FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 01 okt 2017, 17:26

Vraćaj Budinog kipića, onaj je sa Ottlom i Lellom imao više ideje.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 okt 2017, 17:28

Nije ovo do trenera, mislim da je to sada jasno.
Igrači su propali u svakom mogućem segmentu, a rušioci Carla su se baš pokazali, Boateng i njegovo naguzivanje je highlight utakmice.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 01 okt 2017, 17:31

Na ovako zgusnutu odbranu prvo što se radi je praviti višak na određenom dijelu terena, znaš šta je kod nas višak, ide Coman na dvojicu i ševa između njih ili ih pretrčava. Robben umro nakon 50 min. Boa u prvoj postavi a može igrat 70. James hobla klupu a igra igrač koji ne može dodati pas igraču metar od njega.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 01 okt 2017, 17:36

Bundesliga je napisao/la:Nije ovo do trenera, mislim da je to sada jasno.
Ja bih ipak rekao da je do trenera (što se tiče igre a organizacija i background do uprave). On je taj koji je pravio od ovih igrača zvjeri - kako Jupp tako i Pep. Čim su dobili individualnu slobodu, ćorak. Osnova je na ovaku postavljenu odbranu koje je u 99% slučajeva protiv Bayerna znat taktički spremit ekipu i nalaziti šupljine unutar, mi to u godinu i pol smo uradili jednom i to protiv Lajpciga.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 01 okt 2017, 17:39

Jel ima neko neki video povrede Riberya?

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 okt 2017, 17:48

ode sve u 3pm čim nema Lahma, nema ni jedan igrač da igra timski svi gledaju samog sebe i tako nećeš nikada pobjeđivati nažalost propali smo komplet kao ekipa više ne znam koga da krivim

Sendt fra min HUAWEI VNS-L31 med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 01 okt 2017, 17:49

UrbyEmanuelson je napisao/la:Jel ima neko neki video povrede Riberya?

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 01 okt 2017, 17:52

Bilall je napisao/la:
Auu,ruzno izgleda. Vjerovatno su ligamenti stradali.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 01 okt 2017, 17:53

Trebalo bi naći trenera ako ništa do kraja ove naredne sedmice pa da ima jednu da malo upozna klub i tim. Samo se nadam da će to biti brzo i da neće biti neki Peter Stoger i slični.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 okt 2017, 18:13

Protiv ogavne Herthe je ionako teško igrati, a kamoli kada smo u ovakvom rasulu. Sad se i Ribery povrijedi, pa ostadosmo kraći za još 1 krilo, samo je pitanje dana kada će se i Robben povrijediti, a Muller i James na krilima su ništa što se vidjelo protiv PSG-a. Neka, eto vam sad vaš pretrpani napad, a nemamo igrača da valja. Tuchel će 100 % doći jer jasno je i pticama na grani da su nam krila nula, a on to može drugačije postaviti da se ne oslanjamo toliko na igru preko krila.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 01 okt 2017, 18:19

Što je zanimljivo i to je stavi većine komentara poslije tekme da su svi "buntovnici" dobili start tekme (čak i bez Thiaga da vide kako mogu) da pokažu je li ono za šta su se borili, baš toliko, ispravno. Ispade da ipak nije.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 01 okt 2017, 18:24

sljivo je napisao/la:Što je zanimljivo i to je stavi većine komentara poslije tekme da su svi "buntovnici" dobili start tekme (čak i bez Thiaga da vide kako mogu) da pokažu je li ono za šta su se borili, baš toliko, ispravno. Ispade da ipak nije.
Nisam gled'o tekmu, nepredvidjene okolnosti, a baš sam bio ičkija. :facepalm:

Daj u par rečenica kako je to bilo. Po ovome što malo pročitah, izgleda da odavno gore nismo izgledali. :hmmmmm:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 01 okt 2017, 18:41

Centre forward je napisao/la: Daj u par rečenica kako je to bilo. Po ovome što malo pročitah, izgleda da odavno gore nismo izgledali. :hmmmmm:
Napravio se reset na 2012. Juppova ekipa sa svim ovim špekulisanim pobunjenicima. Na početku je počelo agresivno, sa željom, trkom i rezultiralo je golom Hummelsa. Dobro je bilo dok Dardai nije prokužio (ili se njegova ekipa adaptirala na tu igru) i onda je Herta počela da iskorištava slabosti Robberyija zbog kojih se ne vraćaju u odbranu i počeo trpa dvije strane po boku, Alabinu najviše jer vjerovatno rezonojući da ima lošu spremu (što i jest). Bilo je par prilika ali bez gola do poluvremena.

