FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Herr Jurgen Klopp, jedini covjek kojeg zelim vidjeti na klupi Bayerna, do tad nek vodi i Salihamidzic ako hoce
Stern des Südens
Gal - gvardiola - tuhel 
To je taj stil koji je započeo sa krojfom i barcom.
Od njih trojice van gaal je najveći stručnjak, to je potvrdila struka. To je čovjek koji je od vnago pravio pitu i imao ogromna damu da gura mlade igrače.
Tikva je puka kad nije moga da nađe zajedničku sa ulijem. Jbg., kada se sudare dva alfa mužjaka, jedan mora fasovat.
Zanima me kako bi to izgledalo da preuzme ove igrače koji su za 100 klasa bolji od onih koje je vodio.
On se neće vratiti. uli to ne bi dopustio. Šteta.
Gvardiola je otišao jer uprava nije htjela da dovodi igrače koje je želio.
Tuhel je mali gvardiola i još manji van gaal.
Ono što ih povezuje jeste ta nevjerovatna tvrdoglavost zbog koje je dobio otkaz u dortmundu.
Baš me zanima kako bi izgledali sastanci njega, ulija i rumenog
Al kako god, bolje je rješenje od anćelotija.
Nadam se da je nešto naučio iz one kolizije sa vacketom.
Drugo je pitanje, ako sad otjeraju anćelotija, da li bi tuhel pristao da dođe prije pauze.
Jbg., rijetko se dobija šansa da preuzmeš takav klub...
Nestrpljivo čekamo rasplet situacije
Uglavnom, najgora moguća opcija je ostanak anćelotija

To je taj stil koji je započeo sa krojfom i barcom.
Od njih trojice van gaal je najveći stručnjak, to je potvrdila struka. To je čovjek koji je od vnago pravio pitu i imao ogromna damu da gura mlade igrače.
Tikva je puka kad nije moga da nađe zajedničku sa ulijem. Jbg., kada se sudare dva alfa mužjaka, jedan mora fasovat.
Zanima me kako bi to izgledalo da preuzme ove igrače koji su za 100 klasa bolji od onih koje je vodio.
On se neće vratiti. uli to ne bi dopustio. Šteta.
Gvardiola je otišao jer uprava nije htjela da dovodi igrače koje je želio.
Tuhel je mali gvardiola i još manji van gaal.
Ono što ih povezuje jeste ta nevjerovatna tvrdoglavost zbog koje je dobio otkaz u dortmundu.
Baš me zanima kako bi izgledali sastanci njega, ulija i rumenog

Al kako god, bolje je rješenje od anćelotija.
Nadam se da je nešto naučio iz one kolizije sa vacketom.
Drugo je pitanje, ako sad otjeraju anćelotija, da li bi tuhel pristao da dođe prije pauze.
Jbg., rijetko se dobija šansa da preuzmeš takav klub...
Nestrpljivo čekamo rasplet situacije

