MortemHz je napisao/la:Prva ljubavi, najveca radostirasavoje je napisao/la:Ko 'e peti?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la:Prva ljubavi, najveca radostirasavoje je napisao/la:Ko 'e peti?
RedEvil je napisao/la:On ih doveo, pa jesi li ti slijep pored svojih ociju ibogatiRichmanBiH je napisao/la:Po cemu? Doveo je dobre igrace, novakovic, saric, ahmetovic, hodzic, rahmanovic, stanojevic, pa evo adukor... sasvim dobri igraci za nase uslove.RedEvil je napisao/la:Realno ne zna se ko je gori, Cenan ili Ihtijarevic, daleko im kuca bila![]()
tako su i zapadne komšije govorile 2005. godine, pa 10 godina poslije ta nepostojeća postade članica FIFA-e. Nije se sa time zezati.skoroalen je napisao/la:Mogu oni širi, kraći, produženi, mali s mlijekom spisak objavljivat, ta "reprezentacija" je nepostojeća.pitic je napisao/la:![]()
Objavljen širi spisak fudbalske reprezentacije Republike Srpske
Krajišnik Damjan (FK „Zvijezda 09“ Etno selo Stanišići)
Stručni štab:
Slobodan Starčević, selektor
Mislis istocne komsije? Nije to ni blizu isti par cipela, al nije to ni tema ovog foruma.LegendKiller je napisao/la:tako su i zapadne komšije govorile 2005. godine, pa 10 godina poslije ta nepostojeća postade članica FIFA-e. Nije se sa time zezati.skoroalen je napisao/la: Mogu oni širi, kraći, produženi, mali s mlijekom spisak objavljivat, ta "reprezentacija" je nepostojeća.
Istočne, do mene! Bio je off svakako.pasica je napisao/la:Mislis istocne komsije? Nije to ni blizu isti par cipela, al nije to ni tema ovog foruma.LegendKiller je napisao/la:tako su i zapadne komšije govorile 2005. godine, pa 10 godina poslije ta nepostojeća postade članica FIFA-e. Nije se sa time zezati.skoroalen je napisao/la: Mogu oni širi, kraći, produženi, mali s mlijekom spisak objavljivat, ta "reprezentacija" je nepostojeća.
Nego, hoce li Heric dobiti koju minutu bez da se neko povrijedi ili kartonira. Odusevljen sam njegovim centarsutom
Ne znam ko, dal neko iznad njega, Valentin, neki menadzeri, Sabrina, il neko drugi ne znam. Al sam poprilicno siguran da to nije Ihtijarevic. Slazem se s pricom mislim miky_hz-a da je on samo tu neka vrsta posrednika.hz033 je napisao/la:Da i mene interesuje ko ih je doveo ako nije Ihtijarevic ?
emir79 je napisao/la:Jos 3 utakmice protiv laznih Mostaraca , a ovdje se otpisuje titula.
Sta je 10 bodova do kraja sezone jbt. Pa i vise bodova se znalo prestizati.
Kakvo odustajanje i qrac.
rasavoje je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Prva ljubavi, najveca radostirasavoje je napisao/la:Ko 'e peti?
treba li vam kum?MortemHz je napisao/la:rasavoje je napisao/la:MortemHz je napisao/la: Prva ljubavi, najveca radosti
Da ne bi Husrefa, ne bi ti ni znao da Herić zna igrat lopte, a pogotovo ne bi znao da je ovako dobar. Polahko, nije ni meni jasno zašto ne igra, ali siguran sam da ima razlog za to.LegendKiller je napisao/la:Istočne, do mene! Bio je off svakako.pasica je napisao/la:Mislis istocne komsije? Nije to ni blizu isti par cipela, al nije to ni tema ovog foruma.LegendKiller je napisao/la:
tako su i zapadne komšije govorile 2005. godine, pa 10 godina poslije ta nepostojeća postade članica FIFA-e. Nije se sa time zezati.
Nego, hoce li Heric dobiti koju minutu bez da se neko povrijedi ili kartonira. Odusevljen sam njegovim centarsutom
Što se tiče Herića, kakav je Husref, prije bi dao priliku Džakmiću da ponovo zaigra, nego ubacio Herića. Jbg čovjek igra samo na iskustvo.
Hahahah.uNbx je napisao/la:Da ne bi Husrefa, ne bi ti ni znao da Herić zna igrat lopte, a pogotovo ne bi znao da je ovako dobar. Polahko, nije ni meni jasno zašto ne igra, ali siguran sam da ima razlog za to.LegendKiller je napisao/la: Što se tiče Herića, kakav je Husref, prije bi dao priliku Džakmiću da ponovo zaigra, nego ubacio Herića. Jbg čovjek igra samo na iskustvo.
kad je svadba?Sabinho je napisao/la:@tobe treba meni, pp
Ako ti finansiras, kad god ti kazesTobeYarabi je napisao/la:kad je svadba?Sabinho je napisao/la:@tobe treba meni, pp
Cekaj ba, ko s kim sadTobeYarabi je napisao/la:kad je svadba?Sabinho je napisao/la:@tobe treba meni, pp
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.