Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ibrakadabra
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la ibrakadabra » 29 sep 2017, 00:20

Adnan89 je napisao/la:Mozda je i bolje, oni su svakako prvu utakmicu njega zatvorli i nista nismo mogli. Mozda ovako nece znati sta da ocekuju a ni mi. Ovo ako prodjemo Allah nam je na strani jer sa ovakom ekipom i trenerom mi nemamo sta trazti. Nadam se da ce odmarati dosta igraca i Martinez.

Formacija i ekipa koja pokazuje najveca mu.d.a po meni bi trebala da igra, volio bi da je Djuric spreman za ovu tekmu ali sta ces.
Neznas sta je gore ili da Belgija igra sa prvom postavom ili ove rezerve koje traze svoje mjesto u prvih jedanaest.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 29 sep 2017, 00:24

Kajzer10 je napisao/la:Ej, mozda je i bolje. Mozda je bolje da Maradona ne igra sutra, jer bi ga zatvorili. Ovako ne znaju sta da ocekuju kad tu ubace nekog cunga lungu.
Mozda je i bolje, e **** ti internet i forum.
Pa zar Vršajevic nije svjetska nepoznanica, :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 29 sep 2017, 00:25

ibrakadabra je napisao/la:
Adnan89 je napisao/la:Mozda je i bolje, oni su svakako prvu utakmicu njega zatvorli i nista nismo mogli. Mozda ovako nece znati sta da ocekuju a ni mi. Ovo ako prodjemo Allah nam je na strani jer sa ovakom ekipom i trenerom mi nemamo sta trazti. Nadam se da ce odmarati dosta igraca i Martinez.

Formacija i ekipa koja pokazuje najveca mu.d.a po meni bi trebala da igra, volio bi da je Djuric spreman za ovu tekmu ali sta ces.
Neznas sta je gore ili da Belgija igra sa prvom postavom ili ove rezerve koje traze svoje mjesto u prvih jedanaest.
i to sto kazes jarane, ovi drugi hoce da se dokazu a kad nas razbiju jos veca sramota...toliko sam nade izgubio da molim boga da mi se samo Lukaku ne povrijedi haha
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 29 sep 2017, 00:26

Pa naravno da je gore po nas ako istrci druga postava. Kad umjesto Hazarda istrci Michy Batshuayi sa svojih 15 kilometara po utakmici, svrsit ce po nama.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 29 sep 2017, 00:32

Kajzer10 je napisao/la:Pa naravno da je gore po nas ako istrci druga postava. Kad umjesto Hazarda istrci Michy Batshuayi sa svojih 15 kilometara po utakmici, svrsit ce po nama.
Vise smo sanse imali u onoj prvoj utakmici u Briselu a znamo kako smo prosli.

Laslo
Kontakt:

Post Postao/la Laslo » 29 sep 2017, 00:38

Bolje i glumiti povredu nego igrati sa Jajalom i Hadzicem. Volimo te Mire.

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 29 sep 2017, 06:44

Laslo je napisao/la:Bolje i glumiti povredu nego igrati sa Jajalom i Hadzicem. Volimo te Mire.
Ma kralj odradijo to evropski. Jest dobar, a nije Dzeko. Nije ljudina.
dobre guzove ima Belma

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 29 sep 2017, 06:55

Sta ce nam samo key passesa falit protiv Belgije :urnebes: :rol:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 sep 2017, 07:08

Ma bez Pjanica imamo 2 % sanse. Zamisli duo Jajalo Cimirot protiv Belgije :rol:
Natrpaj sredinu brzim i defanzivno jakim igračima i ako se napravi nešto prema naprijed dobro je.
Moraju igrati ili Salihovic ili Hajrovic ili i jedan i drugi. Prekidi mogu biti naša šansa a jedino njih dvojica ostaju kao igrači koji znaju centrirati i ošutati.

I čuj bolje da igra prva postava Belgije :facepalm:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 sep 2017, 07:29

tacno da sam igrac ovako kalibra jue, idjem na fb,na forume i citam idiotarije koje se pisu, izasao bih na press i rekao da zavrsavam reprezentativnu karijeru, jer sam konj koji je odbio francusku i pristao da igram za zemlju koja ima najfrustriranije ljude koji svu negativnu energiju u zivotu iskaljuju na onima koji su najmanje krivi za njihovu isfrustrtiranost. Opisao bih se kao naivnog konja koji umjesto da se bori za ttitle, vrijedim duplo vise kao francuz, igram EP I SP, ja izabereem repku koja nema rezervnog stadiona nego se dove uče da inspekcija odobri drugi stadion da se ne ide van zemlje.

