FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 01 okt 2017, 17:12

Jel ikako ona sinocnja igra zrinjskog podsjetila na to kako smo mi igrali pod Amarom? nikakvih zvijezda u ekipi ali se tacno osjetila neka lakoca u igri i stvaranju sansi.
E tako smo mi gospodo koja prati zelju od dolaska ove uprave igrali kad je Amar bio trener, samo jos jedno tri levela iznad toga
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 okt 2017, 17:19

Sinoć sam po prvi put nakon Maccabija pomislio da nam protivnik može zabiti gol kad god poželi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 okt 2017, 17:21

irfo je napisao/la:Jel ikako ona sinocnja igra zrinjskog podsjetila na to kako smo mi igrali pod Amarom? nikakvih zvijezda u ekipi ali se tacno osjetila neka lakoca u igri i stvaranju sansi.
E tako smo mi gospodo koja prati zelju od dolaska ove uprave igrali kad je Amar bio trener, samo jos jedno tri levela iznad toga
Ma kupovali utakmice, namijestali. Tako smo i titule osvajali. Daj nam post onog moderatora na pitarskom forumu, ono gdje pljuje Amara a brani "ustaljene procedure".

Daj da se sjetimo malo sta se pricalo javno a iza kulisa mozemo samo zamisliti.

Kuje. Prodane duše.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 okt 2017, 17:28

Vode juniori u Zenici protiv Celika 2:0. Karisik i Besirevic strijelci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 okt 2017, 17:29

Neandertalac je napisao/la:
irfo je napisao/la:Jel ikako ona sinocnja igra zrinjskog podsjetila na to kako smo mi igrali pod Amarom? nikakvih zvijezda u ekipi ali se tacno osjetila neka lakoca u igri i stvaranju sansi.
Ma kupovali utakmice, namijestali. Tako smo i titule osvajali. Daj nam post onog moderatora na pitarskom forumu, ono gdje pljuje Amara a brani "ustaljene procedure".

Daj da se sjetimo malo sta se pricalo javno a iza kulisa mozemo samo zamisliti.

Kuje. Prodane duše.
slika

Ovo napisat o covjeku koji je od nas napravio najtrofejniji klub :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 okt 2017, 17:31

moderator na forumu pravih željovaca :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 okt 2017, 17:34

Samo da prenesem jedan post forumasa sa klixa koji je odlicno opisao situaciju
Postby ultima_palabra » 01/10/2017 14:28

Adzem je trebao preuzeti u junu, a jos ranije su se trebale dogovoriti zamjene za Micu i Ivana... ovako Adi ne mogu nista zamjeriti jer nije birao ekipu niti vodio pripreme.

Sad ce poceti suplja kako se sve radi dobro osim 'sportskog segmenta'... gospodo, klub je sportski segment, ostalo su pratece aktivnosti.

Zamislite da imate pekaru sa najmodernijim pecima, recepturom, radnici dolaze na vrijeme na posao, kulturni su i odgovorni...ali hljeb i peciva ne valjaju i konstantno imate gubitak. I onda kazete, sve smo dobro uradili ali 'hljebni segment' zaostaje :lol: U isto vrijeme, ignorises jedinog majstora kod kojeg su hljeb i kifle uvijek valjale...

E dok se taj majstor ne vrati, mene ova pekara nece vidjeti.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 okt 2017, 17:46

A sada, svi na prepucavanja :lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 okt 2017, 17:51

hljebni segment :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 okt 2017, 17:56

Priblizi nam se Krupa na bod. Kako smo mi njih dobili 4:1 nije mi jasno. [emoji38] [emoji38]

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 01 okt 2017, 18:20

Gdje su polovnjaci?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 okt 2017, 18:20

Evo izvjestaj...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 okt 2017, 18:23

irfo je napisao/la:jos da nas i celik mlatne i komotno kljuc u bravu
U Zenici standardno pušiona ko da gledam.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 okt 2017, 18:25

Rekoh ja slabi smo ali imamo srece, e pa sreca nam je okrenula zadnjicu i u 2 tekme izgubili smo 6 bodova.

Gledati da se uzme ili kupi kup.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 01 okt 2017, 20:37

Volim ponekad procitati sta se pise na drugom forumu a ovo je jedan post koji najbolje oslikava stanje tamo:

Ako se do kraja ove godine dobije građevinska dozvola i zatvori financijska konstrukcija, uz eventualan pocetak radova na juznoj tribini pocetkom naredne godine, strasti ce se smiriti.

Tad ce onaj minimalni cilj da se izbori eurpa biti zadovoljen kod mnogih, ali opet to nije to.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 01 okt 2017, 20:41

Nije to stanje samo tamo, nego bi se ogroman broj navijaca slozio sa time kao sto pise smirile bi se strasti.

Novi jug i izborena europa zvuci jako dobro, ali gladni smo titule, daleko smo od ovog juga, LZP nije ni pocela kao sto ni jedan trofej jos nije izgubljen.
- Zeljeznicar -

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 01 okt 2017, 20:49

Ja ne znam gdje su ti navijaci. Osim na forumima takvog navijaca ja nisam sreo. Juce na utakmici svi oni koji su sjedili oko mene su nezadovoljni, ljudi koje poznajem privatno a navijaju za Zelju su nezadovoljn. A gdje je taj ogroman broj stvarno ne znam
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 01 okt 2017, 20:57

maldini3 je napisao/la:Ja ne znam gdje su ti navijaci. Osim na forumima takvog navijaca ja nisam sreo. Juce na utakmici svi oni koji su sjedili oko mene su nezadovoljni, ljudi koje poznajem privatno a navijaju za Zelju su nezadovoljn. A gdje je taj ogroman broj stvarno ne znam
Placenici, sateliti nazovi ih kako hoces neces pogrijesiti.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 01 okt 2017, 21:25

Ja se bojim da ovima nije u mislima odlazak iz kluba. Govorimo godinama da su Zeljovci od glave do pete, ali njihov hinjaluk stvara mi sumnju. Ako vole Zelju moraju da se dostojanstveno povuku, oni nas ne mogu izvaditi iz rupcage u koju su nas gurnuli i sutra neka gradjevinska to nece promijeniti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 okt 2017, 21:33

Ma koliko čekali plavo proljeće i nadali se nekom čudu, ponovo su nas doveli u situaciju da nam je Evropa realan domet i da bar to nikako ne smijemo ugroziti.

Pričao sam danima o rasporedu nakon Krupe i eto, desilo se, pokazali smo koliko smo jadni i očajni. Ne znam šta da očekujem u budućnosti, kako ovoj skorijoj tako i onoj malo daljoj. Slijede nam dva gostovanja, a Zrinjski ima dvije domaće utakmice i ne vidim kako se zaostatak može smanjiti tako da i onaj najveći optimista u meni polako odustaje.

Sad vjerovatno slijedi bombardovanje južnom tribinom da se bar malo zamakira ova sramota sa terena i samo se nadam da će taj isti jug reagovati i početi malo radikalnije izražavati nezadovoljstvo. Svi ljudi sa kojima komuniciram mi govore da je atmosfera među navijačima očajna, ma koliko to sateliti pokušavali sakriti, pa se nadam da će se to napokon početi i javno iznositi.

Sve smo bliže aktivaciji ovog transa,

slika
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.