FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Valjda u naredne dvije tekme osvojimo bod. Idemo u Zenicu pa u goste GOSK-u. Nasu sansu za bod vidim protiv GOSK jer oni bolje igraju u gostima. Ne treba sad pretjerivati pa traziti dvije pobjede.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Fejzic
Stanic Stevanovic Bogicevic Projic
Bekric Zeba Elsner
Nikolic Kajkut Ubiparip
Jurrrrrrissss
Bekric Zeba Elsner
Nikolic Kajkut Ubiparip
Jurrrrrrissss
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:Fejzic
Bekric Zeba Elsner
Nikolic Kajkut Ubiparip
Jurrrrrrissss

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- plavousrcu
- Kontakt:
Uvijek za lajka. Svaka tvoja pogodi u sredinu.narodniheroj je napisao/la:Mi smo realno u našoj državi sila. Silom nas nisu napravili ni Miske ni slastičari ni pravnici, sila smo zbog najviše trofeja i najvećom armijom navijača. Ubjeđen sam da ne treba nikoga silom tjerati, njih će pomesti erupcija nezadovoljstva navijača. Ne možeš to sa Željom vjeruj
- kyrieirving
- Kontakt:
Ide Nemanja Bilbija, a Bogičević, Osmanković, Stanić i Stevanović sami u odbrani
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Dešava se proročanstvo jednog čovjeka, neprijatelj kao i mi,irfo je napisao/la:sta se ovo desavaRokoko87 je napisao/la:Uskoro još boomova braćo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ta ce Dogan , bolji Tica 

Tomo platio za raskid ugovora 

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
A šta ću, osjedio sam evo dvije godine nadajući se. Nakon početne euforije pomislio sam da će ovo na dobro izaći ali nažalost nije tako. Nikad nije sve samo crno ili samo bjelo pa tako ni sa ovim ljudima. Siguran sam da su imali dobre namjere ali ih je proguto njihov egoizam, potcjenjivanje prethodnika, potcjenjivanje vlastitih navijača. Osim što su napravili neke dobre stvari, napravili su i gomilu loših a najlošija u moru loših je da su pomislili kako je Željo postao od njih. To jednostavno nije tako i ovo bih reko da mi je babo u klubu, to je velika greška, greška koja će ih kad se navijači otrijezne od opijenosti tribinom zakucati u isti rang sa violinom i ostalim. Živi bili pa vidjeli.plavousrcu je napisao/la:Uvijek za lajka. Svaka tvoja pogodi u sredinu.narodniheroj je napisao/la:Mi smo realno u našoj državi sila. Silom nas nisu napravili ni Miske ni slastičari ni pravnici, sila smo zbog najviše trofeja i najvećom armijom navijača. Ubjeđen sam da ne treba nikoga silom tjerati, njih će pomesti erupcija nezadovoljstva navijača. Ne možeš to sa Željom vjeruj
Još im nije kasno da dovedu jednu jedinu osobu na kugli zemaljskoj koja ih može spasiti.narodniheroj je napisao/la:To jednostavno nije tako i ovo bih reko da mi je babo u klubu, to je velika greška, greška koja će ih kad se navijači otrijezne od opijenosti tribinom zakucati u isti rang sa violinom i ostalim. Živi bili pa vidjeli.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
al cuj objasnjavo miske kako se tretira trava i valja teren 

Jebote, sa malim uzorkom možeš shvatiti koliko je Miske prepotentan..
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Streamaj ti sta hoces....Virtu4l je napisao/la:Kompromis je napisao/la:Dokle god igraci imaju primanja koja su redovna, a imaju... dokle god imaju premije koje im se isplacuju odmah po zavrsetku tekme (derbi i bijeljina)... dokle god idu na mini pripreme i sl. kurc.e palce igraci su krivi... da to sve fali onda bi se uprava mogla kriviti... ovako krivce obavezno odmah traziti u strucnom stabu i igracima...![]()
hajd' nam malo o streamu, yebo igrače i stručni štab
Samo ne znam sto si nervozan i sto mijenjas "dresove" kao navijaci zrinjskog klubove... nije valjda zbog toga sto su te sa onog tamo foruma otjerali kao kera pa imas potrebu da ovdje pises av av... valjda prirodno staniste, navika ili sta vec...
No davno je proslo vrijeme lopovluka i kradja... navijaci to cijene i nema sanse da ce ova uprava biti zamijenjena (uradili kao prethodnih 50 zajedno )...zato zaboravi te niske pokusaje ispad smijesan i ogorcen... no nastavi av av-at ne ljutim se ja...
- plavousrcu
- Kontakt:
Kako ga naljepi. Sve sto rece ispade tako.Virtu4l je napisao/la:Dešava se proročanstvo jednog čovjeka, neprijatelj kao i mi,irfo je napisao/la:sta se ovo desavaRokoko87 je napisao/la:Uskoro još boomova braćo
- Neandertalac
- Kontakt:
Vidi ovaj Kompromis@ se vratio. Ja mislio da sam ga ugasio, kad to obraza nema.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Zar nisi shvatio da ja ovdje uživamKompromis je napisao/la:Samo ne znam sto si nervozan i sto mijenjas "dresove" kao navijaci zrinjskog klubove... nije valjda zbog toga sto su te sa onog tamo foruma otjerali kao kera pa imas potrebu da ovdje pises av av... valjda prirodno staniste, navika ili sta vec...
No davno je proslo vrijeme lopovluka i kradja... navijaci to cijene i nema sanse da ce ova uprava biti zamijenjena (uradili kao prethodnih 50 zajedno )...zato zaboravi te niske pokusaje ispad smijesan i ogorcen... no nastavi av av-at ne ljutim se ja...

