bio 2012 kada se nije imalo goriva za bus do Gradacca?
Najlakse je kriviti Azmira, a mi ko jetimi neduzni. Eto on kriv za sve ove godine propasti Slobode, kriv sto se stadion pravi od sedamdeset i neke, kriv za nastale dugove od ranije, kriv za ispadanje u cvajtaru, kriv za transfere Saida, Mesica... Onaj ko krivicu svaljuje na drugoga ogradjuje se od svog vlastitog neuspjeha.
Eto neka NJUO pokaze Azmiru da su sposobniji od njega. Neka zacepe usta svima koji ih pljuju, ili ako ne mogu onda neka dostojanstveno podnose pljuvanje jer su to svojom nesposobnoscu zasluzili.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ObjasnioMortus je napisao/la:Ma rivalitet i mrznja prema Slogi se havljaju iz straha i to opravdanog, jer koliko god bilo tesko priznat ljudi ce nas presisat i desit ce nam se scenaeij iz Kaknja. Kaze nemaju navijaca i publike a vidimo da i to rjesavaju postepeno, a sa uspjehom ce biti preletaca, pogotovo ako nsprave izlete u evropu,a onda to za rukovodstvo postaje biznisom koji ce sigurno trajati godinama. To je jaranike moje strah i zbog toga rivalitet i animoztitet. Sa Slogom i bez Sloge Sloboda resko da moze imat bolhe rezultate od ovih koje ima sve dok je vode trebutna bagra
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
znas ti znanje vidi se taj ultra mentalitaVolimTz je napisao/la: U koju krajnost odose ove gluposti. Posto znam imenom i prezimenom svakog ko je ucestvovao, sad mi je tek jasno koliko ljudi mogu biti pakosni i zavidni, gdje te price mogu ici. Sve od reda djeca iz naselja. Kakva VIP loza kakve zajebancije, smijesna prica. A smijesni su i oni koji se loze na sve ovo. Pa sam Senci se slikao sa majicom Divizije, toliko o nekoj netrpeljivosti. Niko protiv Slobode rijeci nije rekao u Simin Hanu, a ovdje se pojedinci loze kao da je Sloga Sarajevo ili Zeljo. Spustite malo loptu manite se gluposti.
Iz Simin Hana je povremeno znalo biti 2 ili 3 covjeka medju Fukarama, a i oni su imali vise ultra mentaliteta od ovih bobova tipa Sariel, neki ultra **** palac. Da zna historiju Fkr i generalno navijanja u Tuzli odustao bi od ovih izjava. Nista Fkr sa ovim nije izgubio, i onaj ko dodje iz Tz je rodom iz Podrinja, toliko o tome.
posto znas imenom i prezimenom sve
naravno da ima netrpeljivosti, i tek ce je biti.
vip loza vjerovatno se misli na cipurka iz ug prijatelja slobode..
bezveze rasprava prvo forum je neke stvri nisu za price sto svi citaju.SaltCityAttack je napisao/la:Sariel je napisao/la:jebte pogledas manje klubove po evropi, pa prije bi oni trebali navijat lupam za mancester celzi,bajern..jebte oni navijaju za 4ligasa ko daj liga prvaka a evropsk velikani im u susdjedstvu.. i to je ta draz fudbala. podrzavas svoj lokalni klub.
moj lokalni klub je sloboda. tu rodjen tu zivim, radim,oformio porodicu. kako ces to sad promijenit? to meni nije jasno?
i ne mos ti to prestat pratit sve i da ti se smuci i ne svidja ti se klupska politika i prestanes ic..opet procitas u novinama na tv.u kako je igrala slobodea ba.pa ti drago kad dobiju, tuga kad izgube i tako. to se ne moze izgubit nema sanse..
nije problem ni razlika u misljenju, bilo je ibice.. sto ljudi sto cudi sto zena dvjesta sisa..
nigdje ko kod nas
Ja ne znam ko mjenja dresove manga **** ko je promjenio dres .. možda ima ljudi kojima ta Sloga nije mrska ... recimo mene licno boli **** za njima ali mi nisu mrski sve do onog trenutka dok nam ne postanu kakav takav rival .. sad nisu i to je to sad im ja licno želim da uspiju bolje oni nego Olimpic da skidangace tamo Želji i Sarajevu..ako ima onih kome je sad draža ta neka Sloga pa neka odmah idu gore nama i ne trebaju , ali sumnjam da ima takvih osim sto ljudi nemaju razlog da ih mrze bas kako kazem jer nam još uvjek nisu rival ... ja samo znam da nedo Bog da nas ljudi dobiju ,da bi prvo sto bi se pisalo **** majku Azmir nas namjerno dobio.. jer mi ceno očigledno očekivati da oni budu klub koji će skidat gaće kao Olimpic.
Ta Sloga će postojat sve do onog trenutka kad Jasmin Svati danje bolje da ima Azmira u Slobodi a ne u nekoj Slogi koja nikad ne može u ovom gradu biti ispred Slobode bez obzira koji uspjeh imala
vec sam pricao o tome. i nije za foruma.
licno ni mene ne doticu, jer ih ne smatram rivalom, i od njih nista ne ocekujem,ko ni od azmira vise. cuvaj se danajaca i kad darove nose.
njima njihovo nama nase.
simple as that.
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 05 okt 2017, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
kao bojimo se poraza
vidi se to iskustvo starih ultrasa

p.s ako nekom nesto nije jasno, moze i na pp
vidi se to iskustvo starih ultrasa
p.s ako nekom nesto nije jasno, moze i na pp
- Beduin
- Kontakt:
Pravo uske, bitange prave.Penaltiky je napisao/la:AzijatkinjeBeduin je napisao/la:Raznoraznih boja, tezine, visine, jeftine i skupe... navrati na jednu, gratis od buraza
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
nije odlucan ko vi divizionari velis..wobly92 je napisao/la:Tuzlak sumnjiv si u zadnje vrijeme...
StatistiSkver je napisao/la:Puno vise divizionara na zapadu nego fukara na sjeveru....
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
cuj Sloboda treba da se boji SSH
Pa Sloboda je gospodo draga prije sve ime u BH fudbalu, drugo institucija sa dugogodisnjom tradicijom, trece svi instant projekti u ovoj drzavi tako lahko potonu da niste svjesni i ta ista "vasa" SSH ce da dozivi sudbinu Olimpika od ove godine kao i sudbinu mnogih instant klubova tipa Modrice,Brotnja itd...Jao kako ce te se ujedati za guzicu kada potonete da niste ni svjesni
plaćeniciSkver je napisao/la:Puno vise divizionara na zapadu nego fukara na sjeveru....
kupijo ih azemir za cvaju senvic i prevoz.posto milism da im je grijeh bambucu rokat..
"Bolje zivjeti sto godina kao miloner nego sedam dana u bijedi" - Bob Rok 
bolje u carsiji negoli pored carsije... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.