FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 27 sep 2017, 23:22

Klare je napisao/la:Roberi treba da nas vuče i budu glavni igrači.
Zbog ovakvog stava nam i jeste trenutno ovako. Čuj mladići, zajedno 70 godina imaju :roll: .
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Klare

Post Postao/la Klare » 27 sep 2017, 23:23

sekerbay je napisao/la:Niko njih ne kritikuje, nego se nada da će reagovati i skloniti anćelotija. Taman da je najbolji trener svih vremena, ako se ne slaže sa ekipom, on mora ići.
Ma nisam mislio u tom smislu, nego tipa pogrešan izbor trenera(kao da se znalo da će Karlo ovako igrati, potpuno neočekivano), neplanirana kupovina igrača, škrtost, itd.
harden je napisao/la:Zbog ovakvog stava nam i jeste trenutno ovako. Čuj mladići, zajedno 70 godina imaju :roll: .
Ma godine su samo broj, mogu oni sa 35 biti spremniji od onog sa 30, to nije stvarni pokazatelj.
Pokazatelj je teren a tu se ne primjeti da nešto kaskaju za ovom omladinom, pogledaj prošle godine koliko je Roben kontra Reala pretrčao, kako je istrčavao kontre kontra Lajpciga u završnici utakmice.
Da se to primjeti na terenu imalo bi se prava govoriti o nekakvom umoru, ali gledati broj a ne teren je pogrešno.

poslije Anćelotija treba ići i Poljak, vjerovatno i najveći razlog za ovakvo stanje.
A kad smo kod fudbalskih kvaliteta.
29 min dobija loptu od Milera, sam na rubu 16 lopta jedva dolazi do golmana, golman je baca ide kontra, Cavani dobiva identičnu loptu i posprema je u rašlje.
kakav Levat i kakav napadač, lik blage veze nema.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 27 sep 2017, 23:33, ukupno mijenjano 2 puta.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 27 sep 2017, 23:24

Bundesliga je napisao/la: Pa šta će nam onda ako će otići nakon jedne ili dvije sezone? Uostalom slažem se s tobom da bi ofanzivnije mnogo bolje izgledali ali opet bi defanziva bila problem, a meni je dosta poraza na isti način zbog iste stvari.
Ma zaboravio sam gore napisati, a sto sam u ranijim postovima ucinio: kada se sportski razlozi uzimaju u obzir Tuchel mi je prva zelja. Ovime sam dao do znanja da sto se tice svega fudbalskog je moj prvi izbor, ali ono sto nema veze s istim je prepreka koju je tesko prevazici.

Moja greska zbog neadekvatnog izrazavanja.
Spamm

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 27 sep 2017, 23:27

Zaiskali ste, evi vam ga. Sad ce on pragmaticki da to odradi.

Al Gvardiolstina kriva, pranje mozga na najjace

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 27 sep 2017, 23:27

coelho41 je napisao/la: Nego, pitanje jedno mene muči...KAKO SVI PROTIV NAS MOGU IGRAT IZA LOPTE, A MI NE MOŽEMO NI PROTIV JEDNE EKIPE?
Pitajmo pragmaticara koji je napokon trebao da odstupi od sablonskog pristupa utakmicama. A da, ispade da i on nije nista bolji.
Spamm

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 27 sep 2017, 23:28

sekerbay je napisao/la:
Klare je napisao/la:kritikovati upravu mogu samo maloumnici.
Niko njih ne kritikuje, nego se nada da će reagovati i skloniti anćelotija. Taman da je najbolji trener svih vremena, ako se ne slaže sa ekipom, on mora ići.
Rumenige mu ne smije čuvati leđa.
Imamo ekipu koja još ove sezone može nešto, a od sljedeće ide smjena generacija.
Što se mene tiče, na koljenima moliti hejnkesa da vodi do kraja sezone; da ih utegne, pa da u revanšu prometu naftaše.

Ja ne znam kako neki od vas jos uvijek vjeruju da bi Jupp i dalje uspio napraviti nesto. Dobar je trener, igrali smo vruhunski, ali smo imali i igrace u najboljim godinama, a ruku na srce i srece kad smo osvojili protiv Dortmunda.