Doduše u jednom si u pravu, ogorčen sam, itekako. Ogorčen jer su uništili klub pred kojim su svi skidali gaće još u svlačionici.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prije ce Sudnji dan biti nego sto ce oni vratiti Amara. Neuzubillah.
Kajkut brat sa dva metra preko gola.[emoji122] [emoji122]
Kajkut brat sa dva metra preko gola.[emoji122] [emoji122]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Lijep pozdrav svima.
Evo citam vase opaske i misljenja koja imate i slazem se sa mnogim koji su nezadovoljni i zele promjene, bolje igre, vise zalaganja.
Sta reci osim da sada mozemo konstatovati da mi sportskoog segmenta i nemamo. Prica se o nekom brendu i cudima, a nemozemo jednu Slobodu dobiti a kamoli zrinjskog. Moje licno misljenje je da treba napraviti jednu ekipu koju ces slagati ako treba tri sezone sa nasim mladim igracima i neka oni igraju a ne bacati ovolike novce na ova provjerena izlapita imena koja nam u njaboljem slucaju daju raskid ugovora. Evo doveli smo sada i slovenca kojeg treba vratiti iz mrtvih. Pa nekada pomislim da smo mi mrtvacnica koja prima svako sra..e i ako ima srece da neko ozivi i da ode iz mrtvacnice bez ijedne marke obestecenja. Sramno je da nemozemo uzeti niti jedan trofej u pet godina. Neznam sta reci ali se zapitajmo samo koji su to treneri osvajali titule i ko je Zelju napravijo najtrofejnijim. Dakle ako imas sve osim uredjenog sportskog segmenta pa uklopi ono sto ti fali i napravi ono sto treba. Mogu Misimovic i Amar zajedno samo neka im ZELJO bude na prvom mjestu i mi ce mo slaviti titulu na kraju godine ubjedjen sam.
Sretno ZELJO.....
Evo citam vase opaske i misljenja koja imate i slazem se sa mnogim koji su nezadovoljni i zele promjene, bolje igre, vise zalaganja.
Sta reci osim da sada mozemo konstatovati da mi sportskoog segmenta i nemamo. Prica se o nekom brendu i cudima, a nemozemo jednu Slobodu dobiti a kamoli zrinjskog. Moje licno misljenje je da treba napraviti jednu ekipu koju ces slagati ako treba tri sezone sa nasim mladim igracima i neka oni igraju a ne bacati ovolike novce na ova provjerena izlapita imena koja nam u njaboljem slucaju daju raskid ugovora. Evo doveli smo sada i slovenca kojeg treba vratiti iz mrtvih. Pa nekada pomislim da smo mi mrtvacnica koja prima svako sra..e i ako ima srece da neko ozivi i da ode iz mrtvacnice bez ijedne marke obestecenja. Sramno je da nemozemo uzeti niti jedan trofej u pet godina. Neznam sta reci ali se zapitajmo samo koji su to treneri osvajali titule i ko je Zelju napravijo najtrofejnijim. Dakle ako imas sve osim uredjenog sportskog segmenta pa uklopi ono sto ti fali i napravi ono sto treba. Mogu Misimovic i Amar zajedno samo neka im ZELJO bude na prvom mjestu i mi ce mo slaviti titulu na kraju godine ubjedjen sam.
Sretno ZELJO.....
Trenutno korisnika/ca: antibot, Bilosta, bvsic, Google Adsense [Bot], Lekqqq1921 i 70 gostiju.