Biće bolje, da je obezbijedit opstanak na vrijeme

Moderator/ica: GracanicaAA
Vidio si četiri gola, par puta pogođen okvir gola - taman za ovaj rang.ASD je napisao/la:Uzalud potrosena 2 sata zivota.
Ubij me ako nije dogovoreno.LjumanM95 je napisao/la:Vidio si četiri gola, par puta pogođen okvir gola - taman za ovaj rang.ASD je napisao/la:Uzalud potrosena 2 sata zivota.
Pa i meni su se pred kraj svidjeli, tacno to sto kazes nisu krkani za razliku od Dubokopotocana.LjumanM95 je napisao/la:Ko će znati, meni je najviše sumnjivo to što nakon 3-1 neće uopšte da idu prema šesnaestercu protivnika, ono vrati golmanu loptu imamo dogovoren rezultat.![]()
Ma Sajo igra toplo-hladno, zna biti strašno loš, niko osim Trumića i Mujkića nema neku konstantnost.
I Lukavčani su govorili da ih je Mionica sve jače napadala kako je meč odmicao, a nas su danas baš stisli jedan period, zaredali su par finih prilika. Najviše mi se sviđa što nisu krkanska ekipa, nabij pa kome dođe, nema mnogo preskakanje sredine.
Je l' to nešto na račun banovićkih Soljana?ASD je napisao/la:Nisam isao gledati, nije mi se gledala tekma protiv ekipe koja se zove Seona.![]()
Vidim Gradina i Radnicki kiksali danas, za sad najbolje stojimo.
Ma nista protiv njih ali smijesno zvuci na sta smo spali da smo u istoj ligi kao ekipa koja se zove Seona.LjumanM95 je napisao/la:Je l' to nešto na račun banovićkih Soljana?ASD je napisao/la:Nisam isao gledati, nije mi se gledala tekma protiv ekipe koja se zove Seona.![]()
Vidim Gradina i Radnicki kiksali danas, za sad najbolje stojimo.![]()
![]()
Zanimljivija duplo utakmica od prošle domaće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.