FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Osim13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Osim13 » 30 sep 2017, 22:41

Koji smo mi jad cemer i krs od ekipe. 11 lopata na terenu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 sep 2017, 22:43

PS: Večeras sam sa Juga čuo neke starije pjesme, recimo ova što su pjevali igračima na kraju, jelde da je to ona stara, ne znam sad tačno kako tekst ide al' ide onaj dio "vi pijete, ponekad i duvate, al' svi ste vi obični klošari" :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 30 sep 2017, 22:44

Jest vala Virto, složiću se s tobom, al' ja sam tu nemoćan.. Vadi nas iz g0vana :lol:

Sad ozbiljno: Siniša je kriminalan ovih par utakmica, na zimu mu valjda ističe ugovor i sa našim bajnim divnim stoperom nek' se hvata biroa, ni ostali nisu puno bolji, sreća pa nas je vadio Veca i to što Zrinjski nije ni išao sa 100% snage, svaka njima čast i ne sumnjam da će opet odbraniti titulu, mi se s njima ovakvi nositi ne možemo i drugo mjesto bi nam odlično bilo s ovakvom igrom i igračkim kadrom...

@Raonffa
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 sep 2017, 22:46

Zao mi Anela. Gurnuo mladica u vatru i na kraju ga izvizdase neki kad je izlazio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 sep 2017, 22:47

Raonffa je napisao/la:PS: Večeras sam sa Juga čuo neke starije pjesme, recimo ova što su pjevali igračima na kraju, jelde da je to ona stara, ne znam sad tačno kako tekst ide al' ide onaj dio "vi pijete, ponekad i duvate, al' svi ste vi obični klošari" :D
Taktika je opet igraci klosari. Uhodani recept, nek se gone u pm i igraci i Uprava svi zajedno.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 sep 2017, 22:48

anonimni je napisao/la:Jest vala Virto, složiću se s tobom, al' ja sam tu nemoćan.. Vadi nas iz g0vana :lol:

Sad ozbiljno: Siniša je kriminalan ovih par utakmica, na zimu mu valjda ističe ugovor i sa našim bajnim divnim stoperom nek' se hvata biroa, ni ostali nisu puno bolji, sreća pa nas je vadio Veca i to što Zrinjski nije ni išao sa 100% snage, svaka njima čast i ne sumnjam da će opet odbraniti titulu, mi se s njima ovakvi nositi ne možemo i drugo mjesto bi nam odlično bilo s ovakvom igrom i igračkim kadrom...

@Raonffa
Jest jest to je ta, samo se pjevala ona i prije, dobar tekst što je najgore :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 sep 2017, 22:48

anonimni je napisao/la:Jest vala Virto, složiću se s tobom, al' ja sam tu nemoćan.. Vadi nas iz g0vana :lol:
Ne može nas druže niko izvadidi iz g0vana dok se jug ne digne. Na lobotomiji će ti sad biti zatišje, i onda opet u ponedjeljak ide priča o administraciji i klubu pred gašenjem. Par ovih poltrona Uprave uvijek nadglasa normalnu raju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 sep 2017, 22:53

F5!!!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 30 sep 2017, 22:53

Uskoro još boomova braćo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 sep 2017, 22:55

Znači najgori trener u istoriji fudbala Blaž Slišković mi se cereka na sred Grbavice :o :crazy: :bow:
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 sep 2017, 22:55

Rokoko87 je napisao/la:Uskoro još boomova braćo
sta se ovo desava :o :o :o

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Doc Holliday
Kontakt:

Post Postao/la Doc Holliday » 30 sep 2017, 22:57

Jos nesto da dodam, rezultat na terenu generira financijski rezultat (sponzori, prodate karte, veći transferi, kupovina novih igraca,mogućnost ulaganja u podmladak itd.). Ako tu nemamo planski pristup ubrzo ćemo biti u velikim problemima kako realizovati budzet za tekući godinu a da ne spominjem par godina unaprijed
Vrlo brzo se dobro urađene stvari mogu početi urusavati, a to bi bilo katastrofalno za klub u svim segmentima. Zbog toga se uprava mora ako treba i svaki dan upozoravati i pozivati na adgovornost i povlačenje promisljenih poteza.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 30 sep 2017, 22:57

