FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Niko od vas nije spomenuo jedno ime
JOACHIM LOEW!!
JOACHIM LOEW!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sa razlogom...Njemacka je duplo jaca od BayernaScholl je napisao/la:Niko od vas nije spomenuo jedno ime
JOACHIM LOEW!!

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Vrlodobro!FCBAYERN je napisao/la:
Nije mi jasno sljedece: kako je uspio drzati Realovu svlacionicu, a nasu nije? Dobro, imao je bolje rezultate, ali istrpiti gomilu ega u Madridu je veliki poduhvat, sigurno veci nego u Minhenu.
Ovo je pitanje koje svi moraju postaviti.
Izaći na kraj sa jednim ronaldom a ne uspjeti sa riberijem. Kažu da su igrači reala plakali kada je odlazio.
Što se tiče igre, pitam se zašto nije gurao igru koju je gurao u madridu i čelziju?
Ni to mi nije jasno.
A o transferima nema potrebe. Bayern je redovan u završnicama i vazda je šamaro ove što izdvajaju ogromne sume. Pa, nisu to oni počeli od jučer.
Španci, englezi, evo i francuzi već godinama izdvajaju daleko više od bayerna.
Samo molit boga da upravi klikne pa da vrati hejnkesa.
Vidjeli bismo ima li bayern šanse protiv naftaša i drugih konkurenata.
Onda na ljeto dovesti nekog koji će voditi smjenu generacija.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
The players who were against Ancelotti are: Arjen Robben, Franck Ribéry, Thomas Müller, Mats Hummels and Jerome Boateng [****]dirkules je napisao/la:Uli Hoeneß: "Carlo Ancelotti has had 5 players against him, which was unsustainable"
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Treba to sve posamarati, jedino me ovdje cudi za Hummelsa ovo ostalo je ocekivano. Cuj oni protiv trenera. Ribery i Robben jer im nije dao igrati svaku utakmicu kuknjava , Boateng jer nema pojma i nije dobijao priliku kuknjava , Muller jer nema pojma a igrao je svaku utakmicu kuknjava, Hummels jer mu je igra za qrac kuknjava. Logicno lakse je optuzivati druge a ne gledati u sebe.dirkules je napisao/la:The players who were against Ancelotti are: Arjen Robben, Franck Ribéry, Thomas Müller, Mats Hummels and Jerome Boateng [****]
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Za ostale ne znam, ali bar Muller nema pravo glasa. Od svih najvise je igrao i to svugdje, a nigdje se "nasao" nije. Uostalom ni Boateng mi nije jasan, pa fakticki nisi ni igrao, ali zbog povreda. Iako su i ove ostale bune diskutabilne kada se legitimnost istih uzme u obzir, posto ne znamo siru sliku ne mozemo tvrditi sto posto. Cinjenica je, doduse, da je Hummels ispod nivoa, a da Robbery treba smiriti apetite za igranjem.Bundesliga je napisao/la: Treba to sve posamarati, jedino me ovdje cudi za Hummelsa ovo ostalo je ocekivano. Cuj oni protiv trenera. Ribery i Robben jer im nije dao igrati svaku utakmicu kuknjava , Boateng jer nema pojma i nije dobijao priliku kuknjava , Muller jer nema pojma a igrao je svaku utakmicu kuknjava, Hummels jer mu je igra za qrac kuknjava. Logicno lakse je optuzivati druge a ne gledati u sebe.
Spamm
I ja sam se njega sjetio danas, baš me zanima kako bi se on snašao.Scholl je napisao/la:Niko od vas nije spomenuo jedno ime
JOACHIM LOEW!!
Da mi je neko rekao da će Carlo izgubiti svlačionicu u Bayernu, nasmijao bih mu se u lice. Frajera je izdala, po mnogima, njegova najjača osobina - odnos sa igračima

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
I svi kao vole Bayern i kunu se u njega a svi rade na stetu kluba i u sopstvenu korist.
Tesko Sagnolu, nek mu je Bog na pomoci kako da izade na kraj s ovim azdahama, jos kad mu Ribery pocne prijetiti na francuskom.
Tesko Sagnolu, nek mu je Bog na pomoci kako da izade na kraj s ovim azdahama, jos kad mu Ribery pocne prijetiti na francuskom.

