Nego sta! Samo od ljubavi nema zivota. Treba da se placa stolica u skupstini bez izuzetaka.Sariel je napisao/la:Ma pricali smo o tome.stolica sa skusptinu bar 2 milje.pa ko voli nek izvoli.
I eto ljubavi prema klubu i direktne pomoci.u stvari finansiranja.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nemamo pojma kada ce skupstina. Niko ne zna.King Kenny je napisao/la:Jos kad se zavrsi aBd ...ko bombona.
Btw,ima li kakvih novosti..sta bi sa onom skupstinom sto se treba odrzat.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Suvisno je pricati o tome kada znamo da nema nista od toga.Sariel je napisao/la:Ma pricali smo o tome.stolica sa skusptinu bar 2 milje.pa ko voli nek izvoli.
I eto ljubavi prema klubu i direktne pomoci.u stvari finansiranja.
Zna se ko to mora usvojiti, ta ista skupstina a to se nece desiti.
Ovdje se nekada znalo fino pisati momci su iznosili finih prijedloga za funkcionisanje kluba, ali dzaba kada mi ne odlucujemo o tome.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
al to nije razlog da mi ne zapailmo jel tako? 
I ponovo Beduin mene nesto spominje,a niko se njemu nije ni obratio..problem sam ja sto pisem kako jeste,a ne kako nekom odgovara..i ne replicira ti meni od Viteza kad si nesto slao DHL-om,,ZastO??Beduin je napisao/la:Evo ti pedesan brate samo sredi da ukinu net ovom smaracu (a i pedesan za svakog drugog ko pegla jednosmjerno i subjektivno).Sariel je napisao/la:ko se usuti **** te azmirharry_90 je napisao/la:Cuj onog i kopiranog teksta za aferu punac,a do jucer Azmir mu bio jedini predsjednik koji je valjalo,ali za vrijeme izbora promjeni pricu,cvaja cini svoje![]()
Kad im udaris kontru usute se .
eto ko ga spominje iz posta u post?
samo ga nemojte vi branit cinite mu medvjedju uslugu...
p.s za cvaju cuda cinim.![]()
Smorise ljudi za i protiv Azmira, za i protiv Jasmina, za i protiv Cicka i TomCata, samo o Slobodi nikako da sta pametno se cita. Grob te j3bo kako im ne dosadi vise.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Beduin
- Kontakt:
Procitaj da sam rekao generalno za obje strane, jer bespotrebno jedni drugima nesto prebacujemo, a ustvari su svi krivi za ovakvu Slobodu koju gledamo. Cak i ono malo radosti je bilo samo prividno, za nas neki cejf, a pozadina svega toga tamna i neperspektivna. Svi to znamo, samo necemo priznamo. Zato se okrenimo Slobodi, ucero vam i Azmir i Jasmin i Cicak...harry_90 je napisao/la: I ponovo Beduin mene nesto spominje,a niko se njemu nije ni obratio..problem sam ja sto pisem kako jeste,a ne kako nekom odgovara..i ne replicira ti meni od Viteza kad si nesto slao DHL-om,,ZastO??
Poslacu ti DHL-om dvije kurave iz Dubaija, da se dobro istreses i prestanes smarati Azmirom, pa i ako posle toga pocnes o kuravama smarati opet je dobro za promjenu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Raznoraznih boja, tezine, visine, jeftine i skupe... navrati na jednu, gratis od buraza 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
AzijatkinjeBeduin je napisao/la:Raznoraznih boja, tezine, visine, jeftine i skupe... navrati na jednu, gratis od buraza
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nemoras,hvala kako god.. druze,ovdje jedini koji smaraju sa njim su upravo oni koji su protiv njega,jer kad pocnes da pricas o trenutnoj situaciji u Slobodi,odmah se presaltaju na Husica ili ti kazu idi navijaj za Slogu,nigdje veze.. Sloga i Husic me ne zanimaju,vec pokusavas da normalno diskutujes o upravnom odboru,igri ekipe,stanju na tabeli onda ti njegovi protivnici napisu ako ti se ne svidja imas Simin Han..Beduin je napisao/la:
Poslacu ti DHL-om dvije kurave iz Dubaija, da se dobro istreses i prestanes smarati Azmirom, pa i ako posle toga pocnes o kuravama smarati opet je dobro za promjenu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sloboda će u 11. kolu Premijer lige BiH na svom terenu dočekati Sarajevo, a u derbiju starih rivala Slavko Petrović imat će dosta problema prilikom sastavljanja ekipe. Od ranije zbog suspenzije izvan terena je Amer Osmanagić, dok u ovom susretu zbog prikupljena tri žuta kartona Petrović na raspolaganju neće imati Milana Ćuluma i Darka Todorovića.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nece tu biti nekih problema. Ima Jaha i Sale.75000 je napisao/la:Sloboda će u 11. kolu Premijer lige BiH na svom terenu dočekati Sarajevo, a u derbiju starih rivala Slavko Petrović imat će dosta problema prilikom sastavljanja ekipe. Od ranije zbog suspenzije izvan terena je Amer Osmanagić, dok u ovom susretu zbog prikupljena tri žuta kartona Petrović na raspolaganju neće imati Milana Ćuluma i Darka Todorovića.