Virtu4l je napisao/la:
Ne može nas druže niko izvadidi iz g0vana dok se jug ne digne. Na lobotomiji će ti sad biti zatišje, i onda opet u ponedjeljak ide priča o administraciji i klubu pred gašenjem. Par ovih poltrona Uprave uvijek nadglasa normalnu raju.
Ti sateliti i jesu ono što me nervira kod uprave, svaka njima čast na administrativnom dijelu, vraćanju dugova, dovođenju sponzora (generalni fali, ali ih imamo dosta manjih), infrastrukturi, ali ono što nama treba i dovodi ljude na taj isti stadion koji se pravi fali evo 2 sezone, od Ferencvaroša i Standarda do danas su tu samo Blagojević i Veca čini mi se, ostalo je talašika, kad shvate da ipak nismo građevinska firma nego fudbalski klub i počnu dovoditi provjerene igrače pa oni poluče rezultate i stadion će se imati za koga praviti, ovako nas par hiljada redovnih samo još više izluđuju a prave svađu i fiktivni raskol po forumima, kao da svima nama nije isti cilj :roll: Neću reći uprava napolje, ali bi red bio da se već sutra zapitaju kojim putem trebamo ići i šta je cilj kluba uopšte, najavljivali su Evropu i Hotić i njemu slični kao što ovi titulu najavljuju...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 30 sep 2017, 22:58

irfo je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Uskoro još boomova braćo
sta se ovo desava :o :o :o

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Elsneer i Ubiparip jedni su od nas :!:

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 30 sep 2017, 23:00

Dokle god igraci imaju primanja koja su redovna, a imaju... dokle god imaju premije koje im se isplacuju odmah po zavrsetku tekme (derbi i bijeljina)... dokle god idu na mini pripreme i sl. kurc.e palce igraci su krivi... da to sve fali onda bi se uprava mogla kriviti... ovako krivce obavezno odmah traziti u strucnom stabu i igracima... momentalno sutnuti levatinu sa klupe (ako hoce ostaviti ga u OP) i to ne samo zbog neznanja nego i zbog idiotskog bahacenja bez ikskvog razloga, a motkom rastjerati sve one pomocnike koji nemaju veze sa Zeljom jer oni crpe vecu paru nego domaci, npr dzafic...
Čicu vratiti odmah za pomocnika treneru koji treba doci... jer smo se ogrijesili od čovjeka kad smo ga vratili u OP...

I za trenera ni u kom slučaju ne traziti "Zeljinog vojnika, ili vojnika kluBa"... ta prica je depesa i nevidjeni deplasman... dokazano ti vojnici veze nemaju poput adzema ili sablje (mada je on licno doktor za adzema)...

Samo amara zvati, a ako on nece... onda javno to obnaziti i razloge zasto nece (ako su pare u pitanju ili nešto drugo)... pa onda traziti nekog modernog trenera... istina takvog nema u našoj ligi, ali modernog u smislu da ce donijeti nesto novo u igri, a ne štapove za trening i naka ulja kao janez... steta sto je vukomanovic protracen ni u sta... a bio bi idealno rjesenje... takav profil trenera traziti...

I pojacanja ozbiljna dovoditi... a 32 god da bude maksimum maksimuma... i to na godinu... ako ce napadaca dovoditi onda dovesti nekoga ko daje golove kao lendric ili je bar davao nekad... veznjaka koji asistira ili je nekad asistirao, tako isto i zadnjeg veznog... i ni u kom slučaju ne dovoditi luzere koji nisu nista osvojili u karijeri.... ionako nam je ekipa puna takvih....

Rijesiti se svakog igraca sa 33+... jer takvi vise ne mogu hodati (eventualno samo rezervni napadac da ima 33 godine) a kamoli trcati i igrati presing...

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 30 sep 2017, 23:00

oko 130 gostiju na nasoj temi

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 sep 2017, 23:00

kako lijepo stoji dres na kajkut sasi :cool:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 sep 2017, 23:02

Kompromis je napisao/la:Dokle god igraci imaju primanja koja su redovna, a imaju... dokle god imaju premije koje im se isplacuju odmah po zavrsetku tekme (derbi i bijeljina)... dokle god idu na mini pripreme i sl. kurc.e palce igraci su krivi... da to sve fali onda bi se uprava mogla kriviti... ovako krivce obavezno odmah traziti u strucnom stabu i igracima...
:wave: :wave: hajd' nam malo o streamu, yebo igrače i stručni štab
Voli te tvoje Sarajevo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 30 sep 2017, 23:05

Treba Bekrića upregnuti da se bar imaju s kim dogovarati..

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 30 sep 2017, 23:09

Mi smo realno u našoj državi sila. Silom nas nisu napravili ni Miske ni slastičari ni pravnici, sila smo zbog najviše trofeja i najvećom armijom navijača. Ubjeđen sam da ne treba nikoga silom tjerati, njih će pomesti erupcija nezadovoljstva navijača. Ne možeš to sa Željom vjeruj :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.