FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 01 okt 2017, 21:37

Ako ne uzimemo tri boda u Zenici bit ce bas teska situacija. A svi znamo koliko nam je onaj stadion proklet. Samo moze biti gore poslije te tekme.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 okt 2017, 21:42

Čudi me da se već do sad nismo počeli povezivati sa Starčevićem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 okt 2017, 21:44

LjoZee je napisao/la:Ako ne uzimemo tri boda u Zenici bit ce bas teska situacija. A svi znamo koliko nam je onaj stadion proklet. Samo moze biti gore poslije te tekme.
Opet će se kola lomiti na treneru i igračima, kao što sam i pisao prije početka sezone. Ako Adžem dobije otkaz u bližoj budućnosti nadam se da će mu neko iz kluba to javiti, za razliku od Mulalića i Čapljića koji su iz medija saznali da nisu više treneri Želje. Šupački i nekorektno, pogotovo ako uzmemo u obzir koliki su željovci Edis i Vlado.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 okt 2017, 21:51

braco je napisao/la: Šupački i nekorektno, pogotovo ako uzmemo u obzir koliki su željovci Edis i Vlado.
S tim da ih je Edis prije toga pošteno naružio na jednom od sastanaka kada mu je jedan stručnjak iz Uprave pokušao pričati o taktici i fudbalu. Sa Edisom su se baš nekorektno rastali, ali duga je lista onih koji su pognute glave napustili klub koji vole više od svega.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 okt 2017, 21:54

Meni je najvise zao Odovica. Draze bi mi bilo da je on trener A tima, a Adzem B. Zao mi je donkle i Adzema jer nije samo on kriv za ova zadnja dva rezultata. Dosta toga je i do onih prevara na terenu, ali sam je pristao. Mirniji bi bio dosta da je ostao sa juniorima.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 okt 2017, 21:57

Virtu4l je napisao/la:
braco je napisao/la: Šupački i nekorektno, pogotovo ako uzmemo u obzir koliki su željovci Edis i Vlado.
S tim da ih je Edis prije toga pošteno naružio na jednom od sastanaka kada mu je jedan stručnjak iz Uprave pokušao pričati o taktici i fudbalu. Sa Edisom su se baš nekorektno rastali, ali duga je lista onih koji su pognute glave napustili klub koji vole više od svega.
Šatro Edisu poslali sms u kojem piše šta će reći novinarima nakon poraza u Tuzli. Naravno čovjek ima svoje ja za razliku od Petrovica koji je citao sa papira i to citanje nam masno naplatio.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 okt 2017, 22:05

Dečić će ove sezone najvjerovatnije ispasti k'o fišek, eto kakav je Edis trener.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 okt 2017, 22:09

Iskreno, po meni on nije trener za Želju. Ima i njegove krivice u ne izlasku u europu. Da su se ruzno ponijeli prema njemu to stoji.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 01 okt 2017, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 okt 2017, 22:10

Edis ih ismijavo kad su mu rekli da preko neke aplikacije traze igraca :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 01 okt 2017, 22:13

LjoZee je napisao/la:Ako ne uzimemo tri boda u Zenici bit ce bas teska situacija. A svi znamo koliko nam je onaj stadion proklet. Samo moze biti gore poslije te tekme.
Pa oni protiv Celika igraju prvo za svoj obraz sem ako im nije đon, pa onda tek za klub jer primaju platu od istog.
- Zeljeznicar -

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 okt 2017, 22:33

Neandertalac je napisao/la:Iskreno, po meni on nije trener za Želju. Ima i njegove krivice u ne izlasku u europu. Da su se ruzno ponijeli prema njemu to stoji.
Ne znam šta bih ti rekao. Ti znaš da ja volim sačekati da prođe malo vremena pa da dajem ocjene. Iz ovog ugla su se svi oni premalo zadržali da bi ih ocjenjivali. Isto tako svaki od njih je uzeo vruć krompir.

Sa druge strane Odović, Mulalić i Petrović su imali sjajnu statistiku i rijetko koji klub na svijetu bi ih otpustio. Kod Petrovića sam bio suzdržan nakon otkaza jer se moglo pretpostaviti da ćemo malo toga dobiti njegovim odlaskom.

Što se tiče tog famoznog 'trenera za Želju', stvarno ne znam ko bi to više mogao biti i koji su parametri po kojima se određuje trener za Želju. Kad vidimo sve ono što se dešava tim ljudima kad dođu na našu klupu, ja stvarno ne znam ko bi mogao biti taj.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 okt 2017, 22:35

Gledam ovaj pregled i ovaj gol Zrinjskog. Parmak do parmaka u nasoj odbrani. Ne zna covjek ko je gori.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 okt 2017, 06:34

DRUGA GODINA U NIZU
Poraz Željezničara od Zrinjskog na Grbavici: Slučajnost, realnost ili ništa novo?
https://www.klix.ba/sport/nogomet/poraz ... /171001068
Voli te tvoje Sarajevo.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 okt 2017, 09:07

Svaka cast nasoj djeci, ali vala je ono tanko, od Sabanadzovica do Osmankovica...bas tanko.. mozda i imaju potencijala, ali brate po svakoj logici su se mladi igraci trebali uvoditi postepeno, a ne odjednom ih gurnuti u vatru i fakat s njima imamo igrace manje na terenu. Kad pogledam mlade igrace u Radniku, Krupi, pa i Zriinjskom, ovi nasi su antitalenti u odnosu na njihove, realno! Sinisa je dosta prepotentan igrac koji nije realno kvalitet za Zelju, i jos mnogi koji su danas tu, ali zasad nam je trener najveci problem. Nije on za ovog posla, bar ne za Zelju.
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 02 okt 2017, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 02 okt 2017, 09:08

Zar je nemoguće u ovoj najslabijoj ligi na svijetu naći 11 igrača koji će konstantno vršiti presing na drugu ekipu? Ne mogu da vjerujem da jedan Željo ovo sebi dopusti. Ako je ovo cijena da se tribina napravi i da se stadion uredi, onda je uredu.

