FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

alan_kardec
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la alan_kardec » 30 avg 2010, 21:12

Devil je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la::lol: :lol: :lol:

tek vidjeh.

@devil se malo preračun`o. :lol:
Sto Devil?
Obannon je pravio anketu.
A i ja tek primetio. :lol:

pa kontao sam da si ti postavio anketu pošto @obannona nisam vidio na forumu ne pamtim.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 31 avg 2010, 11:03

Nemam ja mogucnost da promjenim pitanje od pr. sezone nego sam zamolio Admina da to uradi.
Napisao sam mu novo pitanje:"" Da li Zvezda osvaja titulu u sezoni 2010/11 ?" , dok je on to napisao kako vec pise, pa neka se potrudi i promjeni.
A sto se osvajanja titule tice i ove i sledece pa i one tamo sezone ona je nasa ;)
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 avg 2010, 13:39

obannon je napisao/la:Nemam ja mogucnost da promjenim pitanje od pr. sezone nego sam zamolio Admina da to uradi.
Napisao sam mu novo pitanje:"" Da li Zvezda osvaja titulu u sezoni 2010/11 ?" , dok je on to napisao kako vec pise, pa neka se potrudi i promjeni.
A sto se osvajanja titule tice i ove i sledece pa i one tamo sezone ona je nasa ;)

Dal je baš naša? :? Evo Kristić najvjerovatnije ostaje trener.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 avg 2010, 13:44

Mogu reci da mi je nekako i drago sto Aleksandar ostaje trener,ipak on je talentovan trener koji moze da iskoristi svoju sansu,a ekipu je odlicno postavljao do sada,ali kod nas je trenutno problem u igracima.Kada je Ratko tu bio bio je problem i u njegovom shvatanju fudbalske igre,veoma lose je postavljao igrace nekima cak to nisu bile ni prirodne pozicije.Mi trenutno nemamo pravog veznog igraca,jedino sto Cadu nesta radi,ovi ostali samo nemi posmatraci samo "trce" po terenu.Morace se to popraviti mnogo u nastavku.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 31 avg 2010, 14:23

Po cemu je samo taj Aleksandar dobar trener?Al dobro za nas je cak dobro sto je on ostao na klupi.Pa covjek sa frizurom iz doba Nedveda i kosuljicama do sada apsolutno nije imao ni priliku ali i ono sto je imao nije pokazao nista narocito u promjeni igre Zvezde.Protiv Indjije nije pobjedila njegova taktika vec razlika u kvalitetu,protiv Jagodine sreca je pogledala,tako da pricati o Kristicu kao dobrom,a covjek je dvije utakmice vodio i to utakmice u kojima je individualizam a ne taktika odnijela prevagu.
& $ - & " - & - &
ФСРС

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 avg 2010, 15:07

Ostaje da se vidi, mada sam ja pesimista što se tiče Kristića

p.s.

Ne znam kakve veze imaju frizura i "košuljice" sa fudbalskim znanjem. :?
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 avg 2010, 16:07

drinin vuk je napisao/la:Po cemu je samo taj Aleksandar dobar trener?Al dobro za nas je cak dobro sto je on ostao na klupi.Pa covjek sa frizurom iz doba Nedveda i kosuljicama do sada apsolutno nije imao ni priliku ali i ono sto je imao nije pokazao nista narocito u promjeni igre Zvezde.Protiv Indjije nije pobjedila njegova taktika vec razlika u kvalitetu,protiv Jagodine sreca je pogledala,tako da pricati o Kristicu kao dobrom,a covjek je dvije utakmice vodio i to utakmice u kojima je individualizam a ne taktika odnijela prevagu.
Po cemu je Stanojevic bio dobar trener kada je dolazio?Budimo realni pola Srbije nije ni culo za njega kada je dosao u Partizan(osim pravih zaljubljenika u fudbal poput mene,tebe nekog treceg...)A taj isti Kristic je iste godine polaznik trenerske skole kada i Stanojevic,i ljudi/momci koji su bili sa njima govore da se Kristic isticao kao najbolji polaznik te skole i da je velika trenerska buducnost.Kako nije nista do sada pokazao,upali jednu Dostanicevu tekmu na kompu,a upali na DVD-u u isto vreme drugu sa Kristicem i videces koliki su pomaci tu taktickom smislu.To mozde ne primecujes ti koji ne pratis Zvezdu dovoljno ali razlika je evidentna.Protiv Jagodine jeste sreca pogledala to ne sporim ali je opet na taktickom planu Zvezda odigrala kvalitetnu tekmu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 avg 2010, 16:15

