AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Adnel
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Adnel » 01 sep 2010, 00:12

Ma ljudi navijam za Inter i veliki sam fan intera al drago mi je sto je milan doveo dva velika igraca jer tako ce bolje napredovat serie a na bolje jos da je juve doveo Dzeku bila bi jaca od spanske lige troduplo.
Samo jedan klub Velež Mostar

ReyHan
Kontakt:

Post Postao/la ReyHan » 01 sep 2010, 00:13

ibrahimovic i robinho, seljacine i egomanijaci. a ne smijem zaboravit ni ronaldinha.
vjerovatno ce jedan od ove trojice, vec u januaru letit iz milana

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 01 sep 2010, 11:07

Šta reći osim : Berlusconi i Galliani GRAZIE :mrgreen: neki dan mi je Boateng bio "bog" tobejarabi a vidi sad Ibra i Robinho :D :D NAJ SMO JAČI hahaha samo neznam oćeli robinho igrati u prvoj jer milan igra 4-3-3 Dinho-Ibra-Pato
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 01 sep 2010, 11:23

Ewo malo melema za oci :mrgreen: slika slika imam jos na kompu preDobrih slika samo neznam kako ih nabacit ovdje !! jooj jest mi krivooo predobree slikee :roll:

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 01 sep 2010, 11:52

Ova pojacanja sto ste doveli su stvarno odlicna !!!

To govorim iz razloga jer opet Inter ima konkurenciju, i sto je dolazak ovih igraca dokaz da Serie A jos uvijek nije umrla

eh, sad problem je, sto ovaj gore rece, da su Ronaldinho, Ibra i Robinho egomanijaci (Pato nije)

Robinho je zbog takvih stvari dobio nogu i iz Reala i iz Manchestera, o Ibri ne treba ni trositi rijeci, a Ronaldinho je rodjen da bude glavni, a trener je mlad, neiskusan, najveca zvijezda koju je dosad trenirao je Lazzari :roll:

imate sigurno najjaci napad na svijetu sa ovim imenima, al to po meni i jeste problem, sto su svi gore, svako ce traziti loptu, i sto mislim da nece funkconisati bas najbolje
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 01 sep 2010, 12:01

nevjernik je napisao/la:Ova pojacanja sto ste doveli su stvarno odlicna !!!

To govorim iz razloga jer opet Inter ima konkurenciju, i sto je dolazak ovih igraca dokaz da Serie A jos uvijek nije umrla

eh, sad problem je, sto ovaj gore rece, da su Ronaldinho, Ibra i Robinho egomanijaci (Pato nije)

Robinho je zbog takvih stvari dobio nogu i iz Reala i iz Manchestera, o Ibri ne treba ni trositi rijeci, a Ronaldinho je rodjen da bude glavni, a trener je mlad, neiskusan, najveca zvijezda koju je dosad trenirao je Lazzari :roll:

imate sigurno najjaci napad na svijetu sa ovim imenima, al to po meni i jeste problem, sto su svi gore, svako ce traziti loptu, i sto mislim da nece funkconisati bas najbolje
neće igrati robinho vjerovatno u prvoj,a Milan je mogo' sa Dinho-Borriello-Pato, što nebi mogo sa Dinho-Ibra-Pato ... Dinho ce ga pitati loptama,Pato vući ostalu odbranu na sebe a Ibra zabijati,kada se povrijedi neko od ove 3 dolazi Robinho koji ce imati zelju da se jos vise dokaze i igrace dobro,a moguce da Doktor Allegri to sve poslozi i sa Robinhom,a Dinhom u vezi,nezz Allegri je vjeruj majstor,zna sta radi i mislim da ce on postati sjajan trener ja Vjerujem u Njega,jer u prijateljskim utakmicama primali smo malo golova,a prosle sezone kišu smo ih primali,msm da mozemo osvojiti sve sada,ako ne sada onda iduce sezone btw. Ima da deremo Real u LP :twisted: :mrgreen:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 sep 2010, 12:04

robovi88 je napisao/la:
nevjernik je napisao/la:Ova pojacanja sto ste doveli su stvarno odlicna !!!

neće igrati robinho vjerovatno u prvoj,a Milan je mogo' sa Dinho-Borriello-Pato, što nebi mogo sa Dinho-Ibra-Pato ... Dinho ce ga pitati loptama,Pato vući ostalu odbranu na sebe a Ibra zabijati,kada se povrijedi neko od ove 3 dolazi Robinho koji ce imati zelju da se jos vise dokaze i igrace dobro,a moguce da Doktor Allegri to sve poslozi i sa Robinhom,a Dinhom u vezi,nezz Allegri je vjeruj majstor,zna sta radi i mislim da ce on postati sjajan trener ja Vjerujem u Njega,jer u prijateljskim utakmicama primali smo malo golova,a prosle sezone kišu smo ih primali,msm da mozemo osvojiti sve sada,ako ne sada onda iduce sezone btw. Ima da deremo Real u LP
:twisted: :mrgreen:
sigurno :roll:sve si ti lijepo zamislio, ako ti se ostvari polovina od toga be happy
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 sep 2010, 12:33

Napokon da vidimo ofanzivni Milan. Nekako se uvijek spominjao kao defanzivna ekipa... Naravno da je defanziva uvijek bila na vrhunskom nivou sa Caffuom,Nestom,Maldinijem,Stamom, sa monster Gatusom... Uglavnom strašno ste poslovali ovo ljeto i mislim da je ovo ključ uspijeha... ;)

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 01 sep 2010, 13:02

novi galaktikosi :mrgreen: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 01 sep 2010, 14:32

Evo za sve navijace Milana i za sve fanove Zlatana Ibrahimovica (medju kojima sam i ja) pjesma o jednom od najboljih napadaca svijeta :D

[youtube][/youtube]
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 01 sep 2010, 14:45

Admir_Sa je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:daj boze da borrielo odigra u citavoj sezoni 90 min.... ako me pamcenje ne vara roma igra 4-2-3-1 a mozda i grijesim nisam dugu gledao romini tekmu... a ako bude ovako tu ima Vucinic i Adriano !!!
Mirko igra lijevog wingera, a Menez desnog. Adriano i Borielo ce se garant boriti za mjesto u napadu, a tu je i Totti koji sad kao igraca napadaca, a najmanje je u napadu.