Zašto ovo sebi dopuštamo? Zašto da jedna ekipa koja je institucija u ovoj smiješnoj ligi to prestaje da bude i da se daje primat drugoj ekipi koja je takva kavka je.
Zašto nemamo 11 igrača koji će konstantno trčati 90 min? Čim se igra subota - srijeda odmah je to veliki napor. Zašto se ide na pripreme u Tursku ako ne mogu trčati? Idite na Bjelašnicu i gore trčite.

U ovoj ligi nema razlike da li je ekipa bila na pripremama u Turkoj ili Marakskoj ili negdje u BIH. Sve je isto.

Na utakimici dovedeom svoje dijete, platim dodatnu kartu za sina (nije frka, ko je dolazio ranije sa dijecom i dalje će dolaziti, ali nove djece zbog ovih katri neće biti), ispod nas sijedi jedan gospodin sa svojim sinom i cujem komentar obzior da smo blizu. Kaže sin ocu: "tata, ovi bijeli igraju kao na terminu, opušteno. Jel to cilj igre? - Kaže otac sinu: Cilj ove igre je da se što više zabaviš"
Ovako je naša igra izgledala iz ugla jednog dijeteta koji treba da zavoli Želju.
"Truth begins in lies."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 okt 2017, 09:19

Sabanadzovic jos fizicki nije spreman za prvih 11 protiv Zrinjskog, Slobode itd. Protiv Radnika, Viteza, GOSK-a moze. Hajdarevic bi trebao imati prednost u takvim mecevima. Ovako ovo "guranje" u jacim tekmama Anelu nece nista dobro donijeti.

Egzircir
Kontakt:

Post Postao/la Egzircir » 02 okt 2017, 09:36

LjoZee je napisao/la:Sabanadzovic jos fizicki nije spreman za prvih 11 protiv Zrinjskog, Slobode itd. Protiv Radnika, Viteza, GOSK-a moze. Hajdarevic bi trebao imati prednost u takvim mecevima. Ovako ovo "guranje" u jacim tekmama Anelu nece nista dobro donijeti.
Stvarno sam za guranje djece, ali Osmanković i Anel nisu za prvog tima, barem ovo do sada što sam vidio. Hajdarević i Vellć trebaju igrati prije ove dvojice definitivno.

Ne nadam se uopšte boljoj igri, jer ova ekipa veze s vezom nema. Idemo raspalim Smogovcima koji će nas vrlo vjerovatno glat dobiti.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 okt 2017, 10:03

Osmankovic i Sabanadzovic, i ostali mladi igraci su u ovoj sezoni trebali dobijati po 10 minuta, cisto da osjete kako je biti u prvom timu, da lagano sticu iskustvo, pa naredne sezone dobijati po 30 minuta, i za 2 godine imas prvotimca iz svoje skole. Ovo s njima je nazor, jednostavno svaka ekipa u ligi se s njima poigrava, prave cirkus od njih... to su igraci manje u timu, realno! Pokazalo se da s mladim igracima nemamo nikakvu strategiju! Odovic i Adzem trebaju zamjeniti uloge, iz A u B tim, i obratno.. Vjerovatno cemo do pauze biti negdje u sredini tabele, onda nam ne preostaje nista nego da u januaru napravimo veliki remont ekipe. Ali ako je sve ovo cijena izgradnje Juzne tribine, onda ok. istrpiti i ovu sezonu, nekako izboriti Evropu, izgraditi Jug, pa dogodine idemo na sve trofeje, bar ja to tako gledam.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 02 okt 2017, 10:47

Citam novine na kafi i ne vidim da se neko od najbolje Uprave na tusvje oglasio. Niko da objasni navijacima sta je krenulo po zlu, zbog cega opet nemamo ekipe, zbog cega u oktobru dovodimo potrosene igrace? Ignorisanje problema kao i zadnje dvije godine. Sada cemo malo o gradjevinskoj, potrazit cemo neprijatelje i tako u krug. Odlazite radi sebe, radi nas i najvise radi Zelje.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 02 okt 2017, 12:08

Ma i nasi novinari nemaju muda da nekog nesto pitaju. Sve neka glupa pitanja koja se ponavljaju iz presa u pres. Obicni navijac udje i prekine pres jednostavnim pitanjem a ovi vrli novinari iz desetak medijskih kuca nemaju sta da pitaju. Zasto niko od novinara ne zakaze sastanak sa Senadom i ne pita koje glavni krivac sto je igracki kadar ovakav kakav jeste? Zasto se ne obave razgovori sa Amarom? I tako neka ozbiljna pitanja a ne Adu svaku konferenciju pitat jesmo li spremni za iducu utakmicu
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 9 gostiju.