A dobrog imena
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Vojo došao u Lech one sezone kad su igrali grupnu fazu EL, tad su završili ispred Juventusa u grupi. Yebiga teško tad da je i mogao pored Rudnevsa biti prvi izbor u napadu. Uglavnom nije sad neki anonimus ala Pozder i slično, fin CV ima tako da bi nam mogao dosta pomoći ako uđe u formu.
- Neandertalac
- Kontakt:
Imao tesku povredu koljena.braco je napisao/la:Vojo došao u Lech one sezone kad su igrali grupnu fazu EL, tad su završili ispred Juventusa u grupi. Yebiga teško tad da je i mogao pored Rudnevsa biti prvi izbor u napadu. Uglavnom nije sad neki anonimus ala Pozder i slično, fin CV ima tako da bi nam mogao dosta pomoći ako uđe u formu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kraj utakmice. Kadeti Želje su savladali Čelik sa 6:0. Tri gola je postigao Huskić, a po jedan Salanović, Duraković i Sojkić.
#ZeljoCelik #Kadeti
Vracaju se kadeti hvala Bogu.
#ZeljoCelik #Kadeti
Vracaju se kadeti hvala Bogu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da evo sad pogledahNeandertalac je napisao/la:Imao tesku povredu koljena.braco je napisao/la:Vojo došao u Lech one sezone kad su igrali grupnu fazu EL, tad su završili ispred Juventusa u grupi. Yebiga teško tad da je i mogao pored Rudnevsa biti prvi izbor u napadu. Uglavnom nije sad neki anonimus ala Pozder i slično, fin CV ima tako da bi nam mogao dosta pomoći ako uđe u formu.

Obecavajuci napadac, mislim da je ovo uvod u ono sto nas ceka na zimu, jos par ozbiljnih pojacanja.
- Zeljeznicar -
FK Željezničar
Pozdrav plava braćo, hoće li biti kakav stream večeras?
Željkane, pobijedi ove hinje mostarske!
Željkane, pobijedi ove hinje mostarske!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- svrakino1921
- Kontakt:
AAAAAAAAAJJJJJJJJOOOOOOHHHHHHH terena a Stadion bonbona hvala ti Boze da i ovo dozivim ovo sam sanjaoLjoZee je napisao/la:
Joj terena, ljepota [emoji106]
- kyrieirving
- Kontakt:
sa bismilom veceras i ne stedite grla i dlanove
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- plavousrcu
- Kontakt:
Vakat je u Dolinu polako. Hajde da odradimo danas na tribinama kako treba i da proslavimo pobjedu. Valjat ce nam pred pauzu.
Ima li kakav stream narode??
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sta je sa Crnovom ?
+1Konzerva je napisao/la:Ima li kakav stream narode??
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Pozz momci,ne mogu da napravim acc na moja tv jer mi trazi BiH broj...Jel ima neki stream ili nesto drugo sto mogu platiti ? Hvala
U srcu nosim te ja ! 1921
http://koprenosi.com/mojatv.html
kod mene za sad radi
kod mene za sad radi
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Radi i meni ali nisam siguran da ce biti utakmica.Ako nadjete neki drugi link ili napravite i meni nalog za moju TV ,platit cu svima ko zeli gledati.jasan je napisao/la:http://koprenosi.com/mojatv.html
kod mene za sad radi
U srcu nosim te ja ! 1921
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
Kako da ugasim ovo sranje od reklame na koprenosi.com, stoji mi na 1 sec ovaj newtabtv.com i ne mrda