I da kazem da smo juce uzeli Cuku u ligi rezervnih timova sa 3:1,strelci Blazic,Mikic i Perovic.

Bajković, Mikić, Mihajlović, Nikolić, Reljić, Savio, Ilić, Binić, Lazović, Jeremić, Perović. U drugom poluvremenu u igru su ušli Caković, Blažić, Ćirić, Cvetković, Mijović, Aritonović.

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 31 avg 2010, 19:40

Video s utakmice drugih timova: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=455386

Igrac utakmice definitivno Mikic koji je pokazao da nema frke kad ode Paja, da moze odlicno da ga zameni.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2010, 18:53

[youtube][/youtube] :cry: :cry: :cry:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2010, 19:39

Od 20. juna do 31. avgusta na Marakanu su stigli: Dejan Milovanović, Ognjen Koroman, Duško Tošić, Marko Vešović, Vladan Binić, Andrija Kaluđerović, Danijel Mihajlović i Li Adi.

Otišli su: Saša Radivojević, Ivan Ranđelović, Nikola Lazetić, Dejan Lekić, Vujadin Savić, Nemanja Obrić, Branimir Subašić.
Na pozajmici su: Ognjen Vranješ (Šerif Moldavija), Nemanja Nikolić (Spartak Subotica), Miloš Reljića (BSK Borča), Marko Mugoša (Budućnost Podgorica), Nenad Srećković (Napredak Kruševac).
Šansu čekaju Blažić, Cvetković, Vasiljević, Malović, Mijović.

Na papiru prelazni rok veoma dobro uradjen(narvno ne mislim na Koromana ovde :lol: )dovedeni su Deki koji kada udje u pravu kondiciju moze predstavljati pojacanje,Karleusa takodje.Vesovic je jos uvek mlad igrac i bas kao i kod Lazovica na njih bi se trebali osloniti u buducnosti.
Doveden je Binic koji ce u decembru dobiti sut kartu u to sam siguran.Te 2/3 najvece zelje moga prelaznog roka Kaludjerovic i Mihajlovic(treca je takodje na Topcideru ali malo visocije :D )i doveden je reprezentativni stoper Adi.

Od odlazaka mogu reci da me sve raduje osim Lazetica :cry: da je on ovde igra bi bila mnogo ozbiljnija.
Konacno smo se resili Radivojevica i Randjelovica koji su samo smetali na golu,Lekic je otisao za neverovatna 2.3 mil. :lol: ,Savic u Bordeaux..
Sledece sezone ocekujem da se sa pozajmica vrate Vranjes i Nikolic,a nebi bilo lose ni Reljic.
Naravno najvece pojacnaje na zimu bi trebao biti dolazak Vilotica.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 sep 2010, 20:35

Prometno je i ovog leta bilo na "Marakani". Za godinu dana, odnosno od prošlog leta, u ekipu Crvene zvezde došlo je 32 nova igrača, računajući i one koji su se vratili sa pozajmica, prenosi Sportski žurnal. Pojedinci su, istina, već otišli (Lekić, Obrić, Mugoša, Subašić...), a neki duže vreme nisu u prvom planu.

LETO 2009: Savio ;) , Kadu ;) , Pavlović :) , Bajković :( , Ignjatijević :) , S. Đorđević :) , Obrić :( , Lazović :? , Jevtić ;) , Perović ;) , Vilotić ;) ;) , Srećković :) , Cvetković :( , Vasiljević :( , Lekić :) , Malović :lol: - Vranješ 17 :? .