Kasnije je Lewa donio vodjstvo i onda raspad sistema. Vjerovatno iz razloga što nema ko stati na loptu i što su naša krila gotova. Primamo dva gola, prvi iz individualne akcije koji je podigao amosferu i onda drugi iz toga (i to sve jer su linije odbrane razvučene, bekovi ne stiži ništa, štoperi ne čiste, krila nema na pomaganju.). Mi nismo imali odgovor na to, tj nema vođe u ekipi. Ako ga ima ne zna se ko je on (napraviti spomenik Lahmu i Alonsu). Ulazi Thiago da to poveže i uzme loptu al džaba, bilo je bolje al ništa specijalno. Ulazi Coman koji bez izgrađene pozicije 1-na-1 nema šta da traži, mislim bilo ko, al on posebno. Napad preko sredine nije postojao, Muller je izgubio svaku loptu pa čak je i vraćao golmanu sa 70tka metara. Jednostavno ekipa je djelovala izgubljeno, bez podrške sa klupe, bez vođe i što je najvažnije bez plana i taktike kako doći do protivničkog gola. Ukratko, sve što krasi jedan tim to mi nemamo (a ako sam mogao primjetiti između redova da i odnosi između igrača nisu baš najbolji, dosta je tu manjih klanova, igrača koji pasaju jedni drugom a ne trećem i tako).

Ono što nama teba je restart i reset svih dijelova tima. Počevši od kadra, pa nadalje kako organizacijski, mentalno i šta sve ne. Eto malo više od par rečenica. (I za to ne smije biti trener koji će se natizigu upravi ili igračima.)

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 01 okt 2017, 18:56

Fala Muki. :thumbup:

Pa to je onda još i gore neg' što sam ja mislio. Bayernu haman trebaju radikalne promjene i to u svim strukturama. Meni miriše na neku gadnu svadju između igrača, nema mi druge logike. Eto, Carla više nema a oni opet po svom. Ja bih i volio (pa dobro, sad lažem) da Dortmund uzme ove godine BL, da se mi k'o što kažeš vratimo na fabričke postavke i uklonimo bugove i aplikacije koje štete našoj mašini.

Najidealnije i najsladje bi bilo da Hasan uz nekog mladjeg stručnjaka uzme ove godine LP, al' to je jedino moguće da u Kraljevini Španiji izbije gradjanski rat i da mobilišu prvotimce Reala, a možda i Barse.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 01 okt 2017, 19:02

Muller definitivno igrac koji je crko,nema njemu popravke,on ne yna trcati a kamo li da doda jednu jedinu ispravnu loptu.Lopta kao da se odbija od banderu ,stvarno je Muller u raspadu nekom.Robenn i Ribery lagano trebaju da pakuju kofere,roben i donekle moze da odigra jaki tempo 20 min al Bilal je pregorio.Ja sam siguran da ovaj sistem da martinom na df i uz njega Tiago da bi dilo sasvim ok,ili Martin i Vidala na dm a Tiago ofanzivniji,da bi to bila ultra defanzivno dobra postava,naprijed sa Comanom,Jamesom i Lewom.Zasto James nije danas igrao to mi nije jasno.na poluvremenu je trebao Mullera vanka Jamesa staviti i Tiaga za Tolisoa i mislim da 3 boda ne bi dosla u pitanje,pa makar bi zabili jos jedan.
Pod hitno treba da se dovede trener,ja bih volio Tuhella pa kud puklo da puklo.I da po meni je Rudy za tolisoa Alonso.
VOLIM BAYERN

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 01 okt 2017, 19:23

Tuchel, Enrique, Klopp, Nagelsmann, Pellegrini
Evo kandidata, Enrike, my man. :mrgreen:

Na Kloppa bi fapo prije godinu i pol a sad ostavlja hiljadu otvorenih pitanja. Kako sad pokazuje čini mi se da ova njegova filozofija prilično limitirana kad je makar malo pročitana. To je pokazao u zadnjim godinama u svim ekipama u kojim je radio.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 01 okt 2017, 19:31

sljivo je napisao/la:
Tuchel, Enrique, Klopp, Nagelsmann, Pellegrini

Tuchel -100%
Enrique -radje ostaviti sagnola
Klopp -nece napustiti livepool
Nagelsmann- isto kao klopp
Pellegrini - :sick: :puke:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 01 okt 2017, 19:34

Kloppo i Julijan bi vjerovatno na ljeto a ovu bi uzeo neki caretaker ala Sagnol ili neki pred penziju.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 okt 2017, 19:39

Moyes :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 01 okt 2017, 20:13

Gérard Houllier.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Puri83, Zlaja83 i 11 gostiju.