Evander je napisao/la:Gledaj vokohebine
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hahaha... Ti si kralj! Samo da te pozdravim i da znas da nisi sam. Ti si jedan od rijetkih na ovom forumu sa kojim dijelim misljenje. Imas moju podrsku samo ne mogu vise da pisem, nemam vise zivaca za ove bogomoljce! Pozz...Evander je napisao/la:Gledaj vokohebine
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Evo jedna i od mene iz privatne kolekcije od neki danMortemHz je napisao/la:Evander je napisao/la:Gledaj vokohebine

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne priznajem ovo, slabo se vidi. 

-
- Kontakt:
kone u par dana nađoše dva, za naše uslove solida slobodna igrača, a naša stoka iz najgore uprave u klupskoj historiji nisu prstom mrdnuli.
Pun nam klub solidnih igraca. Pa gdje smo????Historicar je napisao/la:kone u par dana nađoše dva, za naše uslove solida slobodna igrača, a naša stoka iz najgore uprave u klupskoj historiji nisu prstom mrdnuli.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
kako brate do drugog gola ljudi jednom sutnuli po nasem golu i dali go...mi njima napravili par finih prilika koje invalidi ne znaju iskoristit ili dodati zadnji pas..posebno ono ahmetovicevo sto nas je kostalo pobjede...2 i 3 koje smo primili klasicni primjer opustanja i onog u glavi gotova je utakmica, pobijedili smo...do naseg drugog gola posebno u drugom pol jedina ekipa koja je igrala na terenu smo bili mimiky_hz je napisao/la:Jucerasnji poraz je Husrefov poraz.Tog Novakovica kojeg svi pljujemo zbog loseg postavljanja je jucer igrac koji je sigurno imao najvise kontakta sa loptom,to je nepojmljivo da je morao svaki drugi napad on kao stoper da nam organizuje.Netreba nista vise spominjati sve je jasno sa tim kako smo igrali jucer.
Iveticeva su po mom jucer kriv dva gola,posebno onaj za 2 2 kad je opet zalegao nesto ,da se ne vracam na onaj njegov gol u Bijeljini kada je opet odletio bezveze na usta. Da se ne vracamo na derbi i tako dalje,neko manje da je igrao a da nas je zakinuo za vise "golova" od njega ne postoji.
Bas nam je grohnula odbrana,od Pavlovica pa do svih ispred njega,a svi smo kolektivno govorili prosle sezone ako ista ima pozitivno u ekipi to je ta odbrana i golman,a gledaj sada,nevjerovatan pad svih kolektivno u toj liniji.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Koliko stotina godina tebi treba da se adaptiras uhljupe, mogao si okacit jednu sa zlatnim zubom i tranzistorom, nekako ti pristaje uz ponasanje...Evander je napisao/la:Evo jedna i od mene iz privatne kolekcije od neki danMortemHz je napisao/la:Evander je napisao/la:Gledaj vokohebine
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Prodajem noževe u setu, povoljno. Za vas par imam poseban popust, evo vam džaba ustvari, pokoljite se i da se rastereti tema ličnih prepucavanja i uvreda. Još i to moramo čitat povrh svega.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Prodajem noževe u setu, povoljno. Za vas par imam poseban popust, evo vam džaba ustvari, pokoljite se i da se rastereti tema ličnih prepucavanja i uvreda. Još i to moramo čitat povrh svega.