Uglavnom, najgora moguća opcija je ostanak anćelotija
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Nerminovic
- Kontakt:
Izgleda da se još uvijek kolebaju, al mislim da nemaju dobro rješenje. Jasno je da nakon ovoga Carlo kaputt, glave ga je došlo što je počeo raditi ono za što su ga najviše prozivali - uveo je u tim novake (süle, rudy, james, tolisso) i navukao na sebe gnjev starih p.izdeka (müller, lewat, ribery,...).
No dobrih rješenja baš i nema. Sagnol je neiskusan, potjerali su ga i u Bordeauxu i nema karizme da posloži p.izdeke. TT ima karizme i znanja ali je kontroverzan i ćudljiv i moguće da bi tek onda nastao totalni kuršlus. Iako bi to bilo zanimljivo za popratit. Nagelsmann koji doma gubi protiv Brage baš i ne ulijeva povjerenje, vidjećemo ga danas protiv Ludogoreca, moglo bi to biti još jedno nasukavanje. Kome dat u ruke kormilo broda u kojem je posada prilično zeznuta?
No dobrih rješenja baš i nema. Sagnol je neiskusan, potjerali su ga i u Bordeauxu i nema karizme da posloži p.izdeke. TT ima karizme i znanja ali je kontroverzan i ćudljiv i moguće da bi tek onda nastao totalni kuršlus. Iako bi to bilo zanimljivo za popratit. Nagelsmann koji doma gubi protiv Brage baš i ne ulijeva povjerenje, vidjećemo ga danas protiv Ludogoreca, moglo bi to biti još jedno nasukavanje. Kome dat u ruke kormilo broda u kojem je posada prilično zeznuta?
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mislim da se nista nece dirati do polusezone...nema smisla sad davati otkaz treneru...i dalje u igri za sva tri trofeja. Ovdje treba pokusati 'pomiriti' sve strane jer je ocigledno da trener i igraci nisu na istim talasnim duzinama; sta radi Hasan? Zar on ne bi trebao da popravlja stvari. Sticem utisak da je on samo produzena ruka igraca i da ih ustvari slusa i ispunjava zelje, tj. da je zauzeo samo stranu igraca a trebao bi i trenera da podrzi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Glasat ću za ovog Ledara kad se bude birao forumaš godine.
-
- Kontakt:
Gubio je i TT sa Mainzom od slabijih timova od Brage u EL.ledar je napisao/la:Nagelsmann koji doma gubi protiv Brage baš i ne ulijeva povjerenje, vidjećemo ga danas protiv Ludogoreca
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Nerminovic
- Kontakt:
BREAKING: Carlo Ancelotti has left his role as coach at Bayern [ESPN FC]
The news will be announced in a press conference this afternoon [ESPN FC]
The news will be announced in a press conference this afternoon [ESPN FC]
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ne verujem da ce mu dati otkaz, jos uvijek je rano. Medjutim, ovo mu je posljednje upozorenje prije otpusnog lista.
Koga kao nasljednika? Mnogi bi rado Nagelsmanna. Pitanje je: je li dovoljno spreman za pritisak ove uzavrele pozicije? Treba se zapitati ima li i dovoljno znanja, jer jedna sezona ne pokazuje pravu sliku.
Tuchel? Kada se sportski faktori uzmu u obzir najbolje rjesenje. Stil igre na koji je ekipa navikla, takticka varijabilnost, rad s mladima; ukratko kvalitetan trener. Bi li dugo izdrzao? Sumnjam. Pepov karakter i temperament uparen s marketinskom neatraktivnoacu ne prolazi u Minhenu.
Klopp? Otpisite ga, bit ce on jos nekoliko sezona u Liverpoolu. Da li nam on treba? Skeptik sam, posto se pokazalo kakav je u situacijama kada je on u ulozi favorita. Medjutim, imao bi i kvalitetnije igrace, pa je moguce da bi me pozitivno iznenadio.
Ostalo? Ne pada mi nista na pamet, osim to da ukoliko se kontraski fudbal insistira s jakom defanzivom Favre je opcija.
Koga kao nasljednika? Mnogi bi rado Nagelsmanna. Pitanje je: je li dovoljno spreman za pritisak ove uzavrele pozicije? Treba se zapitati ima li i dovoljno znanja, jer jedna sezona ne pokazuje pravu sliku.
Tuchel? Kada se sportski faktori uzmu u obzir najbolje rjesenje. Stil igre na koji je ekipa navikla, takticka varijabilnost, rad s mladima; ukratko kvalitetan trener. Bi li dugo izdrzao? Sumnjam. Pepov karakter i temperament uparen s marketinskom neatraktivnoacu ne prolazi u Minhenu.
Klopp? Otpisite ga, bit ce on jos nekoliko sezona u Liverpoolu. Da li nam on treba? Skeptik sam, posto se pokazalo kakav je u situacijama kada je on u ulozi favorita. Medjutim, imao bi i kvalitetnije igrace, pa je moguce da bi me pozitivno iznenadio.
Ostalo? Ne pada mi nista na pamet, osim to da ukoliko se kontraski fudbal insistira s jakom defanzivom Favre je opcija.
Spamm
#CarloOut

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- muhamedhulk
- Kontakt:
https://www.tz.de/sport/fc-bayern/fc-ba ... 25713.html
ovdje mozete pratiti live stream.
ovdje mozete pratiti live stream.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Je, istina, ali Hoppe je krenuo sa pozicije četvrtog bundesligaša i bio u igri za CL. Ali dobro, stigne još popravit, ovo mu je prvi veći test.Bundesliga je napisao/la: Gubio je i TT sa Mainzom od slabijih timova od Brage u EL.
- Nerminovic
- Kontakt:
Ne znam sad da' l je dobio nogu ili sam dao otkaz, uglavnom Carlo je bivsi 100%
BackSpace United
BackSpace United
Sve se vise pise o smjeni Karla, ali jednostavno tesko mi je povjerovati u takav scenarij jer to bi bila prerano donesena odluka i nesto sto do sada uprava nikad nije radila. Problem je i velika odsteta koju bi mu morali isplatiti za raskid ugovora.
- Nerminovic
- Kontakt:
Breaking: @MrAncelotti is fired. Willy Sagnol will sit on the bench on Sunday @SPORTBILD
BackSpace United
BackSpace United
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mislim da je sam dao otkaz. Ako je tako onda poštovanje. Sad se obračunati sa Lewom, Mullerom, i Robberijem.
Ma gotovo je ovo, iako sastanak jos uvijek traje, zavrsili su oni svoje poslovanje...
Stern des Südens
Obicno se u takvim situacijama treneru koji pristane na raskid ugovora dopusti da kaze da je sam dao otkaz i tako sacuva malo ponosa.sljivo je napisao/la:Mislim da je sam dao otkaz. Ako je tako onda poštovanje. Sad se obračunati sa Lewom, Mullerom, i Robberijem.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"