FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Huseinagic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Huseinagic » 28 sep 2017, 18:03

Kriva je uprava sto se ne razbacuje parama, sto se ne zaduzuje. A opet danas/sutra ce se prozivati kako je City il Paris plasticni, naftaski klub. Sto prije shvatite da niko al niko osim takvih klubova nema stvarno sredstva da se razbacuje sa tim ciframa, bit ce lakse. Sve ovo je otislo predaleko, ali i tome mora neko stati u kraj, jer ako ne bude sa ovim rastom cijena na trzistu otici ce u propast i fudbal i sve.

Sto se tice Carla, malo sam iznenadjen sto se sve tako brzo desilo, ali neka je. Otkako je dosao, nista nije napravio. Ja sam bio jedan od onih koji je zalio sto je Pep otisao, iako me ponekad znao opasno naljutiti. Carla je stara skola, mislim da takvi trenero vise nemaju sta trazit u "modernom" fudbalu, njihovo je proslo. Dati sansu nekom mladjem, i naravno neka to bude svabo. Otmara, Juppa i slicne mozete odmah zaboraviti, to su samo neke lude zelje..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 28 sep 2017, 18:03

Balance je napisao/la:Evo sad je i sluzbeno. Rumenigge i Hasan su mu priopcili da otpocetka sezone momcad nije na nivou koji se ocekivao i traze se neke promjene.
Pa uprava i jeste kriva za ovo stanje. Kada ne dovodis adekvatna pojacanja, onda se desi ovako nesto. Mozda se prije 5 godina tako moglo poslovati, ali sada kad svaki klub trazi za svakog imalo boljeg igraca 80M minimalno, definitivno ne moze.

Nista to bolje u LP nece izgledati ni s novim trenerom, cim dodju jaci klubovi prpa.

Ali kome ja pricam, i Barcelona je u istom qurcu, samo sto vi nemate Messija :mrgreen:
27.10.2020

Laslo
Kontakt:

Post Postao/la Laslo » 28 sep 2017, 18:07

Carlo je najprecjenjeniji trener ikad. S onakvim Milanom u 8 sezona jedna titula. Montpelje mu uzeo ligu :tokralju:
Unistio je sve sto je Guardiola postavio,i odlazak Guardiole je najgora moguca stvar za Bayern,jer vise nece biti dominantni ni u jadnoj bundes ligi.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 28 sep 2017, 18:10

Huseinagic je napisao/la:Kriva je uprava sto se ne razbacuje parama, sto se ne zaduzuje. A opet danas/sutra ce se prozivati kako je City il Paris plasticni, naftaski klub. Sto prije shvatite da niko al niko osim takvih klubova nema stvarno sredstva da se razbacuje sa tim ciframa, bit ce lakse. Sve ovo je otislo predaleko, ali i tome mora neko stati u kraj, jer ako ne bude sa ovim rastom cijena na trzistu otici ce u propast i fudbal i sve.

Sto se tice Carla, malo sam iznenadjen sto se sve tako brzo desilo, ali neka je. Otkako je dosao, nista nije napravio. Ja sam bio jedan od onih koji je zalio sto je Pep otisao, iako me ponekad znao opasno naljutiti. Carla je stara skola, mislim da takvi trenero vise nemaju sta trazit u "modernom" fudbalu, njihovo je proslo. Dati sansu nekom mladjem, i naravno neka to bude svabo. Otmara, Juppa i slicne mozete odmah zaboraviti, to su samo neke lude zelje..

Pa logično je da i nogomet nekad ode u propast. Preko 100 godina se već igra profesionalno, uskoro bi mogli svjedočiti gašenju profesionalnog nogometa.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 sep 2017, 18:24

Ovaj poredi Barcelonu i Bayern, nemoj svega ti. Samo ovo ljeto ste dali za igrača preko 100 miliona, da ne pričam o Suarezu, Neymaru, Ibrahimoviću, Villi itd I Barcelona je Neymara odmah pokušala kompenzirati Dembeleom. Bayern s druge strane može biti konkurentan, čak i ako da 40 miliona za igrača, ali da je taj igrač onaj koji treba popuniti prazninu koja je ostala. Do sada se tako i radilo i sve je to odlično funkcionisalo, ali kada treba mijenjati Riberya i Robbena nema zamjena. Zamislite da npr. imamo odmorne Riberya i Robbena u ključnim utakmicama, pa to bi bila rapsodija. To im se može zamjerati, a ne porediti ih sa Kim Jong Unom kao što pojedini genijalci ovdje rade.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 28 sep 2017, 18:46

BenjooJutub je napisao/la:
Huseinagic je napisao/la:Kriva je uprava sto se ne razbacuje parama, sto se ne zaduzuje. A opet danas/sutra ce se prozivati kako je City il Paris plasticni, naftaski klub. Sto prije shvatite da niko al niko osim takvih klubova nema stvarno sredstva da se razbacuje sa tim ciframa, bit ce lakse. Sve ovo je otislo predaleko, ali i tome mora neko stati u kraj, jer ako ne bude sa ovim rastom cijena na trzistu otici ce u propast i fudbal i sve.

