Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I Promes neće igrati. Službeno.
Re: RE: Re: Liverpool FC
Njima da igraju Lendric i Menalo nismo sigurni sa nasim delegatima u odbrani.Finn je napisao/la:I Promes neće igrati. Službeno.

Sasvim normalno.Laslo je napisao/la:Njima da igraju Lendric i Menalo nismo sigurni sa nasim delegatima u odbrani.Finn je napisao/la:I Promes neće igrati. Službeno.

Jesi ti nekad bio na onom LFCCRO forumu? Poznato mi je ovo @Laslo baš.

Čitam s vremena na vrijeme taj forum, ali ne pišem tamo.Finn je napisao/la:Sasvim normalno.Laslo je napisao/la:Njima da igraju Lendric i Menalo nismo sigurni sa nasim delegatima u odbrani.Finn je napisao/la:I Promes neće igrati. Službeno.![]()
Jesi ti nekad bio na onom LFCCRO forumu? Poznato mi je ovo @Laslo baš.

Ah noćas LP. Ako pobjedimo noćas već smo prošli grupu, mada je veoma bitno biti prvi.
Sreća ligaška utakmica se igra u nedjelju pa će biti nalo vremena za odmor nakon dugog puta.
Sreća ligaška utakmica se igra u nedjelju pa će biti nalo vremena za odmor nakon dugog puta.
Kocka je bačena
Ma korak po korak treba sve ici, ja ne bi smio tvrditi da cemo proci grupu dok ne bo 2 put pobjedili ruse, a ni maribor ne treba otpisati ako nista imaju motiva...
You are someone else I am still right here
Ma daj sad,treba da me brine maribor,ma kita im, i njima i ovim rusima.
"You'll Never Walk Alone"
Ne mora tebe nista brinuti, ne brine ni mene mnogo toga...RtoX je napisao/la:Ma daj sad,treba da me brine maribor,ma kita im, i njima i ovim rusima.
Samo s ovakvom odbranom svako moze biti problem ako napad nema svoj dan.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Tacno tako, ako cemo strepiti za prolazak dalje iz ove grupe moremo se komotno i ugasiti.RtoX je napisao/la:Ma daj sad,treba da me brine maribor,ma kita im, i njima i ovim rusima.
Sastav za veceras.
Po meni najbolje sto imamo ako izuzmemo Kariusa.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mnogo ofanzivno, sviđa mi se.
3:5 za nas.
Znači Stu bi mogao za vikend početi.
Btw, zar nisam negdje pročitao na ovom forumu da Keita neće igrati večeras, eno ga u početnoj.

Btw, zar nisam negdje pročitao na ovom forumu da Keita neće igrati večeras, eno ga u početnoj.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Do mene je,pogresno sam onda informiran.Laslo je napisao/la:Mnogo ofanzivno, sviđa mi se.3:5 za nas.
![]()
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Robertson? Koji ste ga i kupovali ako momak nece igrati, a nije ni bio los ovo malo sto je igrao.
-
- Kontakt:
Ovo, ko mrtav ko ziv.
Ja mislim da cemo im uvaliti makar 4 gola
Salu na stranu, vjerovatno najjaci sastav , jos Clyne na beku i mozda Lallana umjesto Cana ( kad je bal nek se i princeza j..).
Robertson pocinje u nedjelju vjerovatno.
EDIT : jaruga igra sa 5 nazad , garant ce biti i 7 u nekim momentima

Ja mislim da cemo im uvaliti makar 4 gola

Salu na stranu, vjerovatno najjaci sastav , jos Clyne na beku i mozda Lallana umjesto Cana ( kad je bal nek se i princeza j..).
Robertson pocinje u nedjelju vjerovatno.
EDIT : jaruga igra sa 5 nazad , garant ce biti i 7 u nekim momentima

Znači prvi put ove sezone u najačem sastavu.
Doduše, samo Mignolet fali pa i Clyne, mada TAA ništa ne fali u odnosu na Clynea.
Samo pobjeda dolazi u obzir.

Doduše, samo Mignolet fali pa i Clyne, mada TAA ništa ne fali u odnosu na Clynea.
Samo pobjeda dolazi u obzir.
Kocka je bačena
Kako bolan ne fali TAA ništa ? Koliko god je ofanzivno bolji u odnosu Clynea, tri put je gori u defanzivi. Nije on jos ni blizu Clyneovog nivoa, pitanje hoce li ikad biti.
Zadnja izmjena: Laslo, dana/u 26 sep 2017, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ma fali Klajn ko ozeblo sunce.
Radujem se Ligi Prvaka jer tad ne moram Belgijskog slagera gledati. Ajmo Lorise masino uz Mainza budi se.
Radujem se Ligi Prvaka jer tad ne moram Belgijskog slagera gledati. Ajmo Lorise masino uz Mainza budi se.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Idem kući i upravo prolazim kroz Mainz.Osim13 je napisao/la:Ma fali Klajn ko ozeblo sunce.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- kumkalesic
- Kontakt:
Da je "prodavač magle" na klupi i ja bih, iskreno, bio zabrinut...fera je napisao/la:Ne mora tebe nista brinuti, ne brine ni mene mnogo toga...RtoX je napisao/la:Ma daj sad,treba da me brine maribor,ma kita im, i njima i ovim rusima.
Samo s ovakvom odbranom svako moze biti problem ako napad nema svoj dan.
Ovako, dok je Švabo na klupi ne treba brinuti

Joint_fc
gaston je napisao/la:Idem kući i upravo prolazim kroz Mainz.Osim13 je napisao/la:Ma fali Klajn ko ozeblo sunce.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.