Zeljo92 je napisao/la:Janje od vaseg gavranaarelinho je napisao/la:I onda kažu gdje je janje. Bilo je večeras janje.![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zeljo92 je napisao/la:Janje od vaseg gavranaarelinho je napisao/la:I onda kažu gdje je janje. Bilo je večeras janje.![]()
Kakvih marifetluka. Ne znam ni ja kako bih prezivio jos pet godina dominacije, srcka bi me opalila. Ali taj film necu gledati dok ove neznalice vode klub.edin139 je napisao/la:Pa jesmo li gradjevinska firma il najtrofejniji fudbalski klub u drzavi?
Boli me .... koliko je i kakvih tribina ko napravio ako mi se dijete koje treba krenut u skolu ne sjeca kako izgleda nesto osvojiti.
Dokle vise ushicenja sa tribinom, i sto je najgore covjek je napravio od donacija fakticki nije ni "izmislio" neku lovu.
Prodaje ublehu o jugu koji ce biti pocet za jedno 10 godina.
Sto se tice Amara nek se i on ...., lik gleda iskljucivo licni interes i kako uzet lovu a u kakvom bi stanju opet ostali poslije njega bolje i ne pomisljat, ne znam da li bi prezivjeli jos jednu turu njegovih marifetluka.
Dat ovoj upravi jos jednu sansu, nek nadju kako znaju i umiju trenera i kao sto neko rece pun mi je kofer zeljinih vojnika, od ovog zeljinog na klupi repke i ovog u klubu sam cir na zelucu dobio i njihovog pres... na presicama. Pa fila filota je malo djete za njihovu demagogiju kojoj je jedino ravno njihovo trenersko neznanje.
Nek uprava i nas a i sebe pokusa izvaditi do pauze, ako tu budemo na preko 5 boba zaostatka za vodecim poslat sve u neku stvar da ne kazem sta drugo
Ne može, janjetina preovladava..irfo je napisao/la:jutro omladino, osjeti li se jos sinocnja gorcina od poraza
Zenzo dragi alarm se upalio ima dvije godine, do sad se i on pokvario ili izgorio u plamenu koji je zahvatio sportski segment a ko se nije izvuko najebo je odavnoZenzo je napisao/la: Ali da je upaljen alarm po pitanju sportskog segmenta itekako jeste.
Navijače drugih klubova redovno uklanjamo, a isto tako i one koji nas prozivaju ovako kako ti to radiš.Rokoko87 je napisao/la:Može na ovoj temi sve, samo kad nas treba upozoravati pojave se odmahirfo je napisao/la:sta koji **** ovaj pitar ima pisat po temi
red je fkt da date nekom internog moderatora da pocisti ove padobrance koji su najcesce na nasoj temi, rijetko citam teme drugih klubova, ali sumnjam da ima ko na nasojRokoko87 je napisao/la:Daj ba mani meni te šuplje i patetike, nakon poraza od Slobode frajer se doslovno zayebava sa Acinom opomenom i kao da ništa nije bilo samo mu se izbrišu postovi, a nije mu to prvi put bio..
I sad ćeš svaki put spominjati kako su te pojedinci osuđivali zbog samo njima poznatih razloga?
Krajnje je vrijeme da obavljate svoj posao ili date nekom ko je stalno na temi da ne dozvoljava upade indijanaca.
Nisu rekli da imaju već da mogu obezbijediti toliko, ako se dobro sjećam. To obezbijediti vjerovatno znači da će Misimović garantovati za tih 30% što svakako pozdravljam i svaka mu čast na tome.Zenzo je napisao/la:Sad opet ima puno posla za građevinsku, mozda najveci problem jesu pare ja jug, nasi rekose da imaj u 30% i cekaju da se ukljuci nas savez i vlast.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.