Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Laganobodi123 je napisao/la:Goffin (-5,5) 2 1,45
Muguruza (-6,5) 2 1,60
Uslovi u Shenzenu su katastrofalno baš, velika vlažnost vazduha i sparina, David je poznat da brzo prokuha na jakom suncu, a još uvijek nakon one povrede zgloba na RGu nije uhvatio ni blizu pravu formu, manji turnir, 1. kolo, sve su prilike da će se ispatiti, možda čak i izgubiti, kvota 4 je na Donskoya
Muguruza vuče neku povredu kako sam pročitao jučer, a ova mala Linette je uvezala 4 fine pobjede na ovom turniru, djeluje mi prevelik ovaj hendi pa kontam da će Poljakinja pokrit ovo lagano
ne izdaje Garcia, bar ne bi trebalo, prejaka je baš, ne pita se Cibulkova ovdje ništaEvolution87 je napisao/la:Hajmo garcia nemoj izdati
Sent from my iPhone using Tapatalk
evo citam na uefa.com da bi trebali pocetimiky_hz je napisao/la:Onaj najavio "odmarat" pola ekipe(De Rossi,Naingolan,Manolas itd) jel igraju sa Milanom za vikend.akisarajevo92 je napisao/la:Cekam sutra Romu za 200![]()
Al eto trebali bi ih tresnut i bez njih.
Isto i ja čekam Romu 2 uz Juventus h1. Mislim da bi Juve trebao lagano da dođe samo da Roma ne zezne.akisarajevo92 je napisao/la:evo citam na uefa.com da bi trebali pocetimiky_hz je napisao/la:Onaj najavio "odmarat" pola ekipe(De Rossi,Naingolan,Manolas itd) jel igraju sa Milanom za vikend.akisarajevo92 je napisao/la:Cekam sutra Romu za 200![]()
Al eto trebali bi ih tresnut i bez njih.
ako ne dobiju ove oba puta gube sve sanse za prolazak u 1/8 finala
najgore mi cekanje kod ovih tiketa koje razdvojim na par dana
Ja sam keca kontao, jak je Atletico, uhvatili su formu, a kiksali su već u Rimu u 1. kolu, trebali su Romu rastaviti realno, tako da večeras kontam da će uzeti nekako, 0 do 2 je zicer svakako, 1.55 kvotamirzatele je napisao/la:Sta mislite za mec u Madridu veceras ? Ja kontam da ce Chelsea bar bod uzeti, a po kvoti 3.6 vrijedi i cistu dvicu odigrati
Effenberg je napisao/la:Hajd bar je liverpul poluposten bio mogli su nedo Bog jos jedan go im pustit.
x2 po 1.90Volvic je napisao/la:Imal´jos ko ide na Bayern veceras?
Prejaka je, i meni je postala jako draga, najdraža na WTA touruEffenberg je napisao/la:Idem na Carolinu do kraja. Kad je bal nek se kraljica yebe!
Sestra! Cekala se drugi tip kakvo prodavanje i bakraci!![]()
Ne pamtim kad je bio zadnji šut u okvir gola.Evolution87 je napisao/la:Hajde pariz mladiii
Sent from my iPhone using Tapatalk
Godinu ja citavu cekam da taj talent uzrije i pokaze sta zna. Sad je stasala pred oktobar ko viljamovka pred kazan!bodi123 je napisao/la: Prejaka je, i meni je postala jako draga, najdraža na WTA touru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.