A sto se tice igre, blago receni uzas. Nista ama bas nista, koliko me pamcenje sluzi Thiago je uvijek zakazao u velikoj utakmici, kad nikog ne ide, onda on nije taj koji ce se isticati, prodao je nocas dksta lopti. Ne razumijem zasto smo doveli Tolissa, necu nista dalje reci jer sam za njega prije samo cuo preko novina. mozda i pokaze nesto, ali ovo sad sto pruza je nista posebno. Cak Rudy pruzi i vise od njega. Stoperski par ne treba spominjati, kao da je obecao jednu igraju Sule/Martinez drugu Boateng/Hummels, smijesno.. Alaba je vec duze vrijeme prosjecan lijevi bek, al samo prosjecan..zadnja dobra utakmica protiv Reala u Madridu kad smo pobjedili na penale. Zasto Müller igra, to ne razumijem, a da se razumijemo ni Lewandowski nista ne pokazuje, izvlaci se na krilo..zasto?

Uglavnom nesto opasno ne stima, Carlo sigurno nece dobiti otkaz tako brzo..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 sep 2017, 23:30

Treba Javija na zadnjeg veznog i tripleta je tu :kafa: .
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 27 sep 2017, 23:31

harden je napisao/la:Treba Javija na zadnjeg veznog i tripleta je tu :kafa: .
Vjerujem da se salis?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 sep 2017, 23:32

Majko draga kakav odron od foruma i kakvi trollovi...

Laku noć...

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 27 sep 2017, 23:35

Ja mislim 4 u odbrani I Javi na dm I krece masinerija. PsG je dirko lava sto spava. Sad ce pragmaticar sa 65 posto posjeda da stane iz lopte, ahaha, kakva neznalica, daj Papeta, makar je igru imo

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 sep 2017, 23:35

Bundesliga je napisao/la:
Bilall je napisao/la:Mogla bi ovo biti barem jedna dobra lekcija.
Kakva lekcija prijatelju? Ispadali smo 3 godine na isti način kod Pepuna pa se opet nije ništa promijenilo. Zašto misliš da će se promijeniti nešto zbog poraza u grupnoj fazi Lige Prvaka? Uostalom sada imamo i mnogih drugih problema pored uvijek istog idiotskog pristupa utakmici.
Zato sto stvarno dugo nisam vidio jadniju odbranu. Ako je ja i ti vidimo, vidi je i strucni stab. Ova ekipa je zaboravila zonski da se brani kada protivnik ima loptu i krece naprijed. Nikakve organizacije nazad nema, a sramota je da se pored 5-6 igraca u odbrani desava da je jedna strana potpuno nepokrivena.
Ja se iz te utakmice sjećam, da nije bilo Neuera bilo bi jedno 5-6 golova primiti...
Ma i ovdje bi ti bilo toliko golova da su ovi iskoristili svoje sanse.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 sep 2017, 23:37

Bayern Arsenal 1-2(na penale)
Bayern Milan 0-4
Bayern Inter 0-2
Bayern Liverpool 0-3
Bayern Napoli 0-2
Hoffenheim Bayern 2-0
PSG Bayern 3-0

Mi smo se u 2 mjeseca naprimali golova i nagubili ko u jednoj sezoni što smo do sad znali. A najžalivije je što ne postižemo golove, već gubimo s nulom. Čudim se kako smo Dortmund pobijedili.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 sep 2017, 23:37

Sad će i od Juppa napraviti prosječnog trenera, pa halo on je sa Contentom i Tymoschukom igrao finale Lige Prvaka.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 27 sep 2017, 23:39

Mi smo vec 3 sezonu cisti prosjek i pasti cemo jos vise ako se nesto ne poduzme..Mnogo stvari ne stima u klubu,totalno smo pogubili konce.
Prvo krenuti od trenera pa onda dalje..

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 27 sep 2017, 23:41

Sve su prilike da ce vas Lewandowski napustiti na ljeto. Covjek nema s kim igrati u ovoj ekipi i to je cinjenica. Nazalost u modernom nogometu vrijedi da koliko ulozis toliko dobijes sto cete vidjeti i ove sezone. Sramota za ovakvog giganta i nista drugo.
27.10.2020

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 27 sep 2017, 23:43

Realno stanje stvari, možemo biti sretni što nam nisu ubacili 7-8 komada.

Naša igra? Ma nema ovdje ništa novo osim iznenađenja da prije utakmice ostavi Robberya na klupi a počne sa Jamesom i Mullerom. Dakle sveo je više na kombinatornu igru i pokušaj da preko sredine dođe do gola a nije uvježbana ekipa za tako nešto. Evo pokušaja neke nove taktike i faktora iznenađenja koji je naravno pošao po krivu jer za ovakvu utakmicu je neozbiljno isprobavati nešto novo. Pa ne igramo igrice Carlo. Ne igramo menađera. Da bi se ova taktika pokazala u ovakvoj utakmici ti istu moraš vježbati da bi se dobili automatizmi.

