Ovo se desava vec par mjeseci. Ako se i uspije logovati, vecina stvari se ne vidi, pogotvo u vecernjim satima, a i Chat svako malo pocne stopati...senad_flamin je napisao/la:http://www.24sata.hr/news/facebook-se-r ... ga/188841/
ODE FEJS U PM !!!!1
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
- Barca u srcu
- Kontakt:
Kad se sruši, taj dan treba biti zlatnim slovima upisan u historiju čovječanstva.
potpis. facebook je zlo.Barca u srcu je napisao/la:Kad se sruši, taj dan treba biti zlatnim slovima upisan u historiju čovječanstva.
da se i ja složim sa dvojicom barcelonistaWolverine je napisao/la:potpis. facebook je zlo.Barca u srcu je napisao/la:Kad se sruši, taj dan treba biti zlatnim slovima upisan u historiju čovječanstva.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- moustapha
- Kontakt:
- BH_Patriot
- Kontakt:
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
A ja sam bas jednom gledo na tv-u, ja mislim da je bio hayat u pitanju, neka emisija neam pjma sad koja je, i tako oni izasli u grad i pitaju raju kako se provede bajram kod njih, i pitaju jednu k.urvetinu koja je vise otkrila nego sto je sakrila, i ona odgovara "pa eto vidite opijamo se hehehe" i pitaju je i kolko si do sad popila a ona odgovara "pa dva jegera i sedam piva, hehehe" ono kao ona se time ponosi, **** ti ba nas seljakluk, zbog takvih ljudi bi u zemlju propao, vise bi volio da me Bog stvorio ko kera neg sto me stvorio da budem covjek pa da se moram porediti sa takvim gadovima kao sto su ti koji se opijaju za ramazan i bajram !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
to su ti nasi vjernici stivi dzi. takvih je 75% nazovi vjernika ovdje kod nas. kofol ne piju za ramazan, onda doje bajram, tri slepera popiju odma.
ma ne kontam ni ja te ljude...Bajram dodze kao neka nagrada za ono sto si ispostio,najljepsa jela,druzenje sa porodicom i tako to...a neki taj dan iskoriste za opijanje..nek piju onda i za ramazan isto ga dodze,dal za ramazan dal za bajram..razlike nema..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
A znate sta me najvise nervira ? evo sad cu vam ispricati jednu situaciju u kojoj sam bio tako puko da sam htio posutat sve oko sebe. Kad smo igrali protiv Turske u zenici prosle godine, isto je bio ramazan, i odem ja na trg sa drustvom da gledamo ,bio prenos na big screenu, ma raje brukaaa to nemas gdje stati, al od tih ljudi koji su dosli da gledaju samo 10 % njih pije sok il ne pije nista dok ostali deru pivo, votku i ostale derivate.
I tako ja stojim i gledam kad jedna iza mene (hajd da je nazovem cura, mada nema ni 14 godina) i govori : "jajjjj popila sam devet piva", ejjj bolan ona koja je tek progledala na oci, koja ne zna ni sta je zivot, ona koja ima 14 GODINA !!!! E to najvise mrzim, al najvise ! da vam ne pricam dalje, ja sam tu scenu napravio !
I tako ja stojim i gledam kad jedna iza mene (hajd da je nazovem cura, mada nema ni 14 godina) i govori : "jajjjj popila sam devet piva", ejjj bolan ona koja je tek progledala na oci, koja ne zna ni sta je zivot, ona koja ima 14 GODINA !!!! E to najvise mrzim, al najvise ! da vam ne pricam dalje, ja sam tu scenu napravio !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Alkohol je haram konzumirao se on u sred Ramazana ili Bajrama, ili neki drugi dan. I ne idu mi u glavu ti bajramski alkosi, jer ako poštujem mjesec posta Ramazan, poštovat ću i praznik Bajram..
100% sportski i krajnje opušten potpis
Potpis, bas je jednom hafiz Bugari rekao kako ga je jedan momak pitao, prije na koliko dana prije ramazana treba prestati piti, a Bugari mu je odgovorio : Godinu dana ! Znaci covjek je rekao kako ne treba uopste piti !RiNo je napisao/la:Alkohol je haram konzumirao se on u sred Ramazana ili Bajrama, ili neki drugi dan. I ne idu mi u glavu ti bajramski alkosi, jer ako poštujem mjesec posta Ramazan, poštovat ću i praznik Bajram..