Nisam nikako gledao tekmu, nisam bio u BiH tako da ne mogu komentarisat to s terena. Al' mi opet ide na qrac jedna činjenica. Izgleda da svakom novom treneru Sarajeva stave u ugovor da mora igrat 4-2-3-1. Eto, kažete da je Rahmanović bio užas i da su krila bila nevidljiva. Što se ne bi probalo 4-1-2-1-2 dijamant? Il' 4-1-3-2 sa zadnjim veznim i tri centralna u liniji? Mislim da bi nam puno bolje odgovarale te formacije jer mi sad imamo dosta dobre zadnje i centralne vezne a krila su nam mrtvi karinaši. Velkoski bi mogao igrat tu ulogu drugog špica a i Hadžić bi imao više prostora da uskoči tu. I malo je ofirna priča da se naši ne mogu prilagodit na neke nove sisteme, ako ne može nek ide u pm, eno mu Sema i nek igra 4-2-3-1. Ako si igrač, ima da igraš kako ti trener kaže. I Van Gaal se u Engleskoj provalio sa formacijom 3-5-2, svi pričali kako Englezi ne mogu tako igrat, a nakon Conteove revolucije sve vodeće engleske ekipe igraju tako. Treba probat nešta novo majku mu, gore ne može sigurno bit.
I čemu ovo postavljanje slika ovih naselja, je l' to znači da svi koji nisu iz Sarajeva treba da se ubiju il' šta? Interesantno, prozivat nekog zato što ne živi u Sarajevu, a da proda kuću u Olovu i dođe u Sarajevo bio bi prozivan jer je "došljo". Bosna je sve od mora do Save, od Drine do Une.
I čemu ovo postavljanje slika ovih naselja, je l' to znači da svi koji nisu iz Sarajeva treba da se ubiju il' šta? Interesantno, prozivat nekog zato što ne živi u Sarajevu, a da proda kuću u Olovu i dođe u Sarajevo bio bi prozivan jer je "došljo". Bosna je sve od mora do Save, od Drine do Une.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ma brate ovi igraci jedva upamte kretnje u jednoj formaciji I to minimalne ksmo li da upamte 4-5 shema. Nit su oni igraci, nit je ovo menadjer pa da mjenjas formacije I sisteme kako ti kurcu cejf. Bezvoljni smo bili u prvom pol opet kao takvi smo bili bolji, u drugom smo ih razbili preokrenuli I sjebalo se sve radi pada koncentracije. Ovo ko ona tekm kontra orasja, oni presli 2x zabili jedan ovi 4x zabili 3.
UPRAVA NAPOLJE!
Ma znam brate da nije al ne treba tu neku filozofiju donosit, individualne kretnje i te fazone. Samo loše igrače zamijeniš boljim i staviš ih na prirodne pozicije. Umjesto Hebiba staviš Herića i nek momak igra centra, ono što najbolje zna. Kao osigurač ostaje Stanojević, u liniji sa Herićem je Sarić, umjesto Rahmanovića probamo Saida, ako ne može ima Adukor, onda bi samo on igrao povučenije a Sarić ispred. Velkoskog staviš u liniju sa Ahmetovićem. Ne treba ni našim imbecilima crtat da, ako nemaš nikog na krilu, nećeš loptu ni gurat na krilo. Ja iskreno sumnjam da u našoj ligi i postoje neke taktike i ideje, najbolje je to opisao onaj majmun Mulalić, ovdje ti trebaju tri znalca i ostali da trče. Doduše mi nemamo ni tri znalca al ako postavimo trenutno 11 najboljih igrača na teren i svakog na svoju prirodnu poziciju, vjerujem da bi to dalo bolji rezultat. Ovako gušimo Velkoskog, trpimo Hebiba jer nemamo boljeg, trpimo Rahmanovića...RichmanBiH je napisao/la:Ma brate ovi igraci jedva upamte kretnje u jednoj formaciji I to minimalne ksmo li da upamte 4-5 shema. Nit su oni igraci, nit je ovo menadjer pa da mjenjas formacije I sisteme kako ti kurcu cejf. Bezvoljni smo bili u prvom pol opet kao takvi smo bili bolji, u drugom smo ih razbili preokrenuli I sjebalo se sve radi pada koncentracije. Ovo ko ona tekm kontra orasja, oni presli 2x zabili jedan ovi 4x zabili 3.
Mada, trenutno nam je veći problem odbrana nego veza i napad. Mi sad možemo svakom uvaljat gol - dva, problem je što nam 90% ekipa u ligi zabije koji gol.
U prvom poluvremenu, gubis kod kuće, a treba ti 8-9 dodavanja da prevedes loptu na protivničku polovinu, a onda je ponovo vratiš nazad. Loše, loše...
Nije mi jasno zašto se ne proba sa Audokorom na centarhalfu, i to je pozicija na kojoj je igrao. I samom fizičkom konstitucijom toj poziciji više odgovara od Ivetica, a ako već centarhalf treba davati duge, on to bolje radi od Novakovića.
Nije mi jasno zašto se ne proba sa Audokorom na centarhalfu, i to je pozicija na kojoj je igrao. I samom fizičkom konstitucijom toj poziciji više odgovara od Ivetica, a ako već centarhalf treba davati duge, on to bolje radi od Novakovića.
Ma mi nemamo igraca da uzme loptu i predribla 2 igraca, napravi neki visak. Prosle sezone je to bio Duljevic, sad takvog nema.
Ima Saric da primi loptu ode unazad 3 metra i doda Stanojevicu a ovaj vrati stoperu koji je nabija Ahmetovicu i to je sva nasa igra
Ima Saric da primi loptu ode unazad 3 metra i doda Stanojevicu a ovaj vrati stoperu koji je nabija Ahmetovicu i to je sva nasa igra
Kadusic je jucer bio kriminalan.. Prva dva gola su njegova krivica.
Citvu tekmu je bio ko slina. Hodzic takodjer dok nije izasao s terena.
Jucer lijeva strana bezvezw skroz.. Sam Belic na njihova 3-4 igraca. On i nije mogak bolje od onog.
I pohvale onom Starcevicu(iako ga ne gotivom) on nas je takticki ispisao..
Idemo dalje...
Vjerujem da ekipa se moze izdici i krenuti u seriju pozitivnih rezultaza.
Citvu tekmu je bio ko slina. Hodzic takodjer dok nije izasao s terena.
Jucer lijeva strana bezvezw skroz.. Sam Belic na njihova 3-4 igraca. On i nije mogak bolje od onog.
I pohvale onom Starcevicu(iako ga ne gotivom) on nas je takticki ispisao..
Idemo dalje...
Vjerujem da ekipa se moze izdici i krenuti u seriju pozitivnih rezultaza.
Bra'o. Nema neka individua da uradi neki lucidan potez il podvali perfektan pas. A svakoj ekipi treba takav. Koliko primjera u fudbalu ima da ekipa puna odličnih igrača jednostavno stane kad nema najboljeg tehničara, nije on ni prvi strijelac ni asistent al bez njega ne mogu. A kako tek da ne stane ekipa puna panjeva.mirzatele je napisao/la:Ma mi nemamo igraca da uzme loptu i predribla 2 igraca, napravi neki visak. Prosle sezone je to bio Duljevic, sad takvog nema.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nek neko postavi sliku kako analiziramo Krupu, jel ono Avdicevo maslo