FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Potukli ste vi karinu i mudo marjanovo.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Ček kad im Tüchel dođe, tako će ih rotirat da će im se zavrtit u glavi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
@Bundesliga
Pa kazem da se rijesilo sa LvG i Riberyjem. Obojica su po prirodi dominantni ali jedan je morao popustiti i kasnije nisu imali problema. Carlo kao da ne zeli ulaziti u konflikt, sve nesto finjaka. Poslije one operacije sto je imao izgleda da je malo omeksao...sad je on historija.
Zdrava konkurencija je uvijek dobra stvar, samo treba znati. Vidjecemo kako ce Sagnol i Braco to ustimati dok ne dodje neko tipa TT.
Pa kazem da se rijesilo sa LvG i Riberyjem. Obojica su po prirodi dominantni ali jedan je morao popustiti i kasnije nisu imali problema. Carlo kao da ne zeli ulaziti u konflikt, sve nesto finjaka. Poslije one operacije sto je imao izgleda da je malo omeksao...sad je on historija.
Zdrava konkurencija je uvijek dobra stvar, samo treba znati. Vidjecemo kako ce Sagnol i Braco to ustimati dok ne dodje neko tipa TT.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Tuhela ce nasaketat u svlacionici. Ako nista vratit ce starog Mullera.
Hummels me je razocaro, al pravo, za ostale sam znao da su ****.
Hummels me je razocaro, al pravo, za ostale sam znao da su ****.
Pa vjerovatno to,Mozambik je napisao/la:Carlo se nije obrukao prosle godine za razliku od Guardiole, al ovaj valjda zna prodati pricu
svašta se Gvardioli puštalo, nikom dotad se nije toliko puštalo,
jer je markting radio za njega,
inače nama ostaje upamćen kao jedan od najgorih trenera u našoj historiji,
dok je sa Karlom druga priča, Karlo odlazi fer, mi o njemu ništa ružno reći nećemo,
pošteno i ljudski je svoj posao radio koliko je mogao,
Sve je u postu iznad.
Carlo Ancelotti je u Realu osvojio LP pa kasnije je dobio otkaz, tako se moglo desiti i u Bayernu prošle godine da osvoji LP, spletom gore navedenih okolnosti, a da ove dobije otkaz, izgleda da je precijenjen i to je to.
Vjerujem da mu treninzi nisu taktički potkovani, čim se Muller bunio, igrač koji igra dobro samo ako tim igra po uvježbanom sistemu, a toga je falilo na treninzima.
Vjerujem da mu treninzi nisu taktički potkovani, čim se Muller bunio, igrač koji igra dobro samo ako tim igra po uvježbanom sistemu, a toga je falilo na treninzima.
Niko nam nije ovako zajebo tim nego Karlo I moze se reci da je on najveci flop. Al opet zao mi ga je. Doveo je Jamesa da igra umjesto Mullera I Comana umjesto roberija i, Suleta umjesto stopera I tu ga je pop.usio. Zamisli kad ti je Vidal najuzoritiji igrac.
sljivo je napisao/la:Zamisli kad ti je Vidal najuzoritiji igrac.

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Carlo je proslost.sljivo je napisao/la:Niko nam nije ovako zajebo tim nego Karlo I moze se reci da je on najveci flop. Al opet zao mi ga je. Doveo je Jamesa da igra umjesto Mullera I Comana umjesto roberija i, Suleta umjesto stopera I tu ga je pop.usio. Zamisli kad ti je Vidal najuzoritiji igrac.
Nadam se da sa Tuchelom ako dodje, da pocinje nova era u Bayernu. Koliko vidim, spominje se i Klopp kao jedan od potencijalnih novih trenera Bayerna.
-
- Kontakt:
Klare je napisao/la:Pa vjerovatno to,Mozambik je napisao/la:Carlo se nije obrukao prosle godine za razliku od Guardiole, al ovaj valjda zna prodati pricu
dok je sa Karlom druga priča, Karlo odlazi fer, mi o njemu ništa ružno reći nećemo,
Sve je u postu iznad.
Guardiola, kao najgori trener u historiji? Pa dobro imal kraja glupostima...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I ovaj Lewandowski je jedan od najgorih napadaca u historiji Bayerna
.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel istina da su ovi vaši rekli da vam je Real Madrid uzor kod transfer politike?
Prije Pepa nikad u historiji nisu osvojili 5 liga zaredom, al eto bio je najlošiji trener u historiji.

