Smijesno mi je odakle dolaze njihovi igraci, po nekim postovima ja mislio da su belgijanci brazilci ili englezi, sta bi rekli za njiha d im igraci igraju u extra klubovima, oni su prosijecna ekipa koja se moze dobiti e to ja kazem, a sta bi trebao govoriti za nase igrace, jel da su slabi, da nemogu pobijediti nikoga, da dolaze iz slabih liga ili neznan sta vec, Amir ce uvijek govoriti da smo mi najbolji i gotovo, imamo zlatne momke koje ja cijenim i svaka im cast za sve, za mene su svi dobri, kome se nesvidja neka ne cita.BIHfan je napisao/la:Amire volio bih da Belgija izgubi eto.amir je napisao/la:Vidim da ovdje ima dosta onih koji bi voljeli da BiH izgubi i u Belgiji i u Bosni, e pa ljudi grdno se varate, BiH ce akoBogda uzeti najmanje 4 boda, nekazem da je Belgija bezvezna ekipa, ali mi smo bolji od njih i zato se nadam dobrim rezultatima u obadvije utakmice.
Al ti rece da su im igraci smijesni,a nase igrace dizes previse,vidis li ti ko ce nam biti na golu?
Ni Belgija toliko ne ponizava nas kolko ti njih smatras jednom slabom ekipom,pa njihovi igraci igraju u jako dobrim klubovima,cak i u boljim nego nasi,nas samo moze sreca spasit,da odbrana nekako izdrzi pritisak kao i u Spaniji,al sad nema Hasagica,sad ce nam neki Supic i Mitrovic biti na golu koji vrijede ko i svaki nas golman u Premijer Ligi.
Ciro zovi Ramovica nepravi se glup i gluh!!!Begovica si nam vec oteo ti svojim (ne)trudom.
U redu je sto kazes da je trebao pozvati Ramovica i ja se slazem, ali otkud znas da je Supic tako slab kao sto ti govoris ?