Pa logično je da i nogomet nekad ode u propast. Preko 100 godina se već igra profesionalno, uskoro bi mogli svjedočiti gašenju profesionalnog nogometa.

Daleko je to jos..prije da ce se tom stati u kraj, nego sto ce se to desiti.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 28 sep 2017, 18:50

Cim sam rekao da ga nece otpustiti oni ga otpustise :mrgreen: . Odlicna odluka, jer on nista vise nije mogao ponudit. Od pocetka priprema do jucer u krizi smo. Nije to vise ni kriza koliko Talijanovo strmoglavljenje u ovom klubu. Bezidejno i klimavo mjesecima igramo, uz pokoji blijesak.

Sumiranje cijelog mandata: tresla se gora rodio se mis. Pokusaj kombiniranja "gvardiolstine" i direktnog fudbala se ispostavio kao veliki promasaj. Carlo za sve ovo vrijeme nije ekipu uspio pravo posloziti, vec je nesto forsirao polovicno.

Drago mi je, jer ponovo imam razloga da s uzbudjenjem pratim utakmice koje su postale i neproduktivne, ali i negledljive.

Najveci gubitnik: James.
Spamm

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 28 sep 2017, 18:53

Mislili smo mi da je Thiago najveci gubitnik odlaskom Guardiole, a na kraju je najvise profitiro. Tako da se ne brinem ja za Jamesa, znace njega iskoristit neko.

CROtorious
Kontakt:

Post Postao/la CROtorious » 28 sep 2017, 18:56

Niko Kovac trener Bayerna.
Zadnja Klupa

Everyday it seems we're wasting away

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 sep 2017, 19:07

All current infos from inside the club indicate that Thomas Tuchel will be the next Bayern manager [Uli Köhler/Sky]
1974---1975---1976---2001---2013---2020

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 sep 2017, 19:09

Luis Enrique je slobodan :kafa:

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 28 sep 2017, 19:23

Uli Hoeneß: "Carlo Ancelotti has had 5 players against him, which was unsustainable"
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 28 sep 2017, 19:29

dirkules je napisao/la:Uli Hoeneß: "Carlo Ancelotti has had 5 players against him, which was unsustainable"
Što će reći da uprava brine više o igračima, nego o treneru i što će zatvorit diskusije o tome kako oni prevaranti podržavaju iz nekog razloga trenera.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 sep 2017, 19:30

Treba malo i ljude u upravi zamjeniti a ne samo trenera.Ako je Carlo ostao u 2007oj godini i nije za ovaj moderni fudbal, onda je to i uprava Bayerna.Šta se moglo očekivati, da Robben i Ribery igraju kao da imaju 28 a ne 34 godine? Da će Kimmich postati Lahm preko noći? I tako dalje.

Anceloti nikad nije ni bio dobar za ligaška takmičenja i to je svako znao.Dalje, njegova "ljubav" prema forsiranju starijih igrača je također svima poznata.Još uvijek imam traume dok je bio u Milanu, i kad i 70oj minuti izlazi Jankulovski a ulazi Favalli pri rezultatu 2:1 za Palermo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 28 sep 2017, 19:31

dirkules je napisao/la:Uli Hoeneß: "Carlo Ancelotti has had 5 players against him, which was unsustainable"
Nije mi jasno sljedece: kako je uspio drzati Realovu svlacionicu, a nasu nije? Dobro, imao je bolje rezultate, ali istrpiti gomilu ega u Madridu je veliki poduhvat, sigurno veci nego u Minhenu.
Spamm

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 28 sep 2017, 19:49

Ako ništa Tüchel će imat ogroman motiv da osvoji bundes ispred fackea i mislintata. Tu će zapet iz petnih žila, a u CL što bude. Interesantno da niko ne spominje Laurenta Blanca, on je relativno uspješan i verfügbar.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 sep 2017, 19:52

Kakav Blanc još samo on treba da napravi još veći cirkus,čuj onog Niko Kovač ma daj Otto Barića kad je bal nek' je maskenbal. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 28 sep 2017, 20:01

Mislim da je uprava dosla do zdravog razuma, dakle novi trener ce biti nijemac, a jedina opcija dostupna je Tuchel, ne racunajuci Juppa. Stranac ni pod razno!
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 28 sep 2017, 20:02

Momci nije dzaba Van Gaal sinoc bio na tribinama. :kafa:
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 sep 2017, 20:03

muhamedhulk je napisao/la:oni mogu biti smijenjeni vec sutra. ima skupstina koja bira rukovodstvo. da se prisjetimo da je uli reizabran za predsjednika nakon zatvora. toliko o tvom da su losi po bayern. imaju podrsku 99,9% navijaca, mozda ti i jos par navijaca su protiv, tako da :wave:
Jah, eno ih zasijedaju da smijene kriminalce :rol:
A to koliko su dobri za Bayern, vidimo po trenutnom stanju.
Rasulo na svim nivoima kluba, tako to radi uprava koja se proteklih par godina, ili truhnula po njemackim zatvorima, ili placala kazne, zbog carinskih prekrsaja.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.