cigani

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
dabogda pogino, debil retardiraniEffenberg je napisao/la:Samo jedan lagani volej na mrezi je falio Pouilleu u TB 2.seta da po drugi put u svojoj karijeri spasi tenis!
Sto ga masi, dragi Luka?!
U zadnje vrijeme Luka mnogo yede vnago. A prije je bio siguran za pare ko bankomat!Steph je napisao/la:dabogda pogino, debil retardiraniEffenberg je napisao/la:Samo jedan lagani volej na mrezi je falio Pouilleu u TB 2.seta da po drugi put u svojoj karijeri spasi tenis!
Sto ga masi, dragi Luka?!
Ja jutros ustajem u 8:10,a prespavo alarm u pola 7 i palim stream bas na taj poen. Cujem Damir se dere: "Koliko, koliko!"Steph je napisao/la:40 ukupno, serem mu se u reket.
jutros jedan gem Damira za kontrahendi, ne trebam spominjat' onu mrežicu
Nisam mislio da cu ovo reci,ali ja se tebi prosto divim jer nije lako u mjesec dana od jednog od najvecih mrzitelja Damira i brutalnog ismijavanja istog doci do jednog od najvecih fanova...Effenberg je napisao/la: Ja jutros ustajem u 8:10,a prespavo alarm u pola 7 i palim stream bas na taj poen. Cujem Damir se dere: "Koliko, koliko!"![]()
![]()
Odmah sam znao da je njesra nisam ni morao gledati na rezultat!
Kakav mrzitelj bog te pomogo, ja napravio kucu od Damira kladeci se, ne znam sta pricas ti, haman ne slusas psihijatra za terapiju!RafaGarros9 je napisao/la:Nisam mislio da cu ovo reci,ali ja se tebi prosto divim jer nije lako u mjesec dana od jednog od najvecih mrzitelja Damira i brutalnog ismijavanja istog doci do jednog od najvecih fanova...Effenberg je napisao/la: Ja jutros ustajem u 8:10,a prespavo alarm u pola 7 i palim stream bas na taj poen. Cujem Damir se dere: "Koliko, koliko!"![]()
![]()
Odmah sam znao da je njesra nisam ni morao gledati na rezultat!![]()
![]()
Ups,navikli smo da ti memorija ne radi bas dobro pa se vjerovatno zato ne sjecas...pokazao sam dosta puta da je moja mnogo bolja isto onda kad sam te ofirao za Ferrera,kad si u 2 dana od fantasticnog Davida kako kroz karijeru i turnir napravio najveceg debila i sta sve ne...Bilo mi je lako to uslikat jer kazem bilo je u 2 dana,samo okrenuo 1-2 stranice i eto ga,a za Damira mi se bas ne da listati al vjerujem da se i dr. sjecaju kao sto se sjecam i ja odn. ti...Effenberg je napisao/la:Kakav mrzitelj bog te pomogo, ja napravio kucu od Damira kladeci se, ne znam sta pricas ti, haman ne slusas psihijatra za terapiju!RafaGarros9 je napisao/la:Nisam mislio da cu ovo reci,ali ja se tebi prosto divim jer nije lako u mjesec dana od jednog od najvecih mrzitelja Damira i brutalnog ismijavanja istog doci do jednog od najvecih fanova...Effenberg je napisao/la: Ja jutros ustajem u 8:10,a prespavo alarm u pola 7 i palim stream bas na taj poen. Cujem Damir se dere: "Koliko, koliko!"![]()
![]()
Odmah sam znao da je njesra nisam ni morao gledati na rezultat!![]()
![]()
Zutu tabletu ujutru, a crvenu uvece!
Dok je Muguruze ne brinem ja za cevape,al moram priznati sjajan ti je ovo pokusaj bio zamalo fantastican...Effenberg je napisao/la:@Rafane jesil nakocko dovoljno za cevapa da ti moze biti?
Yebo nju lako kad je bolesna ima gripu, haj se kladi protiv Garcije ako imas muda!RafaGarros9 je napisao/la:Dok je Muguruze ne brinem ja za cevape,al moram priznati sjajan ti je ovo pokusaj bio zamalo fantastican... [emoji38]Effenberg je napisao/la:@Rafane jesil nakocko dovoljno za cevapa da ti moze biti?
Dobro je pa si i nama javioSteph je napisao/la:ih, davno spičkano na Rubleva protiv Nadala![]()
Svaka čast.admir12345 je napisao/la:Hokej SLovacka liga probati keca 4 kv
Slovacka u20 -Detva 1
ma štedim vas nerviranjaLjumanM95 je napisao/la:Dobro je pa si i nama javioSteph je napisao/la:ih, davno spičkano na Rubleva protiv Nadala![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.