Kakav mozak moras biti da kazes da je neko odglumio ozjedu, a bio najavljen u prvih 11 jer ga je 3 dna ranije trener odmarao upravo za ligu prvaka, i gdje je bilo jasno da juve mora uzeti 3 boda. Ako pratite talijanske, evropske i svjetske medije, Pjanica smatraju ponajboljim veznjakom danasnjice. Pored njega, tu je i Luka Modric. Pa kad ste vec "huligani" prebacite na utakmicu hr repke i pogledajte kako igra modric. Jako slicno kao Pjanic, jer osim njega ekipi nema igraca koji igraju na tom nivoou na kojem on igra a on niti igra pozziciju niti je ikada radio to sto rade mess, ronaldo, dybala i slicno. Dakle, pljuje se po momkku koji to nije zasluzio, ismijava se i ogovara a daleko da je ista ova repka za njega uradila, a on je uradio uno. Ako nista, odrekao se nastupa za jenu od najjacih repki danasnjice gdje je u veznom redu mogao da igra sa Pogbom i Matuidiom, umjesto da mu "oosiguraci " budu samoprozvani fudbaleri iz poljeske ekstraklase
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 29 sep 2017, 07:31

Jesmo mi bosnje napacene......nema bolesnije nacije....da je makar pametan pa da stvarno **** repku pa da onda bosnje imaju razlog lajat....nije ni cudo sto nas je pola igraca zaobislo u sirokom luku.....jel bosnjo jeb3 mrtve i Edinu nakon lose utakmice.....sve smo mi ovo i zasluzili...

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 29 sep 2017, 07:39

Izašli dežurni štakori i neznalice iz rupa.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 sep 2017, 07:40

jelle je napisao/la:Jesmo mi bosnje napacene......nema bolesnije nacije....da je makar pametan pa da stvarno **** repku pa da onda bosnje imaju razlog lajat....nije ni cudo sto nas je pola igraca zaobislo u sirokom luku.....jel bosnjo jeb3 mrtve i Edinu nakon lose utakmice.....sve smo mi ovo i zasluzili...
naravno da jesmo, kada sjednes na kafu, sve mr dr a drzavu vode smetljari, vazda isti na vlasti a ovce bleje, kada neko uspije popljuje se na sva usta od edina, dzumhura, pa na dalje.... vuče se, balavi po terenu, vidi mu glave, ta ce on ... al ubrzo ce "stranci" prestati biti povezani sa repkom kao ovi ratni, pa ces vidjeti jada i kuknjave....

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 sep 2017, 08:56

Vako ni mi ne znamo šta očekujemo :D
=\_1921_/=

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 29 sep 2017, 09:09

invincible1921 je napisao/la:

Vako ni mi ne znamo šta očekujemo :D
Očekujemo poraz , nema se tu šta nadati dok je Ćuran tu i njegova taktika, i igrači koji su tu samo jer ih druge repke nisu htjele pa sad igraju za nas, da se bolje prodaju ili da ostanu tu gdje jesu, jer neki ne mogu biti u prvih 11 i u Seria b :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2017, 09:23

Pantelija je napisao/la:naravno da jesmo, kada sjednes na kafu, sve mr dr a drzavu vode smetljari, vazda isti na vlasti a ovce bleje, kada neko uspije popljuje se na sva usta od edina, dzumhura, pa na dalje.... vuče se, balavi po terenu, vidi mu glave, ta ce on ... al ubrzo ce "stranci" prestati biti povezani sa repkom kao ovi ratni, pa ces vidjeti jada i kuknjave....
Najgluplji narod na planeti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 29 sep 2017, 09:38

Ili što bi rekao jedan pametan čovjek:

Sreća pa nam nema spasa.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 29 sep 2017, 11:38

Najveci problem je sto je kod nas sve crno - bijelo, ili apsolutno napadamo ili apsolutno branimo. Stvari su malo kompleksnije, svi imaju mane i vrline, realne limitacije, okruzenje...yebi ga, zato je tesko povesti konstruktivnu diskusiju, bez vrijedjanja i kovanja u zvijezde..

