Musemic centarfor ala Ahmetovic

Ko je ovo asis kod drugog gola?
Edit:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Za sva nasa krila je Bale.Historicar je napisao/la:Treba ovog Kouadia obavezno zaganjati, evo napustio Čelik zbog problema sa vizom, šteta ne iskoristiti to.
skoroalen je napisao/la:Joker, piši nastavak! Još dvije tekme s Olimpicom i moći ćeš sedam dijelova izbacit. K'o Harry Potter. Prvi dio: "Said Husejinović i Kolač mudrosti".
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Al kako da nikad sansu nije kod nas dobio, a promjenilo se trenera tadElCartel11 je napisao/la:Za sva nasa krila je Bale.Historicar je napisao/la:Treba ovog Kouadia obavezno zaganjati, evo napustio Čelik zbog problema sa vizom, šteta ne iskoristiti to.
Znam da je u svim klubovima do sad fino igrao i zabijao. Ne znam koliko bi nama legao u ovom trenutku?=RedEvil je napisao/la:Al kako da nikad sansu nije kod nas dobio, a promjenilo se trenera tadElCartel11 je napisao/la:Za sva nasa krila je Bale.Historicar je napisao/la:Treba ovog Kouadia obavezno zaganjati, evo napustio Čelik zbog problema sa vizom, šteta ne iskoristiti to.![]()
Protiv Olimpika vazda, za dom !Stroj1946 je napisao/la:Iskreno bi volio da zaguzelja ponovo Hasetom ko nekad, to bi za nas bilo dobro, al ako ne može više, onda dati mlađim priliku.
Skini taj grb sa tih poganih prsa, kopile bahato!Zagor je napisao/la:
jah neamo krilaMortemHz je napisao/la:Znam da je u svim klubovima do sad fino igrao i zabijao. Ne znam koliko bi nama legao u ovom trenutku?=RedEvil je napisao/la:Al kako da nikad sansu nije kod nas dobio, a promjenilo se trenera tadElCartel11 je napisao/la: Za sva nasa krila je Bale.![]()
Dobio je priliku protiv Sarajeva, kad nam je zabio, kao naš igrač na pozajmiciLocust je napisao/la:Nije ba Kouadio napustio Čelik, nego je morao napustiti BiH. On je još igrač Čelika i nastaviće igrati za njih kad obnovi boravišnu dozvolu.
Klasični javašluk administracije naših klubova, dozvoliti da ti se to desi najboljem igraču.
Ja isto mislim da je taj čovjek morao dobiti priliku u Sarajevu, ali to je sad više nebitno.
Travnik?Esport je napisao/la:Dobio je priliku protiv Sarajeva, kad nam je zabio, kao naš igrač na pozajmiciLocust je napisao/la:Nije ba Kouadio napustio Čelik, nego je morao napustiti BiH. On je još igrač Čelika i nastaviće igrati za njih kad obnovi boravišnu dozvolu.
Klasični javašluk administracije naših klubova, dozvoliti da ti se to desi najboljem igraču.
Ja isto mislim da je taj čovjek morao dobiti priliku u Sarajevu, ali to je sad više nebitno.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, juka55, mosarajvosa83, N3R3D, nedimmmm1337, riki46, skoJaa i 62 gosta.