FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad je @Zenzo priznao da ovako vise ne ide onda znajte da je sve otislo i p.materinu
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- svrakino1921
- Kontakt:
ima nas sasvim dovoljno sto smo za ovu upravu i ona i dalje treba da ostane ako mogu i narednih deset godina
- Neandertalac
- Kontakt:
Smjenjuj Senade boli te qurac. Oda od sutra trener.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ova uprava idalje ima punu podrsku od mene i mnogo drugin navijaca, ali da je alarm upaljen po pitanju sportskog segmente - jeste.maldini3 je napisao/la:Kad je @Zenzo priznao da ovako vise ne ide onda znajte da je sve otislo i p.materinu
- Zeljeznicar -
Gdje megamiks klapa sa istocne tribine da razvuku reklamu za Misketa havera svog, bacite koji boom efpet da zaboravimo na probleme 
AMARE VRATI SE

AMARE VRATI SE
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Sta vam je ba, sto kritikujete?????
Pa jestel svjesni kako cemo da igramo kad se elsnar uigra, mene strah pomislit

Pa jestel svjesni kako cemo da igramo kad se elsnar uigra, mene strah pomislit

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Od večeras navijam samo za juniore dok ne ode ova uprava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cuj...nisam iznenadjen, nakon skupstine ode i Oda i Miske i sviNeandertalac je napisao/la:Smjenjuj Senade boli te qurac. Oda od sutra trener.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Molim vas da mi vi što ste bili na utakmici kažete koliko smo imali luxa večeras? Jel se moglo gledati u reflektore?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Neko iz Uprave mora odgovarati za ovo. Dvije godine prosle, bruka igraca dovedena, 4 trenera se promijenila, a mi meda ne mozemo. Yebo ih i savez i reprezentacija.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kad ce vise neko da prozove glavne krivce za poraz??? Forumasi : Virtual i Neandertalac!!!!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
To je jedan od razloga slabe igre jer nisu navikli da igraju pod ovoliko luxaVirtu4l je napisao/la:Molim vas da mi vi što ste bili na utakmici kažete koliko smo imali luxa večeras? Jel se moglo gledati u reflektore?
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
- Kontakt:
Treba kod analize rada uprave razdvojiti dva segmenta poslovni i sportski. Prvi izvrsno urađen ali sportski je toliko diletantski rađen da je samo stvorilo ogromno ogorcenje navijaca. Praktično i drugu sezonu možemo početi otpisivati polako osim ako se ne dese ogromne i trenutacne promjene. Filozofiranja kao dok se neki uigraju onda ćemo biti prvaci svijeta su samo pokazatelj da neki ne razumiju procese u sportu. Vrlo teško se nesto mijenja preko noći i daje trenutacne rezultate pogotovo kad vucemo probleme iz prošle sezone.
Blagojevic se nije ni udostojio da dodje pred navijace vec odmah u svlacionicu pobjegao. 100 lopti proda u toku jedne utakmice.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
treću sezonu, legendo sa OK Korala i suvereni vladaru divljeg zapada
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čuj da gledam u reflektore, pa da mi bude pomračenje Sunca pred očimaVirtu4l je napisao/la:Molim vas da mi vi što ste bili na utakmici kažete koliko smo imali luxa večeras? Jel se moglo gledati u reflektore?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Yebiga ljudi su bolji od nas, odigrali smo mi korektnu tekmu, imali i neke prilike (puno bolje nego u Tuzli npr) al' džaba kad je protivnik bio bolji.
Nešto treba mijenjati, do trenera nije, izmijenjali smo 5,6 trenera u dvije i po godine i na kraju ništa, treneri se mijenjaju, igrači se mijenjaju, al' napretka nema.
Upravi za sve stvari van terena ogroman respekt, vjerovatno jedna od najboljih uprava Želje u historiji što se toga tiče, al' rezultatski i sportski su veoma loši i to se nekako mora mijenjati. Meni titula nije prioritet, ja bih halalio i ovu sezonu al' prosto se mora imati neka jasna vizija, ovako tonemo sve dublje jbg, ne znam više šta da kažem, nisam pametan u ovom trenutku...
Nešto treba mijenjati, do trenera nije, izmijenjali smo 5,6 trenera u dvije i po godine i na kraju ništa, treneri se mijenjaju, igrači se mijenjaju, al' napretka nema.
Upravi za sve stvari van terena ogroman respekt, vjerovatno jedna od najboljih uprava Želje u historiji što se toga tiče, al' rezultatski i sportski su veoma loši i to se nekako mora mijenjati. Meni titula nije prioritet, ja bih halalio i ovu sezonu al' prosto se mora imati neka jasna vizija, ovako tonemo sve dublje jbg, ne znam više šta da kažem, nisam pametan u ovom trenutku...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hocel prebacit pola drugog tima u prvi, realno ovde treba madjionicar , a ne trenerNeandertalac je napisao/la:Smjenjuj Senade boli te qurac. Oda od sutra trener.
Veće ti je pomračenje od ovoga što si vidio na terenuanonimni je napisao/la:Čuj da gledam u reflektore, pa da mi bude pomračenje Sunca pred očimaVirtu4l je napisao/la:Molim vas da mi vi što ste bili na utakmici kažete koliko smo imali luxa večeras? Jel se moglo gledati u reflektore?

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Otisao sa vjerom i nadom, vratio se ko popisan, a luxe nisam primjetio. Ponovit cu jos jednom nije kriv Adzem, kao sto nisu bili krivi Petrovic, Kostic, Mulalic i Odovic. Glavni krivac je Senad Misimovic, a njemu uz bok idu Vukotic, Bajramovic, Nikolic i ostali clanovi Uprave. Sportski segment je izmisljena poltronska floskula da bi vecina naivne raje imala o cemu raspravljati. Isto kao referendum, unitarna, dzamahirija, Herceg Bosna. Idite radi Zelje, idite radi nas dvije hiljade bolesnika i hvala vam za sve uradjeno u administraciji i obnovi stadiona. Neka drugi nastave.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, BarbareZeljin, Hrammm1921, itatabisine, MojaMalenkost, UltraSa46 i 74 gosta.