Iskreno, ako želiš igrati sa Mullerom onda moraš igrati formaciju sa njim kao polušpicom gdje će on imati slobodu kretanja u napadu i tako da dođu njegove prednosti do izražaja. Ovako se danas pokazalo još jednom da on nije vođa ekipe niti taj koji će svojim potezom riješiti utakmicu. Dakle, ili ga prodati ili mu se prilagoditi.

Danas je svakako Muller trebao izaći na poluvremenu koliko je loš bio a ne James. Doduše, nije niti James bio ništa specijalno ali je bio ta spona koja je povezala napad i sredinu.

Obrambena postavka trenera kao kod Guardiole gdje obrana ostaje na vjetrometini cijelu utakmicu. Jučer sam popljuvao Bosza i njegovu naivnost ali da se to događa Ancelottiju.. sramota.

Ponovno promašena cjelokupna taktika gdje protivniku daješ previše prostora a kad ovi imaju takav napadački arsenal ne možeš očekivati da ćeš primiti ništa ili eventualno jedan. Kad dodaš ovdje da bi iskusan Ancelotti trebao to uvidjeti i postaviti taktiku da mi igramo kontre i da namjerno prepustimo loptu protivniku i pametnije igramo. Ovako, skidamo gaće evo već 5 sezonu igrajući u velikim utakmicama previše otvoreno.

Svi bi htjeli kopirati Barcelonu iz njihovih najboljih dana kad su igrali atomski nogomet sa brutalnim presingom a tako su učeni odmalena i godinama to uvježbavaju. Sad svi misle da je posjed, presing i gegenpresing jedina nogometna taktika koja postoji. Pogledajte Bayern vs Barca polufinale 2013.

Alaba totalno van forme zbog ozljede ali on danas igra cijelu tekmu. Uz sve to, ne smije si dozvoliti da ga Prosinečki zavrti kao balavca. Ispade smiješan. I zašto onda danas igra cijelu tekmu a nije spreman?

Trener postavlja Thiaga na zadnjeg veznog. Igrača koji mora igrati neku 8-cu da poveže redove. On ga zaguši i dadne mu zadatak da odigra kao Pirlo nekad. Kakav amaterizam.

Opet, mogu ja tu filozofirati do jutra za ovako lošu partiju ali bit ću brutalno iskren kad ću reći ovo. Zaista tako mislim i imam takav osjećaj, da i trener postavi najbolju taktiku i da su nam igrači u TOP formi, sa ovom ekipom ne možemo napraviti nešto više u europi.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 27 sep 2017, 23:44

Po meni, ako ikoga treba kriviti to je uprava, al ozbiljno. Oglusili su se na signale koji su dolazili iz Madrida, Pariza I jos mu dali 15ku na tri godind. Otjerali su sve, doveli potrcke I poslusnnike. Natovarili Karlu djecu u liku odraslih osoba koji su eto ko nesto zasluzili. Fuj. Fuj I igracima. Nije ovo privatna prcija. Fuj.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 27 sep 2017, 23:48

coelho41 je napisao/la:KAKO SVI PROTIV NAS MOGU IGRAT IZA LOPTE, A MI NE MOŽEMO NI PROTIV JEDNE EKIPE?
Prvo, naši su navikli da traže taj prokleti posjed. Drugo, bayern je ime. Za razliku od naftaša, bayern je bio redovan u završnicama.
Klare je napisao/la:nego tipa pogrešan izbor trenera(kao da se znalo da će Karlo ovako igrati, potpuno neočekivano),
Velika većina forumaša je pozdravila karlov dolazak. Ni sanjali nismo da će ovako da flop.
Huseinagic je napisao/la:Ja ne znam kako neki od vas jos uvijek vjeruju da bi Jupp i dalje uspio napraviti nesto.
Pa eto, mislimo i smatramo da imamo dovoljno argumenata koji idu u našu korist.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 27 sep 2017, 23:57

Polako momci uskoro stiže Julian Brandt on ce nas najvjerovatnije izvuci iz ovog *******

Sendt fra min HUAWEI VNS-L31 med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 27 sep 2017, 23:58

ma nema sanse da uprava otjera carla , to je u domenu znanstvene fantastike...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.