Rafa je davno prestao biti doktor za defanzivu.Civa je napisao/la:Očekujem da doc.dr Rafa smiri utakmicu, lupi nam jedan gol iz kontre i jedan nakon prekida i pokaže doc.dr Kloppu stručnjaku za igranje odbrane kako se zatvara utakmica.
Niko me ne može ubijedit da nije do njega ovo sve što se dešava kad je sam birao pojačanja i sam vodi treninge!
Vece su sanse da Coutinho bude na klupi, nego klaun.OTNYS_YNWA je napisao/la:Sturidge je uvijek raspolozen protiv Njukasa, treba ga ocekivati sutra umjesto Firmina. Lijevo bih poceo sa Robertsonom, ostatak standardno uz Mignoleta na golu.
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... t-13696648
"If there is a striker out there who is better than ours or fits better than ours, why shouldn’t we do it?
"We are not crazy. But I’m really happy. We have Roberto Firmino, maybe not 25 goals but ask anyone in the Premier League and they will say ‘What a player’.
Izgleda nema ni napadaca koji bi bio pojacanje. Klaun ne moze zabiti 25 golova u dvije sezone, ali bitno je da on trci i pravi pritisak na protivnike, **** golove, nije to posao napadaca.
A Daniel izgleda kao je njegovo proslo, ono protiv Rusa je u rangu amatera.