FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
nista onda pravac bl... 

Druze sve je to ok. Al dosta nam je jednoumlja. Kad smo dobili zelju i od dolaska Petrovića svi smo skoro bili pozitivni oko toga sto je super, al neke stvari kad nisu ok sto da sutimo. Ovo je cisto politicki manevar Husića jer je zrazio pomoć od covjeka koji je u koaliciji sa vladajućom strankom da rijesi problem kluba iz te MZ gdje je on pobjedio. Husić je politickim potezom reagovao na politicki potez Jasmina. I sve je to politika sto nije dobro, al se jedino tako izgleda moze rijesit sve i svasta.
jebte djes karadzica imitirat na ovoj temi koji je i tebi krac halo?Chinaglia je napisao/la:ako treba, ici cemo u rat sa Simin Hanom i otcjepit cemo ih od Tuzle
ovo nije dobro sto Azmir Husic radi, ovo je put na koji Azmir Husic hoce da izvede Simin Han i nemojte da mislite da necete odvest Simin Han u pakao, a podrinjski narod u nestanak, jer narod iz Simin Hana ne moze da se odbrani ako bude rata ovdje
vi ste ovde svi pobudalili...
wtf kakva je to zajebancija?
Hahaha de ne budite djeca, znas kad bi se to moglo desiti kad na vrbi rodi grozdjeDoeTz je napisao/la:Kako nema? Ako mu dozvole ovo, lik hladno moze skontat nacin da Tusanj postane Slogin stadion...SARS je napisao/la:Opet ne bitne stvari na temi slobode, boli nas k...c za simin hanom i hoce li moci igrati na tusnju
To sto pises bolje brisi jer nisi svjestan sta pisrs. To ti je prijateljski savjet.Chinaglia je napisao/la:ako treba, ici cemo u rat sa Simin Hanom i otcjepit cemo ih od Tuzle
ovo nije dobro sto Azmir Husic radi, ovo je put na koji Azmir Husic hoce da izvede Simin Han i nemojte da mislite da necete odvest Simin Han u pakao, a podrinjski narod u nestanak, jer narod iz Simin Hana ne moze da se odbrani ako bude rata ovdje
Tuzla se brani u Simin Hanuxeksor je napisao/la:To sto pises bolje brisi jer nisi svjestan sta pisrs. To ti je prijateljski savjet.
Pa vidis koliko je lik uporan s ovom osvetom nekom, a posjeduje novac i znanje kako tako nesto da uradi. Nikad ne reci nikad prijatelju.SARS je napisao/la:Hahaha de ne budite djeca, znas kad bi se to moglo desiti kad na vrbi rodi grozdjeDoeTz je napisao/la: Kako nema? Ako mu dozvole ovo, lik hladno moze skontat nacin da Tusanj postane Slogin stadion...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nisi ti u S. Hanu osto bez noge već ja . Pametan budi
jel to prijetnja sexore :kafa:xeksor je napisao/la:Nisi ti u S. Hanu osto bez noge već ja . Pametan budi
ionako sam zeljan saketanja :opaopa:
sve je to ok i legitimno ako gledas njihovim ocima,al se meni ne svidja i vjerujem da dosta raje odbija.ne kupuje sto bi ameri rekli hearts and minds.xeksor je napisao/la:Druze sve je to ok. Al dosta nam je jednoumlja. Kad smo dobili zelju i od dolaska Petrovića svi smo skoro bili pozitivni oko toga sto je super, al neke stvari kad nisu ok sto da sutimo. Ovo je cisto politicki manevar Husića jer je zrazio pomoć od covjeka koji je u koaliciji sa vladajućom strankom da rijesi problem kluba iz te MZ gdje je on pobjedio. Husić je politickim potezom reagovao na politicki potez Jasmina. I sve je to politika sto nije dobro, al se jedino tako izgleda moze rijesit sve i svasta.
samo sloboda, utakmice,teren,tribina,zajebancije.
fakat smo ovo prezvakali milion osamsto pedeset sest hiljada osamsto trideset treci put da trunimo o tome..
pa zar nije???