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 sep 2017, 11:53

Virtu4l je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:naravno da jesmo, kada sjednes na kafu, sve mr dr a drzavu vode smetljari, vazda isti na vlasti a ovce bleje, kada neko uspije popljuje se na sva usta od edina, dzumhura, pa na dalje.... vuče se, balavi po terenu, vidi mu glave, ta ce on ... al ubrzo ce "stranci" prestati biti povezani sa repkom kao ovi ratni, pa ces vidjeti jada i kuknjave....
Najgluplji narod na planeti.
Ma nevjerovatni smo, najozbiljnije.
Ok, na stranu podhebavanja medjusobnoa oko nekih stvari, sto je prirodno i generacijama, ali kako neko moze reci "je..bo dzeku, daj Đurica on se bori"... "daj , ne znam, vrancica, kakav Pjanic".... stani covjece jesi pri sebi. Edin dzeko, pvi strijelac Serije A, OSVAJAC EPL, OSVAJAC bl, IGRAC KOJI JE SA EKIPOM OTISAO NA sp Inepravedno ispali u grupi, strasno odigrali protiv argentine, ostavrili i pobjedu na SP...
covjek koji je šamarao sve odbrane i ekipe u evropi, koji na svaku humanitarnu akciju se odazive iako ga niko ne moze na to natjerati, bolan znam dvij eosobe za koje se ne zna kojima je edin dao pare za lijecenje , ne male pare! Pi.cke jedne, sto ne pljujete ministre, predsjednike, predsjedavajuce, sto uzimaju milione, kradu, varaju VAS direktno, sto nikad nisu marke uplatili nekome za lijecenje ili sto nema, njima ne smijete jer su vam blizu, jer ste pi.cke u dusi, sve do jednog, istresate muda na tastaturi i slabijem, na pjanicu, edinu, vedadu, sutra da ih sretnete molili bi za sliku i potpis ili dres. Najpoganija mentalna kreacija na svijetu je balkanski mozak, a kod nas u Bosni je posebno izražen.

Pjanic igra u drugom klubu po velicini u svijetu u prosllom stoljecu, iza reala, po UEFA_FIFA, I TU JE jedan od najcjenjenijih igraca, u kojeg jako puno polazuu, koji im jako puno donosi, i koji igra fantasticno. Isti taj Pjanic je imao priliku da igra za francusku... odbio je. Moogao je vrijediti bar duplo, mogao je biti marketinski eksponiran kao neki koji su slabiji igraci od njega ali nisu Bosanci. Al ne valja mire, momak koji opet kao i edin, svako malo daje pare svoje, na ove ovdje ljude, i ko to cijeni ? Ko cijeni 7 asistencija, ko cijeni to sto nema strucnjaka kao juventus koji ce iskoristiti ono u cemu je on uz jos dva igraca trenutno najbolji na ssvijetu?

Na zagrijavanju se ozlijedio, a bio je najavljen za utakmicu sa Olipijakosom, jer ga je prethodnu odmarao u ligi, da bi igrao protiv olimp i atalante koja je jedno od 5 najtezih gostovanja za juve ove godine... ma folira levat, samo igra za juve a u rpeki se vuce ko slina, hop odes na podatke i vidis da je mire najvise pretrcao... sigrno se vukao kao slina, e mozes misliti sta su ostali onda radili... strasnno smo pogan narod, ne zaluzuujemo nista i nista se slucajno ne desava.

Mekusci kojima tek kad dodje 5 do 12 se ukljuce mozdane vijuge i pocnu biti ono sto treba da budu, u 99% slucajeva kasno. Uzela je mlada rrepka EP, ko se sjetio da ode pred parlament i trazi da se pare od reprezentacije )ne fudbalske nego politicke t j zznos koji oni trose na poklone i sl, po 100 000 godsinje po osobi) preusmjere u razvoj kosarke i odlsake i prirpeme mlade repke, da ne mora Gudelj davati svoje pare za kotizaciju? Niko, ali se uredno popljuvao musa zbog par promasenih suteva na SP .... gamad i stoka!

u njemackoj vise protesta nego u bosni ... cuj vie, pa i jedan je vise od nas, a ljudi zive ko lordovi, ali uvijek traze nesto bolje, samo je nama sve super... zato sto smo neuki, nevaspitani, nekulturni, neobrazovani i iskompleksirani do krajnjih granica

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2017, 12:05

Pantelija je napisao/la:u njemackoj vise protesta nego u bosni ... cuj vie, pa i jedan je vise od nas, a ljudi zive ko lordovi, ali uvijek traze nesto bolje, samo je nama sve super... zato sto smo neuki, nevaspitani, nekulturni, neobrazovani i iskompleksirani do krajnjih granica
Za ovo uvijek kao primjer koristim komentare na Klix portalu, koji su ogledalo našeg zaostalog društva koje vremenom postaje sve gore, dok drugi napreduju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, dedo26, jasmin10, Sveti, Zglavkar i 37 gostiju.