Probisvjet je napisao/la:Nece tu biti nekih problema. Ima Jaha i Sale.75000 je napisao/la:Sloboda će u 11. kolu Premijer lige BiH na svom terenu dočekati Sarajevo, a u derbiju starih rivala Slavko Petrović imat će dosta problema prilikom sastavljanja ekipe. Od ranije zbog suspenzije izvan terena je Amer Osmanagić, dok u ovom susretu zbog prikupljena tri žuta kartona Petrović na raspolaganju neće imati Milana Ćuluma i Darka Todorovića.
DRŽAVA TUZLA!!
- Probisvjet
- Kontakt:
NjonjoVam je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Nece tu biti nekih problema. Ima Jaha i Sale.75000 je napisao/la:Sloboda će u 11. kolu Premijer lige BiH na svom terenu dočekati Sarajevo, a u derbiju starih rivala Slavko Petrović imat će dosta problema prilikom sastavljanja ekipe. Od ranije zbog suspenzije izvan terena je Amer Osmanagić, dok u ovom susretu zbog prikupljena tri žuta kartona Petrović na raspolaganju neće imati Milana Ćuluma i Darka Todorovića.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
strujasamo
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Imaju POLTRONI I ULIZICE koji su ućestvovali u formiranju navijača Sloge zvane divizija samo što su u ILEGALI jer dolaze na utakmice Slobode i to u VIP LOŽU gdje glume navijaće Slobode a vamo sarađuju sa azmirom i uvlače mu seslobodaTZ je napisao/la:Divizija B. MaltaSariel je napisao/la:imal koji trans divizija tuzla. mislim znam da nisu iz tuzle..al et valjda pretenduju na tusanj i tako to ciljna grupa![]()
![]()
![]()
![]()
harooo tek se zagrijavaaaam harooo [emoji38]
Divizija Bulevar
Divizija Mosnik
Divizija Slatina
Divizija Irac
....
- Probisvjet
- Kontakt:
Gdje je Sariel, jel se sta radi veceras? 
Pijem brate.a to je vrijeme kad me se ne dira

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
U koju krajnost odose ove gluposti. Posto znam imenom i prezimenom svakog ko je ucestvovao, sad mi je tek jasno koliko ljudi mogu biti pakosni i zavidni, gdje te price mogu ici. Sve od reda djeca iz naselja. Kakva VIP loza kakve zajebancije, smijesna prica. A smijesni su i oni koji se loze na sve ovo. Pa sam Senci se slikao sa majicom Divizije, toliko o nekoj netrpeljivosti. Niko protiv Slobode rijeci nije rekao u Simin Hanu, a ovdje se pojedinci loze kao da je Sloga Sarajevo ili Zeljo. Spustite malo loptu manite se gluposti.strujasamo je napisao/la:Imaju POLTRONI I ULIZICE koji su ućestvovali u formiranju navijača Sloge zvane divizija samo što su u ILEGALI jer dolaze na utakmice Slobode i to u VIP LOŽU gdje glume navijaće Slobode a vamo sarađuju sa azmirom i uvlače mu seslobodaTZ je napisao/la:Divizija B. MaltaSariel je napisao/la:imal koji trans divizija tuzla. mislim znam da nisu iz tuzle..al et valjda pretenduju na tusanj i tako to ciljna grupa![]()
![]()
![]()
![]()
Divizija Bulevar
Divizija Mosnik
Divizija Slatina
Divizija Irac
....
TO JE DIVIZIJA IZ VIP LOŽE KOJA HOĆE SA JEDNOM GUZICOM NA DVIJE STOLICE DA SJEDNE PREPOZNAT ČE SE ONI SAMI
Iz Simin Hana je povremeno znalo biti 2 ili 3 covjeka medju Fukarama, a i oni su imali vise ultra mentaliteta od ovih bobova tipa Sariel, neki ultra **** palac. Da zna historiju Fkr i generalno navijanja u Tuzli odustao bi od ovih izjava. Nista Fkr sa ovim nije izgubio, i onaj ko dodje iz Tz je rodom iz Podrinja, toliko o tome.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
auuu Saro, kako te prozva frajer :tokralju:
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Hoces da kažeš da je Senad M. organizator navijačke skupine Divizija?strujasamo je napisao/la:Imaju POLTRONI I ULIZICE koji su ućestvovali u formiranju navijača Sloge zvane divizija samo što su u ILEGALI jer dolaze na utakmice Slobode i to u VIP LOŽU gdje glume navijaće Slobode a vamo sarađuju sa azmirom i uvlače mu seslobodaTZ je napisao/la:Divizija B. MaltaSariel je napisao/la:imal koji trans divizija tuzla. mislim znam da nisu iz tuzle..al et valjda pretenduju na tusanj i tako to ciljna grupa![]()
![]()
![]()
![]()
Divizija Bulevar
Divizija Mosnik
Divizija Slatina
Divizija Irac
....
TO JE DIVIZIJA IZ VIP LOŽE KOJA HOĆE SA JEDNOM GUZICOM NA DVIJE STOLICE DA SJEDNE PREPOZNAT ČE SE ONI SAMI
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.