Bolje da smo doveli beka ili krilo, nego Boriela. Al glupa uprava do bola
koji ce nam **** bek il krilo? imamo po tri beka lijevo Rise/Castellini/Antunes desno Cassetti/Rosi/Cicinho a i Burdisso moze to igrat.. na krilo tesko ce ko izbacit Vucinica s lijevog a Menez i taddei pokrivaju desno, desno moze uletit i Cicinho, a lijevo riise.. onakav tip napadaca nam je i trebao..

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 01 sep 2010, 14:49

EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:Svaka cas milanu kakv posao ee moj marotta ,da sad bez veze ne pcujem ,svaka cas galliani vidi se da je veliki majstor kao sto je moggi bio dovesti zlatana za 24 pri tome smanjiti mu platu sa 12.5 na 8 mil a onda dovesti robihna koji ima samo 26 god za 14.5 + bonusi a plata mu upola smanjena na 4.5 mil potom uvalio kaladzea genovi a taj ima platu preko 4 mil huntelara hehe salkeu za 14.5 mil i boriela roma 2 mil sad u junu jos 13 e kakv posao svak cast ,nije ni cudo sto nas chielini ovo govori vidi covjek da nemozes cuvati pata ronaldina ibru i robihna hehe.

Chiellini: 'Milan are stronger than us'

http://www.football-italia.net/aug31v.html
Borriello u Romi besplatno, mogucnost otkupa ugovora za 10mil ;)

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 01 sep 2010, 14:52

tony-mortale je napisao/la:greška što se tiče pata, on je zapravo pravi CF, ali u nedostatku brzih igrača je stavljen više na krilo,
u nedelju jedan gol dao sa krila a drugi kad je ušao u sredinu tako da se on itekako dobro snalazi u samom špicu napada, tako da ako nebude ibre on ide umjesto njega a robinjo na patovo mjesto, sad ima kombinacija koliko hoćeš, vrhunski mercato
Pato pravi CF? i ti mi pratis Milan i njegove igrace? Pato igra na svojoj prirodnoj poziciji, on kad je igrao spica, nije se najbolje snalazio i sam je izjavio da se tu ne snalazi najbolje i da mu ta pozicija ne odgovara..

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 01 sep 2010, 15:00

A_d_0 je napisao/la:
Manijac18 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:A Robinho je bek jel de?
Robinho napadac koji moze mjenjati Ibru? Robinho nije nit ce kad bit igrac 16-terca..

btw. Official: Free loan with an option to buy next year for 10 mil.
Robinjo moze igrati sve pozicije u napadu. Inace u Santosu je igrao klasicnog napadaca.
Robinho nije igrac 16-terca.. moze on igrati u vrhu napada, ali on je tip napadaca koji se izvlaci po loptu, koji voli imat prostor za dribling i sut, a Borriello i Hunter su klasicni spicevi, tzv. sidrasi..

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 01 sep 2010, 15:04

Raul7 je napisao/la:Evo za sve navijace Milana i za sve fanove Zlatana Ibrahimovica (medju kojima sam i ja) pjesma o jednom od najboljih napadaca svijeta :D

[youtube][/youtube]
Balkanska muzika ;)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 sep 2010, 15:12

Manijac18 je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:greška što se tiče pata, on je zapravo pravi CF, ali u nedostatku brzih igrača je stavljen više na krilo,
u nedelju jedan gol dao sa krila a drugi kad je ušao u sredinu tako da se on itekako dobro snalazi u samom špicu napada, tako da ako nebude ibre on ide umjesto njega a robinjo na patovo mjesto, sad ima kombinacija koliko hoćeš, vrhunski mercato
Pato pravi CF? i ti mi pratis Milan i njegove igrace? Pato igra na svojoj prirodnoj poziciji, on kad je igrao spica, nije se najbolje snalazio i sam je izjavio da se tu ne snalazi najbolje i da mu ta pozicija ne odgovara..
lezi odmori, pa onda dođi ponovo da pričaš o patu, čovjek je špi igrač nikakav krilni napadač, to je postao zbog nedostatka brzih igrača u milanu, inače u brazilskoj reprezentaciji ti igra čistu 9, to si mogao i sam u roku 15 sec provjeriti :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 sep 2010, 15:38

Ipak je Alegri u prvi tim ubacio i posuđenog urugvajca Brunu Montelonga, zadužio je br. 22. Tako da sad ima 28 igrača na raspolaganju. Ovih dana zbog reprezentativnih obaveza neće moći računati na njih 9: Pirlo, Ibrahimović, Papastathopoulos, Boateng, Yepes, Strasser, Pato, Robinho i Thiago Silva su pozvani u svoje nacionalne timove.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 01 sep 2010, 15:53

[youtube][/youtube]
evo dinha protiv Leccea!! pogledajte snimak do kraja !!!!! :D :D
-RIVALDO-

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 01 sep 2010, 15:59

[youtube][/youtube]

Respect for Pippo.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 sep 2010, 19:16

senad_flamin je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo dinha protiv Leccea!! pogledajte snimak do kraja !!!!! :D :D
Odličan klip,majstor ostaje majstor čovjek koji igra nogomet sa uživanjem ! 8-)
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.