ZIMA 2010: Mugoša :( , Mikić :) , Trifunović ;) , S. Reljić :( , B. Đorđević :cry: , M. Reljić - 6. :)

LETO 2010: Binić :( , Vešović :) , Koroman :cry: :lol: , Tošić :) :( , Milovanović :( :) , Mihajlović ;) , Kaluđerović ;) , Li Adi ;) , Subašić (ponovo licenciran) - 9. :(

Evo sta ja mislim o ovim transferima.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 sep 2010, 20:45

0:0 sa Mladenovcem u ligi B timova ali ono sto vise boli je povreda Jeremica sa kojom ce da odsustvuje dosta jer mu je Konovalom slomio nogu. :cry:

Sada trebamo da pruzamo podrsku ne jednom nego dvojici Milana.

Izdrzite Milani!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 sep 2010, 16:41

Protiv Sloge iz Kraljeva u prvom kolu Lav kupa.Mogu reci da je ovo jedan od boljih protivnika koji je mogao doci.
Sloga se takmici u Srpskoj ligi-Zapad i moraju se izbaciti.Stadion im prima blizu 10000 i bice odlicna atmosfera.

Druga vest je da smo dobili na koristenje Stadion Obilica na Vracaru sto mi se veoma svidja,i uz mala renoviranja poput stavljanja nove trave,te reflektora za trening koristice ga B tim i mladje kategorije,a posto pod Obilicem nastupa i Mladi Obilic ne znam da li smo dobili i njihove terene koji su odlicni.

Treca vest je da je Vilotic dosao u Beograd i da ce nastaviti sa oporavkom ovde.

I da na Marakani se prodaje 4000 karata za BSK a ostalo na Karaburmi.O ovoj tekmi vise sutra ili prekosutra.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 sep 2010, 14:41

Danas protiv BSK-a na Karaburmi od 16:30,ima i prenos na RTS 1 i RTS sat koga zanima.Prosle godine dve veoma teske tekme.0:1 smo pobedili na Karaburmi golom Jevtica ako me secanje sluzi a na Marakani je BSK pobedio 1:3 sto nas je i kostalo titule.Danas ocekujem pobedu jer BSK nije vise onako nezgodan,otisao im je i Savic tako da vise i nisu sigurni u odbrani.Sada nam sledi period od 4 tekme u Beogradu i to moramo da iskoristimo.Danas bi trebalo i veliki broj Delija na Karaburmi i nas obicnih posetilaca jer je vreme prelepo,sada kada sam bio napolju temperatura je bila 22 C.

1. Boban Bajković, 22. Saša Stamenković,
3. Duško Tošić, 6. Nikola Ignjatijević, 14. Nikola Mikić, 16. Stevan Reljić, 18. Slavoljub Đorđević, 24. Pavle Ninkov, 25. Danijel Mihajlović,
2. Savio, 8. Darko Lazović, 9. Ognjen Koroman, 20. Kadu, 26. Mohamed Aval Isah, 29. Marko Vešović, 88. Dejan Milovanović,
11. Miloš Trifunović, 21. Aleksandar Jevtić, 23. Slavko Perović, 99. Andrija Kaluđerović.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 12 sep 2010, 15:08

ma bsk je prodala obe utakmice ove godine,isto sto je njima Zvezda prosle godine prodala utakmicu kojom su opstali a Napredak ispao.Znaci sigurna dvojka,jer ipak BSK mora vratit ona 3 boda od prosle godine.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 sep 2010, 20:07

