FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 01 okt 2017, 01:12

Zeljo92 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:I onda kažu gdje je janje. Bilo je večeras janje. :urnebes: :urnebes:
Janje od vaseg gavrana :kafa:
:rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 01 okt 2017, 07:28

Pa jesmo li gradjevinska firma il najtrofejniji fudbalski klub u drzavi?
Boli me .... koliko je i kakvih tribina ko napravio ako mi se dijete koje treba krenut u skolu ne sjeca kako izgleda nesto osvojiti.
Dokle vise ushicenja sa tribinom, i sto je najgore covjek je napravio od donacija fakticki nije ni "izmislio" neku lovu.
Prodaje ublehu o jugu koji ce biti pocet za jedno 10 godina.

Sto se tice Amara nek se i on ...., lik gleda iskljucivo licni interes i kako uzet lovu a u kakvom bi stanju opet ostali poslije njega bolje i ne pomisljat, ne znam da li bi prezivjeli jos jednu turu njegovih marifetluka.
Dat ovoj upravi jos jednu sansu, nek nadju kako znaju i umiju trenera i kao sto neko rece pun mi je kofer zeljinih vojnika, od ovog zeljinog na klupi repke i ovog u klubu sam cir na zelucu dobio i njihovog pres... na presicama. Pa fila filota je malo djete za njihovu demagogiju kojoj je jedino ravno njihovo trenersko neznanje.

Nek uprava i nas a i sebe pokusa izvaditi do pauze, ako tu budemo na preko 5 boba zaostatka za vodecim poslat sve u neku stvar da ne kazem sta drugo

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 01 okt 2017, 08:21

edin139 je napisao/la:Pa jesmo li gradjevinska firma il najtrofejniji fudbalski klub u drzavi?
Boli me .... koliko je i kakvih tribina ko napravio ako mi se dijete koje treba krenut u skolu ne sjeca kako izgleda nesto osvojiti.
Dokle vise ushicenja sa tribinom, i sto je najgore covjek je napravio od donacija fakticki nije ni "izmislio" neku lovu.
Prodaje ublehu o jugu koji ce biti pocet za jedno 10 godina.

Sto se tice Amara nek se i on ...., lik gleda iskljucivo licni interes i kako uzet lovu a u kakvom bi stanju opet ostali poslije njega bolje i ne pomisljat, ne znam da li bi prezivjeli jos jednu turu njegovih marifetluka.
Dat ovoj upravi jos jednu sansu, nek nadju kako znaju i umiju trenera i kao sto neko rece pun mi je kofer zeljinih vojnika, od ovog zeljinog na klupi repke i ovog u klubu sam cir na zelucu dobio i njihovog pres... na presicama. Pa fila filota je malo djete za njihovu demagogiju kojoj je jedino ravno njihovo trenersko neznanje.

Nek uprava i nas a i sebe pokusa izvaditi do pauze, ako tu budemo na preko 5 boba zaostatka za vodecim poslat sve u neku stvar da ne kazem sta drugo
Kakvih marifetluka. Ne znam ni ja kako bih prezivio jos pet godina dominacije, srcka bi me opalila. Ali taj film necu gledati dok ove neznalice vode klub.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 01 okt 2017, 08:26

Sport je i da se gubi nekad. U tome nije problem. Al onako sinoc bez muda, to je da se zamislis. Nasi nisu mogli sto se kaze meda u fizickoj spremi, zadnja linija protivnika brza od nase navalne u svakoj situaciji il mi drzali loptu, il je oni iznosili i sve ti je receno. Dolazi na svoje da je sportska politika Misketa jedan veliki sunovrat u zadnje dvije godine najmanje.
Mostarci imaju projekat i vidi se da slazu tim za vece rezultate u evropi. Ozbiljan tim sa glavom i repom.
Mi kako stojimo na terenu i kakve krampe imamo u rosteru (cast izuzecima), ako i ligu 6 dohvatimo puna saka brade. Sretno nam i sto.manje sekiracije aBd.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 okt 2017, 08:46

Sta je ovdje opasno.Nas klub ostaje bez navijaca,ovi ili oni budu i odu,ostave klub boli ih ona stvar,i sta se desi,nema para,nema rezultata nema publike.Primjer Celik.Znaci najveca opasnost je odlazak navijaca,dok se ovdje non stop vodi polemika,jedni su za drugi protiv.Pitanje.Sta je SA Zeljom.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 okt 2017, 09:56

jutro omladino, osjeti li se jos sinocnja gorcina od poraza :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 01 okt 2017, 10:05

irfo je napisao/la:jutro omladino, osjeti li se jos sinocnja gorcina od poraza :kafa:
Ne može, janjetina preovladava.. :kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 okt 2017, 10:22

Mi vec sad mozemo poceti traziti novog trenera. U Zenici necemo pobijediti 100%. Kad kod nas krene niz brdo ne moze tek tako stati, a i tradicija nije na nasoj strani. Osim ili Odovic ( ako covjeku zdravlje dozvoljava ).
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 okt 2017, 10:57

Samo jedan covjek moze locirati ODMAH problem i rijesiti ODMAH problem, zato jer je mangup, autoritet i povrh svega znalac, dajte mu pola godine garantujem da bi prekuco ovu ligu uzduz i poprijeko

Mozda mu nisu PowerPoint prezentacije na nivou Kosticevih al sto se tice trenerskog posla tu nema boljeg :kafa:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 okt 2017, 11:47

slika

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 okt 2017, 11:52

Jug je "ubleha", izlazna strategija uprave, ponajviše Misimovica koji kupi poene na taj način. Mi bi izgradili jug ali nam ne daju.