- rob do bagro
- Kontakt:
Nije ni Bajram sto je nekad bio, taj praznik se samo ceka da se neki dobro nalocu, hem jos kad vidim da dolaze ovi turbofolkeri u nasu zemlju i slave jedno veliku FUj, iskreno da kazem pijem i ja ali kada je u pitanju Ramazan i Bajram tada ne konzumiram, bolje se udebljat od hrumasica i baklava nego postat moron obicni.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Vala ja u boga nevjerujem i ali me nerviraju ti vjernici koji cekaju bajram da se oleserob do bagro je napisao/la:Nije ni Bajram sto je nekad bio, taj praznik se samo ceka da se neki dobro nalocu, hem jos kad vidim da dolaze ovi turbofolkeri u nasu zemlju i slave jedno veliku FUj, iskreno da kazem pijem i ja ali kada je u pitanju Ramazan i Bajram tada ne konzumiram, bolje se udebljat od hrumasica i baklava nego postat moron obicni.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Nail for Real
- Kontakt:
pa svrha ramazana nije samo da se prekinu losa djela i navike taj mjesec, vec da se to i nastavi tokom cijele godine
ako se alkos naloce za bajram kako ce posjecivat rodbinu i uzivat u prazniku
mada u nas toga lokanja nema
ako se alkos naloce za bajram kako ce posjecivat rodbinu i uzivat u prazniku
mada u nas toga lokanja nema
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- armageddon666
- Kontakt:
Sto se mene tice da budem iskren ako se ukaze prilika pijem i za ramazan,bajram ,znaci nisam neki vjernik...Ali bar ne zelim nesto glumiti,to jest lagati Boga pa i sebe...Ako cu vec zaraditi dobra djela ,to cu uraditi na drugi nacin.A ja kad osjetim mozda nekad u dusi ili neku potrebu da postim i da klanjam,sigurno ce Bog to prije uvaziti nego ovima muslimanima na baterije...
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
- Nail for Real
- Kontakt:
armageddon666 je napisao/la:Sto se mene tice da budem iskren ako se ukaze prilika pijem i za ramazan,bajram ,znaci nisam neki vjernik...Ali bar ne zelim nesto glumiti,to jest lagati Boga pa i sebe...Ako cu vec zaraditi dobra djela ,to cu uraditi na drugi nacin.A ja kad osjetim mozda nekad u dusi ili neku potrebu da postim i da klanjam,sigurno ce Bog to prije uvaziti nego ovima muslimanima na baterije...
svaka cast za iskrenost
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
E da sjećam se i onda kaže nešto u stilu: "Joj možda će mi ovo babo gledat!" JADNO!Stivi_Dzi je napisao/la:A ja sam bas jednom gledo na tv-u, ja mislim da je bio hayat u pitanju, neka emisija neam pjma sad koja je, i tako oni izasli u grad i pitaju raju kako se provede bajram kod njih, i pitaju jednu k.urvetinu koja je vise otkrila nego sto je sakrila, i ona odgovara "pa eto vidite opijamo se hehehe" i pitaju je i kolko si do sad popila a ona odgovara "pa dva jegera i sedam piva, hehehe" ono kao ona se time ponosi, **** ti ba nas seljakluk, zbog takvih ljudi bi u zemlju propao, vise bi volio da me Bog stvorio ko kera neg sto me stvorio da budem covjek pa da se moram porediti sa takvim gadovima kao sto su ti koji se opijaju za ramazan i bajram !
Iskreno nisam ljubitelj alkohola,ali kad je neki rodjus ili nova godina moze se popit .. Za Bajram je meni glupo otici napit se .. Al haj nismo svi isti,ko hoce da pije nemozes mu zabranit .. Kod nas u Tz bogat repertoar nastupa za Bajram,diskoteka Rondo Aca Lukas,club Privilege Dzej .. nigdje nasih pjevaca i da se Bajram provede u sevdalinkama,a ne Lukasa,Dzeja,Polumente itd.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: chelsea358, MrPink i 24 gosta.