28p 9s 3aTracy3McGrady je napisao/la:Fakat ne znam jeli ironija ili Ne, jer gledam fudbal. Ali svi koji misle da nam Milošević nije potreban su u krivu. Minja nama itekako treba i itekako će nam pomoći. I ne stavljajte Karahodžića ispred njega zivi bili.kobe24 je napisao/la:Evo Minje, strasnom partijom nas sve demantuje.
Penny Hardaway #1
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- firefirefirely
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ma koristan je on igrac, u to nema sumnje, ali na poziciji trojke je bolje forsirati Lazica i Vrabca. Mada, realno Milosevic tacno moze kvalitetno odigrati i kao PF. Ima dobru ledjnu tehniku, a zna ubosti i poneku otvorenu tricu. Ja sam njega izbacivao prvenstveno zbog godina, mada sam svjestan da Halilovic nikad nece dostici njegov nivo (nema ni sut, ni igru ledjima), ali je dosta mladji.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
svedjanin001
- Kontakt:
Kikanovic 31min 17p 3sk u porazu Monaca 66-67
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jedna francuska ce računati na Diawa koji ima 35/36 godina, a nama Munja na cetvorci dode kao James licno, jer nemamo ni ublizu cetvorke njegovih kvaliteta. Ako ćemo gledati ko je mladji onda je Sikiras prvi izbor, naravno da se salim.kobe24 je napisao/la:Ma koristan je on igrac, u to nema sumnje, ali na poziciji trojke je bolje forsirati Lazica i Vrabca. Mada, realno Milosevic tacno moze kvalitetno odigrati i kao PF. Ima dobru ledjnu tehniku, a zna ubosti i poneku otvorenu tricu. Ja sam njega izbacivao prvenstveno zbog godina, mada sam svjestan da Halilovic nikad nece dostici njegov nivo (nema ni sut, ni igru ledjima), ali je dosta mladji.
Treba samo gledati od tekme do tekme, pa ako treba pozvati i 40godisnjaka ako ce nam biti najbolje rješenje u datom momentu.
Pogotovo Dule ce Minju znati koristiti.
Envoyé de mon Trekker-M1 en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Markus ''mora biti u repki'' Lončar

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jesi li to bio na tekmi pa znaš razlog zašto je igrao samo 6 minuta? Ili fakat misliš da je to sve što može odigrati ove sezone za široki?Rokoko87 je napisao/la:Markus ''mora biti u repki'' Lončar
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
edinjo-bih
- Kontakt:
potpis od meneBassha je napisao/la:Gordic,Gegic
Musa,Atic,Buza,Vrabac,Lazic
Milosevic,Halilovic
KIkanovic,Stipanovic,Suljo
- legenda reala
- Kontakt:
Ma uključili se veliki igrači da nađu rješenja za ove kvale, na kraju će igrati svi Euroligaši 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisam bio na tekmi, ali gledajući ovu statistiku u kojoj je načinio pet ličnih grešaka za 6 minuta zahvalan sam na tome.Tracy3McGrady je napisao/la:Jesi li to bio na tekmi pa znaš razlog zašto je igrao samo 6 minuta? Ili fakat misliš da je to sve što može odigrati ove sezone za široki?Rokoko87 je napisao/la:Markus ''mora biti u repki'' Lončar
Penny Hardaway #1
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
ne kontam da li taj spisak od 24 igrača, koji se treba predati prije početka kvala, važi do kraja kvalifikacija, tj. da li se može naknadno nekog ubaciti, npr. teletovića za junski ciklus ili bilo koga drugog?
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Moze se ubaciti, za 2.ciklus mi cemo biti jaci za Amera, dok ce u 3.ciklusu nastupati Mirza i Jusuf.frenki je napisao/la:ne kontam da li taj spisak od 24 igrača, koji se treba predati prije početka kvala, važi do kraja kvalifikacija, tj. da li se može naknadno nekog ubaciti, npr. teletovića za junski ciklus ili bilo koga drugog?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
juka te čuoWandelanoite je napisao/la:Moze se ubaciti, za 2.ciklus mi cemo biti jaci za Amera, dok ce u 3.ciklusu nastupati Mirza i Jusuf.frenki je napisao/la:ne kontam da li taj spisak od 24 igrača, koji se treba predati prije početka kvala, važi do kraja kvalifikacija, tj. da li se može naknadno nekog ubaciti, npr. teletovića za junski ciklus ili bilo koga drugog?
a na SP se prikljucuje Djedovic i deremo Ameriku 20 razlike u finaluWandelanoite je napisao/la:Moze se ubaciti, za 2.ciklus mi cemo biti jaci za Amera, dok ce u 3.ciklusu nastupati Mirza i Jusuf.frenki je napisao/la:ne kontam da li taj spisak od 24 igrača, koji se treba predati prije početka kvala, važi do kraja kvalifikacija, tj. da li se može naknadno nekog ubaciti, npr. teletovića za junski ciklus ili bilo koga drugog?
šta đedović,vratiće se i preldžić,već nekoliko godina ne igra za turke,možda i begićmirzatele je napisao/la:a na SP se prikljucuje Djedovic i deremo Ameriku 20 razlike u finaluWandelanoite je napisao/la:Moze se ubaciti, za 2.ciklus mi cemo biti jaci za Amera, dok ce u 3.ciklusu nastupati Mirza i Jusuf.frenki je napisao/la:ne kontam da li taj spisak od 24 igrača, koji se treba predati prije početka kvala, važi do kraja kvalifikacija, tj. da li se može naknadno nekog ubaciti, npr. teletovića za junski ciklus ili bilo koga drugog?
znam da je šala, ali i da hoće i da ih mi hoćemo nemaju više neki kvalitet za donjetifilip13 je napisao/la:
šta đedović,vratiće se i preldžić,već nekoliko godina ne igra za turke,možda i begić
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:znam da je šala, ali i da hoće i da ih mi hoćemo nemaju više neki kvalitet za donjetifilip13 je napisao/la:
šta đedović,vratiće se i preldžić,već nekoliko godina ne igra za turke,možda i begić
Joj Tomica tri mrtva zicera profula 
Tomic u 60-ak sekundi promasio tri mrtva zicera. Pojede ga pritisak u Partizanu i nema mrve samopouzdanja.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jos mu je Goss servirao zakucavanje, polaganje i opet nista.kobe24 je napisao/la:Tomic u 60-ak sekundi promasio tri mrtva zicera. Pojede ga pritisak u Partizanu i nema mrve samopouzdanja.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Danas je fiba ligu sampiona igrala ekipa u kojoj igra Mirza Alibegovic, kojeg smo prizivali ovdje na forumu. Ja sam ga gledao 5-6 minuta na parketu (igrao je oko 7-8 ukupno). Nije apsolutno nista pokazao, a profulao je dvije relativno otvorene trice. Moguce da nije bila njegova noc, ali ovako na prvu cisto sumnjam da bi nam donio neki dodatni kvalitet u reprezentaciju.
http://www.fiba.basketball/ls/#13509&13535-19-A
http://www.fiba.basketball/ls/#13509&13535-19-A
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.