Istok nije završen i jos uvijek imamo dug. Po kojem to modelu mozemo praviti jug koji kosta tri puta skuplje od istoka?

Još jednom da naglasim, daj Bože da nisam u pravu i zbog našeg Želje da se Jug pocne graditi sutra, samo kada objektivno i razumno razmislim smatram da je ovo sve jedan velika patka. Jako je osjetljiva stvar ali kada vi imate obraza prodavati maglu i zavlaciti raju imam i ja hrabrosti pisati o ovome.

Pitanje. Sta je sa zavrsetkom istoka i poslovnim prostorima? Koje godine se pustaju da bi "generisali prihode"?
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 01 okt 2017, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 okt 2017, 11:58

slika

Ovo zelimo!!! OVO!!! Nista me vise drugo ne interesuje!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 01 okt 2017, 12:04

UPRAVA NAPOLJE!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 01 okt 2017, 12:05

Ono sto upava radi po pitanju infrastrukture nije magla, dovoljan dokaz je tome da smo u nepune tri godine o stadiona koji nije zadovoljavao uslove za igranje lige dosli do trece uefa kategorije i toga da reprezentacija igra na istome. To treba postovati i sve to je jako puno kostalo.

Jug nije magla prije neki dan smo dobili urbanisticku dozovolu, a svi znate koliko posla, papira, dokumentacije, moljenja, prepiranja treba za to da se obavi za istu. Sad opet ima puno posla za građevinsku, mozda najveci problem jesu pare ja jug, nasi rekose da imaj u 30% i cekaju da se ukljuci nas savez i vlast.

Sto se tice istoka otplacivanje je pri kraju - nece biti problema.

Ali da je upaljen alarm po pitanju sportskog segmenta itekako jeste.
- Zeljeznicar -

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 okt 2017, 12:07

Zenzo je napisao/la: Ali da je upaljen alarm po pitanju sportskog segmenta itekako jeste.
Zenzo dragi alarm se upalio ima dvije godine, do sad se i on pokvario ili izgorio u plamenu koji je zahvatio sportski segment a ko se nije izvuko najebo je odavno

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 01 okt 2017, 12:09

Rokoko87 je napisao/la:
irfo je napisao/la:sta koji **** ovaj pitar ima pisat po temi
Može na ovoj temi sve, samo kad nas treba upozoravati pojave se odmah
Navijače drugih klubova redovno uklanjamo, a isto tako i one koji nas prozivaju ovako kako ti to radiš.

Opet izgleda admin kriv za svaki problem u klubu, pa valjda o meni treba raspravljati kao i prije par godina, kad je trebalo pokrenuti mase.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 01 okt 2017, 12:14

Daj ba mani meni te šuplje i patetike, nakon poraza od Slobode frajer se doslovno zayebava sa Acinom opomenom i kao da ništa nije bilo samo mu se izbrišu postovi, a nije mu to prvi put bio..

I sad ćeš svaki put spominjati kako su te pojedinci osuđivali zbog samo njima poznatih razloga?
Krajnje je vrijeme da obavljate svoj posao ili date nekom ko je stalno na temi da ne dozvoljava upade indijanaca.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 okt 2017, 12:15

Rokoko87 je napisao/la:Daj ba mani meni te šuplje i patetike, nakon poraza od Slobode frajer se doslovno zayebava sa Acinom opomenom i kao da ništa nije bilo samo mu se izbrišu postovi, a nije mu to prvi put bio..

I sad ćeš svaki put spominjati kako su te pojedinci osuđivali zbog samo njima poznatih razloga?
Krajnje je vrijeme da obavljate svoj posao ili date nekom ko je stalno na temi da ne dozvoljava upade indijanaca.
red je fkt da date nekom internog moderatora da pocisti ove padobrance koji su najcesce na nasoj temi, rijetko citam teme drugih klubova, ali sumnjam da ima ko na nasoj

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 01 okt 2017, 12:18

Ma joj, bitno je spomenuti kako je on glavni krivac za sve mada to niko nije uopšte spomenuo u ovome trenutku
Mi samo hoćemo da na ovoj temi imamo privatnost kao što je i ostali imaju.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 okt 2017, 12:23

Zenzo je napisao/la:Sad opet ima puno posla za građevinsku, mozda najveci problem jesu pare ja jug, nasi rekose da imaj u 30% i cekaju da se ukljuci nas savez i vlast.
Nisu rekli da imaju već da mogu obezbijediti toliko, ako se dobro sjećam. To obezbijediti vjerovatno znači da će Misimović garantovati za tih 30% što svakako pozdravljam i svaka mu čast na tome.

Vjerujem da i navijači ponovo mogu skupiti negdje između 20-30%. To mora biti dovoljno da se počnu radovi pa će se onda u hodu razmišljati o ostalih 40-50% koje će faliti.

Sumnjam da možemo očekivati pomoć od saveza osim ako ne uđemo u neki tal sa njima, jer savez ne bi smio finansirati komercijalne projekte, kao ni UEFA i FIFA.

Znači ostaje nam još Opština koja po zakonu ima puno pravo podržati ovakav projekat koji je u gradskom interesu. Tako da situacija nije sjajna, ali nije ni crna i može se to izvesti. Bitno je početi pa kad god se završi.

Uprava u ovom trenutku ima mnogo veći problem od južne i istočne tribine. Vrlo brzo bi navijači mogli početi izražavati nezadovoljstvo njihovim radom, što bi im bilo prvi put da se ozbiljno susreću sa takvim problem. Kad se to desilo posljednji put (prozivanje Čenana), naredno jutro su bacili bombu o ostavkama. Sad nam ne trebaju takve bombe, treba nam samo jedno... a svi znamo šta je to...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.