Vrlo jednostavno, igrali su uvijek isti igraci i nisu se bunili, znao si napamet citavu postavu koja ce izaci u svakoj utakmici jer rotacije nisu postojale. 11 igraca i 2,3 zamjene ponekad i to je to, mijenjao je samo kad su bile povrede. BBC, Ramos, Modric, Kroos, Marcelo, lideri ekipe su uvijek igrali a oni su jedni sa egom, mladici poput Isca su sutili i trpili.FCBAYERN je napisao/la:Nije mi jasno sljedece: kako je uspio drzati Realovu svlacionicu, a nasu nije? Dobro, imao je bolje rezultate, ali istrpiti gomilu ega u Madridu je veliki poduhvat, sigurno veci nego u Minhenu.
Na pocetku prve sezone je donio odluku rotirati golmane, Casillasa u LP i kupu i Diega Lopeza u ligi. Tako je smirio rat Casillasa i Mourinhista na tribinama. Na pocetku druge sezone ekipa igra brutalno, serija od 22 pobjede zaredom, al sve sa istim igracima, Kroos je bukvalno igrao i protiv treceligasa sve minte, dolazi januar i pocinju povrede prvo Jamesa pa onda Modrica koji je temelj ekipe, ostali igraci vec pocrkali od igranja svaki drugi dan, rezerve skupile hrđu na klupi od neigranja i tu mu je bio kraj, nesto slicno sto se desilo prosle sezone sa Bayernom, samo u bundesligi nije imao nikakvog protivnika.
-
- Kontakt:
Kako onda objasnjavas da su se kod nas bunili i oni sto su uvijek igraliMozambik je napisao/la:Vrlo jednostavno, igrali su uvijek isti igraci i nisu se bunili

Gledaj pobunjenika na brodu Bounty svi redom igraju za goli qurac i nešto se bune jedino Robben zaslužuje prvih 11.dirkules je napisao/la:The players who were against Ancelotti are: Arjen Robben, Franck Ribéry, Thomas Müller, Mats Hummels and Jerome Boateng [****]dirkules je napisao/la:Uli Hoeneß: "Carlo Ancelotti has had 5 players against him, which was unsustainable"
Na kraju sezone od ove petorke 4cu staviti na transfer listu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa i ovdje su prilicno oni "glavni" igrali. Uvijek ista postava, a koplja su se lomila na Comanu, Sanchesu, Kimmichu i slicnim. Boateng kao jedan od "pobunjenika" je bio vecim dijelom povrijedjen, Robbery konstantno igrao, Muller je jedini na klupi bio (s pravom), ali je i on dobivao dosta sansi, a i Hummels je takodjer bio standardan. Zar je moguce da su ove sedmice rotiranja narusile odnos izmedju igraca i trenera? Nevjerovatno.Mozambik je napisao/la:
Spamm
Kolko ja vidim poceli su se buniti sad kad ih je poceo izvoditi i drzati na klupi, ne sjecam se da su se prosle sezone bunili, ne racunam Lewandowskog on se bunio za druge stvari.Bundesliga je napisao/la:Kako onda objasnjavas da su se kod nas bunili i oni sto su uvijek igraliMozambik je napisao/la:Vrlo jednostavno, igrali su uvijek isti igraci i nisu se bunili
- muhamedhulk
- Kontakt:
A sto mislite da su se bunili zbog 'neigranja'? Svi su igrali. Pobuna moze biti iz razloga sto je Mullera saltao dje mu se cejfne, a jedino u sredini moze dati svoj max., sto Robbery nije pravilno rotiran pa nemaju nikakvog ritma, isto vrijedi i za stopere ove sezone.
Sto nije imao muda i promijenio formaciju prvu sezonu na ustreb rezultata? Pa bi sad bila druga prica...ovako salta formacije a nista nije uigrano.
Sto nije imao muda i promijenio formaciju prvu sezonu na ustreb rezultata? Pa bi sad bila druga prica...ovako salta formacije a nista nije uigrano.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
- Kontakt:
Pravi timski igraci, Bayern im je na prvom mjestu.Mozambik je napisao/la:Kolko ja vidim poceli su se buniti sad kad ih je poceo izvoditi i drzati na klupi, ne sjecam se da su se prosle sezone bunili
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jel ovdje neko nezadovoljan sto Carlo ide pa napada igrace?
Jbt pa Ribery se bunio i protiv LvG pa se rijesila situacija
Jednostavno Carlo nece da se sekira previse, mozda i cuva zdravlje 
Jbt pa Ribery se bunio i protiv LvG pa se rijesila situacija