Prije Pepa nikad u historiji nisu osvojili 5 liga zaredom, al eto bio je najlošiji trener u historiji.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
De molim te nam pojasni ovo boldano.Klare je napisao/la:Pa vjerovatno to,Mozambik je napisao/la:Carlo se nije obrukao prosle godine za razliku od Guardiole, al ovaj valjda zna prodati pricu
Sve je u postu iznad.

Kojih pet je bilo protiv njega?
Pričaju da je Karlo prije utakmice sa PSGom samo na stol stavio spisak prvih 11 i da nije ništa rekao niti objasnio, mnogi su bili u čudu kakav je sastav i formaciju izbacio, - Boatenga izbacio iz protokola za tekmu i nije mu ništa rekao, Hummelsa na klupu, kao i Robbena i Riberyja. (A bilo je i čudno da ubaci dvije kornjače u vidu štopera da se natrkavaju sa onim zvijerima u napadu.) Izgleda da je Karlo bio krenuo da se obračunava sa njima i to mu je bio i kraj. Nije ni čudo zašto je bio raspad sistema i one profulane šanse odnosno psiho priprema nula bodova.
Nagađa se da su to Hummels, Boateng, Muller, Ribery i Robben.rikimo je napisao/la:Kojih pet je bilo protiv njega?
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kod vas je meni se cini Ribery rak rana svlacionice, trebate to otjerati na kraju sezone u Kinu, ili gdje ga vec zele.
A gdje nam je drugar Karlo? Aparati?
A gdje nam je drugar Karlo? Aparati?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ni Boateng i Hummels trojcu Mbappe-Cavani-Neymar ne bi mogli ništa, trenutno Bayern u rosteru nema igrača koji bi zaustavio takve igračesljivo je napisao/la:Pričaju da je Karlo prije utakmice sa PSGom samo na stol stavio spisak prvih 11 i da nije ništa rekao niti objasnio, mnogi su bili u čudu kakav je sastav i formaciju izbacio, - Boatenga izbacio iz protokola za tekmu i nije mu ništa rekao, Hummelsa na klupu, kao i Robbena i Riberyja. (A bilo je i čudno da ubaci dvije kornjače u vidu štopera da se natrkavaju sa onim zvijerima u napadu.) Izgleda da je Karlo bio krenuo da se obračunava sa njima i to mu je bio i kraj. Nije ni čudo zašto je bio raspad sistema i one profulane šanse odnosno psiho priprema nula bodova.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Yebo ti takvog igrača koji će samo u jednom spletu dat maksimum, a u ostalim biti prosjek, i gori od prosjekacoelho41 je napisao/la:Carlo Ancelotti je u Realu osvojio LP pa kasnije je dobio otkaz, tako se moglo desiti i u Bayernu prošle godine da osvoji LP, spletom gore navedenih okolnosti, a da ove dobije otkaz, izgleda da je precijenjen i to je to.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Znam da smo loše izgledali protiv PSG-a ali ne treba pretjerivati.Dex je napisao/la:Ni Boateng i Hummels trojcu Mbappe-Cavani-Neymar ne bi mogli ništa, trenutno Bayern u rosteru nema igrača koji bi zaustavio takve igračesljivo je napisao/la:Pričaju da je Karlo prije utakmice sa PSGom samo na stol stavio spisak prvih 11 i da nije ništa rekao niti objasnio, mnogi su bili u čudu kakav je sastav i formaciju izbacio, - Boatenga izbacio iz protokola za tekmu i nije mu ništa rekao, Hummelsa na klupu, kao i Robbena i Riberyja. (A bilo je i čudno da ubaci dvije kornjače u vidu štopera da se natrkavaju sa onim zvijerima u napadu.) Izgleda da je Karlo bio krenuo da se obračunava sa njima i to mu je bio i kraj. Nije ni čudo zašto je bio raspad sistema i one profulane šanse odnosno psiho priprema nula bodova.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.