Zbog ovakvog stava nam i jeste trenutno ovako. Čuj mladići, zajedno 70 godina imajuKlare je napisao/la:Roberi treba da nas vuče i budu glavni igrači.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Zbog ovakvog stava nam i jeste trenutno ovako. Čuj mladići, zajedno 70 godina imajuKlare je napisao/la:Roberi treba da nas vuče i budu glavni igrači.
Ma nisam mislio u tom smislu, nego tipa pogrešan izbor trenera(kao da se znalo da će Karlo ovako igrati, potpuno neočekivano), neplanirana kupovina igrača, škrtost, itd.sekerbay je napisao/la:Niko njih ne kritikuje, nego se nada da će reagovati i skloniti anćelotija. Taman da je najbolji trener svih vremena, ako se ne slaže sa ekipom, on mora ići.
Ma godine su samo broj, mogu oni sa 35 biti spremniji od onog sa 30, to nije stvarni pokazatelj.harden je napisao/la:Zbog ovakvog stava nam i jeste trenutno ovako. Čuj mladići, zajedno 70 godina imaju.
Ma zaboravio sam gore napisati, a sto sam u ranijim postovima ucinio: kada se sportski razlozi uzimaju u obzir Tuchel mi je prva zelja. Ovime sam dao do znanja da sto se tice svega fudbalskog je moj prvi izbor, ali ono sto nema veze s istim je prepreka koju je tesko prevazici.Bundesliga je napisao/la: Pa šta će nam onda ako će otići nakon jedne ili dvije sezone? Uostalom slažem se s tobom da bi ofanzivnije mnogo bolje izgledali ali opet bi defanziva bila problem, a meni je dosta poraza na isti način zbog iste stvari.
Pitajmo pragmaticara koji je napokon trebao da odstupi od sablonskog pristupa utakmicama. A da, ispade da i on nije nista bolji.coelho41 je napisao/la: Nego, pitanje jedno mene muči...KAKO SVI PROTIV NAS MOGU IGRAT IZA LOPTE, A MI NE MOŽEMO NI PROTIV JEDNE EKIPE?
sekerbay je napisao/la:Niko njih ne kritikuje, nego se nada da će reagovati i skloniti anćelotija. Taman da je najbolji trener svih vremena, ako se ne slaže sa ekipom, on mora ići.Klare je napisao/la:kritikovati upravu mogu samo maloumnici.
Rumenige mu ne smije čuvati leđa.
Imamo ekipu koja još ove sezone može nešto, a od sljedeće ide smjena generacija.
Što se mene tiče, na koljenima moliti hejnkesa da vodi do kraja sezone; da ih utegne, pa da u revanšu prometu naftaše.
Vjerujem da se salis?harden je napisao/la:Treba Javija na zadnjeg veznog i tripleta je tu.
Zato sto stvarno dugo nisam vidio jadniju odbranu. Ako je ja i ti vidimo, vidi je i strucni stab. Ova ekipa je zaboravila zonski da se brani kada protivnik ima loptu i krece naprijed. Nikakve organizacije nazad nema, a sramota je da se pored 5-6 igraca u odbrani desava da je jedna strana potpuno nepokrivena.Bundesliga je napisao/la:Kakva lekcija prijatelju? Ispadali smo 3 godine na isti način kod Pepuna pa se opet nije ništa promijenilo. Zašto misliš da će se promijeniti nešto zbog poraza u grupnoj fazi Lige Prvaka? Uostalom sada imamo i mnogih drugih problema pored uvijek istog idiotskog pristupa utakmici.Bilall je napisao/la:Mogla bi ovo biti barem jedna dobra lekcija.
Ma i ovdje bi ti bilo toliko golova da su ovi iskoristili svoje sanse.Ja se iz te utakmice sjećam, da nije bilo Neuera bilo bi jedno 5-6 golova primiti...
Prvo, naši su navikli da traže taj prokleti posjed. Drugo, bayern je ime. Za razliku od naftaša, bayern je bio redovan u završnicama.coelho41 je napisao/la:KAKO SVI PROTIV NAS MOGU IGRAT IZA LOPTE, A MI NE MOŽEMO NI PROTIV JEDNE EKIPE?
Velika većina forumaša je pozdravila karlov dolazak. Ni sanjali nismo da će ovako da flop.Klare je napisao/la:nego tipa pogrešan izbor trenera(kao da se znalo da će Karlo ovako igrati, potpuno neočekivano),
Pa eto, mislimo i smatramo da imamo dovoljno argumenata koji idu u našu korist.Huseinagic je napisao/la:Ja ne znam kako neki od vas jos uvijek vjeruju da bi Jupp i dalje uspio napraviti nesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.