Zaista ovaj chinaglija nije normalan i mislim da je vrijeme da ova administracija pocne raditi svoj posao, jer je ovaj forum postao cisto sranje i svasta se dopusta
Kazem ti malo pametan budi jer to sto pises prevazilazi zajebanciju i postaje ozbiljno
skrece paznju na sebe jer izlgeda je nema dovoljno u stvarnom zivotu.
ne vrijedi njemu ni prijetit.
to je tako i sta sad?
nema administracije mos sta hoces i dokle hoces...
je bi ga.. sta sad.. ima i opcija foe..
ne vrijedi njemu ni prijetit.
to je tako i sta sad?
nema administracije mos sta hoces i dokle hoces...
je bi ga.. sta sad.. ima i opcija foe..

sve pijano drogirano, niko nema pojma, niko nema pojmaaa :opaopa:
sta cu vam ja kada nemate smisla za humor, zasto se ne sprdat i na racun rata, get a life
jesu nam Srbi napravili sampionsku ekipu u sjedecoj odbojci :salut:
sta cu vam ja kada nemate smisla za humor, zasto se ne sprdat i na racun rata, get a life
jesu nam Srbi napravili sampionsku ekipu u sjedecoj odbojci :salut:
Gdje se bori za prava drugog kluba kad su ga samo prozvali ovi iz Sloge, ne znaju od muke vise sta ce.xeksor je napisao/la:Kako bolan nema veze sa Slobodan kad jedan od bitnih karika kluba bori se za prava drugig kluba jer su ga prozvali iz MZ gdje je bio pobjednik.75000 je napisao/la:Ovo nema veze sa Slobodom pisite u temi Simin Han ili Stadion Tusanj.
moderatori aktivirajte se.
Ma sve ok. Mozda je to problem u meni sto ja gledam od korijena pa svasta vidim i sto treba i sto ne trebaSariel je napisao/la:sve je to ok i legitimno ako gledas njihovim ocima,al se meni ne svidja i vjerujem da dosta raje odbija.ne kupuje sto bi ameri rekli hearts and minds.xeksor je napisao/la:Druze sve je to ok. Al dosta nam je jednoumlja. Kad smo dobili zelju i od dolaska Petrovića svi smo skoro bili pozitivni oko toga sto je super, al neke stvari kad nisu ok sto da sutimo. Ovo je cisto politicki manevar Husića jer je zrazio pomoć od covjeka koji je u koaliciji sa vladajućom strankom da rijesi problem kluba iz te MZ gdje je on pobjedio. Husić je politickim potezom reagovao na politicki potez Jasmina. I sve je to politika sto nije dobro, al se jedino tako izgleda moze rijesit sve i svasta.
samo sloboda, utakmice,teren,tribina,zajebancije.
fakat smo ovo prezvakali milion osamsto pedeset sest hiljada osamsto trideset treci put da trunimo o tome..
pa zar nije???
jaro bolesno.. bogami.
ima ljudi koji su propatili u tom ratu ba i nije im do zajebancije.
ok ne kontas al evo ukazuju ti mnogi , onda prestani s tom zajebancijom..
il dodji uzivo i probaj se zajebavat...
ima ljudi koji su propatili u tom ratu ba i nije im do zajebancije.
ok ne kontas al evo ukazuju ti mnogi , onda prestani s tom zajebancijom..
il dodji uzivo i probaj se zajebavat...
Zanimljivo, Savez u desetom kolu nije delegirao Ognjena Valjića, koji je napravio mnoštvo grešaka u prošlom kolu na meču Slobode i Željezničara.
U redu je ne bori se. Citaj text. Nisu ga prozvali već pozvali ne iz Sloge nego iz MZ S. Han a povjetenik i članovi savjeta iz S. Han su iz njegove stranke i SDP.
zar gor ima alternative i spd.a? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.