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Pa i Pep je rotirao i drzao ih na klupi. Ako je iko to cinio, cinio je onda Katalonac.Mozambik je napisao/la: Kolko ja vidim poceli su se buniti sad kad ih je poceo izvoditi i drzati na klupi, ne sjecam se da su se prosle sezone bunili, ne racunam Lewandowskog on se bunio za druge stvari.
Spamm
-
- Kontakt:
Jest, bunio se i igrao najgori fudbal u karijeri.muhamedhulk je napisao/la:Jbt pa Ribery se bunio i protiv LvG
Nije nezadovoljan, ali ako Carlo nije mogao izaci na kraj s njima kako ce Sagnol? Ocigledno da Carlo nije jedini problem i da tu ima dosta drugih problema koji se nece sami od sebe rijesiti.muhamedhulk je napisao/la:Jel ovdje neko nezadovoljan sto Carlo ide pa napada igrace?
Ne vidim neku logiku u ovom otkazu, Bayern ce osvojiti bundesligu i sa Sagnolom kao trenerom, kao sto bi i sa Carlom da je ostao, otkaz nakon poraza u grupnoj fali je neobjasnjiv, sta je onda Guardiola trebao dobiti nakon 4:0 protiv Reala. Carlo se nije obrukao prosle godine za razliku od Guardiole, al ovaj valjda zna prodati pricu
Carlo nije kriv sto Bayernu fale dva krila, desni bek i samar Alabi da se probudi. Za to treba izdvojiti 150 miliona koje Bayern ima al ne zele da plate, uprava spasava svoju guzicu to je jasno.
Carlo nije kriv sto Bayernu fale dva krila, desni bek i samar Alabi da se probudi. Za to treba izdvojiti 150 miliona koje Bayern ima al ne zele da plate, uprava spasava svoju guzicu to je jasno.
Pogrešno malo posmatrate stvari, nisu oni djeca da se bunde što koju presjede na klupi, mislim da nemaju ništa protiv toga.
Nego vjerovatno su neki zreliji razlozi u pitanju, npr kao filozofija trenera, igra bez plana,
ne sviđaju im se treninzi, njegov odnos koji je možda bio boli ga briga itd.
Uglavnom izgubio je svlačionicu, za ovu trojicu sam znao da su protiv njega, a za Humelsa nisam sumnjao, međutim odmah mi je bilo jasno, svo to neinteresovanje i napucavanje lopte kontra Hofe, znači to je to.
Samo za ovog Bou nemam nikakvog dokaza, bio povrijeđen, kad se oporavio igrao često, nije iskazivao takvo što.
Da sumiramo mandat karla, nije veliku štetu načinio, iskorijenio je povrede i fizičku nemoć koju je Pep ostavio, osvojio ligu, nije se obrukao u LP,
tu su ga koštali igrači(najviše Vidal) i sudije, jer da smo prošli Reala tada ne bi imali takmaca do kraja, jer se Real prošetao a mi smo ih potukli.
Kup je zakaz'o, ali to je bilo poslije Reala, tada već bez motiva.
Igrali smo zanimljiviji nogomet nego kod većine Gvardiolinog mandata,
ovu sezonu je uzeo taj Superkup koji Gvardiola nije uspio u svoja 3 pokušaja, a nije ni upropastio sezonu, pri vrhu smo Bundesa i na pravom putu u Lp, jer biti prvi ili drugi postalo je skroz svejedno u novom formatu.
Tako da nemam ja ružno mišljenje o njemu, smatram da je prošlu sezonu dosta dobro odradio, iskorijenio je te povrede i slabu fizičku pripremu,
ostavrio min. ciljeve.
Ove sezone je zakazao, taktika nije valjala, igrači se pobunili, sreća što najveća šteta u prijateljskim načinjena, te odlazi u najboljem trenutku dok je sve još u dobrom redu.
Ovo treba da bude jedan krajnje prijateljski rastanak, Karlo odlazi, a ja neću ništa ružno o njemu reći, niti imam prava za to.
Nego vjerovatno su neki zreliji razlozi u pitanju, npr kao filozofija trenera, igra bez plana,
ne sviđaju im se treninzi, njegov odnos koji je možda bio boli ga briga itd.
Uglavnom izgubio je svlačionicu, za ovu trojicu sam znao da su protiv njega, a za Humelsa nisam sumnjao, međutim odmah mi je bilo jasno, svo to neinteresovanje i napucavanje lopte kontra Hofe, znači to je to.
Samo za ovog Bou nemam nikakvog dokaza, bio povrijeđen, kad se oporavio igrao često, nije iskazivao takvo što.
Da sumiramo mandat karla, nije veliku štetu načinio, iskorijenio je povrede i fizičku nemoć koju je Pep ostavio, osvojio ligu, nije se obrukao u LP,
tu su ga koštali igrači(najviše Vidal) i sudije, jer da smo prošli Reala tada ne bi imali takmaca do kraja, jer se Real prošetao a mi smo ih potukli.
Kup je zakaz'o, ali to je bilo poslije Reala, tada već bez motiva.
Igrali smo zanimljiviji nogomet nego kod većine Gvardiolinog mandata,
ovu sezonu je uzeo taj Superkup koji Gvardiola nije uspio u svoja 3 pokušaja, a nije ni upropastio sezonu, pri vrhu smo Bundesa i na pravom putu u Lp, jer biti prvi ili drugi postalo je skroz svejedno u novom formatu.
Tako da nemam ja ružno mišljenje o njemu, smatram da je prošlu sezonu dosta dobro odradio, iskorijenio je te povrede i slabu fizičku pripremu,
ostavrio min. ciljeve.
Ove sezone je zakazao, taktika nije valjala, igrači se pobunili, sreća što najveća šteta u prijateljskim načinjena, te odlazi u najboljem trenutku dok je sve još u dobrom redu.
Ovo treba da bude jedan krajnje prijateljski rastanak, Karlo odlazi, a ja neću ništa ružno o njemu reći, niti imam prava za to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.