Pobeda od 1:3 na kraju.Igra je dobra bila,meni najbolja do sada ali mora biti igra jos mnogo bolja.Odmah od starta smo krenuli agresivno i dali doznanja BSK-u da bodovi idu na Marakanu.Vec u prvom napadu odlicno prodor ali samo korner,nakon toga slobodnjak Savia koji je odlicno izveden ali pored gola,dosta puta se trazio Kaludjerovic koji je dosta puta ostavljan sam ali nazalost vecinu puta u ofsajdu,posle toga sut Avala glavom ali neprecizno,posle toga odlican prodor Paje ali ispred Trifunovica intervenise Kovacevic,nakon toga jos nekoliko veoma opasnih prilika sve do gola Trifunovica.Isah na jednu lepu loptu natrcava i pogadja stativu,a na odbijenu loptu natrcava Trifunovic koji je kao zastao da vidi je li ofsajd ali onda rutinski pospremio u mrezu.Treba reci da je BSK u prvom delu imao tek dva ozbiljnija napada,jedan kada je glavom sutirao mislim Alivodic ali neprecizno,posle toga jos jedan prodor Alivodica(sada sam siguran :) )ali Sasa rutinski hvata loptu.
Drugo poluvreme krece isto kao i prvo mi imamo kontrolu lopte,prilika nije bilo na pocetku tek ponisten gol Kaludjerovica zbog ofsajda,i onda odlican prodor Kaludjerovica salje loptu na levu stranu do Trifunovica koji ponovo rutinski vara Kovacevica.Onda ponovo jedno zatisje i gol domacina,ponovo taj Alivodic prolazi lagano po levoj strani i centrira gde na neka 2 metra od gola loptu neometano ceka Knezevic i posprema je u mrezu.Onda ponovo jedna lepa prilika nakon centarsuta Vesovica koji je po meni bio namenjen za Kadua,Trifunovic hvata volej ali je salje nebo pod oblake,da je tu pustio za Kadua bilo bi mnogo opasnije.I onda jedan bizaran gol za nas.Milovanovic izvodi slobodnjak,lopta pogadja zivi zid ali Kovacevic brani na odbijenu loptu natrcava Vesovic koji pogadja stativu a lopta se od kapitena domacih Radunovica odbija u gol za 1:3.Kao sto sam vec rekao zasluzena pobeda u tekmi gde smo bili mnogo bolji rival,a gde je BSK pokazao da je odron ekipa i da je sreca sto su Cuka i Hajduk glavni favoriti za ispadanje i sto su u velikim problemima inace bi oni od sledece godine igrali u Telekom ligi.Po nekoj mojoj proceni od poluvremena na tribinama nekih 5500-6000,na pocetku tekme nekih mozda 4-4500 ali kako se tekma primicala poluvremenu sve vise i vise ljudi je bilo.

slika
slika

Sledeca tekma nam je na Marakani protiv starog duznika Javora.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 sep 2010, 00:03

slikaslika

Subota 19:00h Marakana,druga tekma na Marakani ove sezone,protivnik uvek neugodni Javor.Prosle sezone j eovo uz mec sa BSK-om mozda bio i prelomni trenutak prvenstva,poraz na praznoj Marakani od 0:1,pre toga smo u Ivanjici mi pobedili sa 0:2.Javor u sezonu nije krenuo po ocekivanju,bez pobede su sa tri neresena i porazom.Postigli su samo jedan pogodak i to u Cacku protiv Borca.Ove sezone klub su napustila tri bitna igraca Milovic,Cvetkovic,Pavlovic ali su dosla da vrsna fudbalera Odita i Rendulic te uz Eliomara i trenera Curcica to su glavne poluge tima.No cini mi se da je Javor nikada slabi.Sto se sutrasnje tekme tice ocekujem standardnu sliku,Zvezda ima loptu a Javor se brani,ali ocekujem i pobedu sutra.Tekmu sudi Dejan Santrac :evil: :roll: :cry: i on me najvise brine sutra.Lepo vreme se ocekuje i jedino sto moze da pokvari posetu je prenos na Tv Fox.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 sep 2010, 21:20

opet prekrasna koreografija Delija ;) a u ostalom za to su nagrađeni i kasnim golom Kaluđerovića.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 18 sep 2010, 21:51

Devil koliko je ljudi bilo na Čmarakani danas? Možeš li nam nešto više reći ukoliko si u toku što se tiče sjevera,jel se meni čini ili si one hijene počele uspostavljat red na sjeveru,jel to oni žele bit vladari na sjeveru?
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.