Zvjezdan Misimović

neko_iz_mase
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la neko_iz_mase » 31 avg 2010, 20:01

Odličan potez
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 avg 2010, 20:01

Ama ljudi nije se Miske jedini pitao o svom transferu. Imao je i Wolsburg tu šta za reći. Pa fakat zar ste kontali da će mu dopustiti da pojača njihovog direktnog konkurenta za vrh :roll:
Galata je odličan klub, institucija kakva Wolsburg neće zadugo biti, prešao je sigurno u veći klub. A ni para nije mala.
Kraj je prelaznog roka, odlično je prošao.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 31 avg 2010, 20:13

VanBasten je napisao/la:Ama ljudi nije se Miske jedini pitao o svom transferu. Imao je i Wolsburg tu šta za reći. Pa fakat zar ste kontali da će mu dopustiti da pojača njihovog direktnog konkurenta za vrh :roll:
Galata je odličan klub, institucija kakva Wolsburg neće zadugo biti, prešao je sigurno u veći klub. A ni para nije mala.
Kraj je prelaznog roka, odlično je prošao.
pa u tome je problem sto se Miske nije puno pitao ,,imao je soluciji klupa ili Galata,,ali da je Schalke stvarno htjeo misketa onda bi ga i doveli ,,ili neki klub iz bundeslige,,,,zaradit ce dosta para to je ok,,ali ni turski klubovi niso ono sto su bili,,kao ni repka ,,jer im glavni igraci dolaze i turske lige,,, i zato nisu ni otisli na SP,, ja njemu zelim sve najbolje i da ga sreca prati,,, vi imate svoje misljenje ja imam svoje i to je to,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 31 avg 2010, 20:16

Zelim mu PUNO SRECE u Galatasarayu i u ove DVIJE TEKME PROTIV LUKSA A POGOTOVO FRANCUSKE...

Dabogda ove godine imo sve pobjede u repci i osvojio duplu krunu u Turskoj !!!

Toliko od mene .... KRALJU!!!
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 31 avg 2010, 20:22

necko_gradacac je napisao/la:Zelim mu PUNO SRECE u Galatasarayu i u ove DVIJE TEKME PROTIV LUKSA A POGOTOVO FRANCUSKE...

Dabogda ove godine imo sve pobjede u repci i osvojio duplu krunu u Turskoj !!!

Toliko od mene .... KRALJU!!!
Iskreno mu zelim sve najbolje...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 31 avg 2010, 20:22

Idolu moj zasto u tursku zasto :cry: :cry:

Kako god sretno !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 avg 2010, 20:27

a u tome je problem sto se Miske nije puno pitao ,,imao je soluciji klupa ili Galata,,ali da je Schalke stvarno htjeo misketa onda bi ga i doveli ,,ili neki klub iz bundeslige,,,,zaradit ce dosta para to je ok,,ali ni turski klubovi niso ono sto su bili,,kao ni repka ,,jer im glavni igraci dolaze i turske lige,,, i zato nisu ni otisli na SP,, ja njemu zelim sve najbolje i da ga sreca prati,,, vi imate svoje misljenje ja imam svoje i to je to,,,
Ma druže, Misketom prelazak u Schalke nikad nije bio ni opcija za Vukove. Schalke jednostavno nije mogao platiti onoliko koliko treba da Vukove dovedu u kušnju i pojačaju svog konkurenta. Heones je davno izjavio kako stoje stvari po pitanju Misketove prodaje drugom bundesligašu. Schalke je opet ostao uporan, onda su ih Vukovi utišali s cjenom. I završili stvar, a pritom ispali pošteni.
Mene raduje što će raditi s trenerom poput Rajkarda, koji jako cjeni igrače poput Misimovića, i zna ih upotrijebiti na najbolji način.

Ma naravno, svako ima svoje mišljenje. Poštujem. No svakako smatram da bi trebali sačekati sa nekim procjenama o pogubnosti za formu njegovog transfera. Neka, malo..

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 31 avg 2010, 20:29

Puno srece u novom klubu Zvjezdane!!!

A najbolja reklama za novi klub neka ti budu ove dvije predstojece utakmice u drzavnom dresu.
Turski mediji ce na tebe ekstra baciti paznju...
Sretno Miske!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 31 avg 2010, 20:30

Steta mislio sam da ce u Atletico :cry: al aj Galata je velikan a Turska liga nije losa nek mu je sa srecom ! : 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 avg 2010, 20:31

juznjak> je napisao/la:Steta mislio sam da ce u Atletico :cry: al aj Galata je velikan a Turska liga nije losa nek mu je sa srecom ! : 8-)
I ja sam, imao sam osjećaj da bi se perfektno uklopio. Al eheto.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 31 avg 2010, 20:34

Dabar je napisao/la:koliko ste ga hvalili ja mislio otići će u italiju,englesku,španjolsku on ode u tursku jbt...pa njihovi najbolji klubovi u europi ispadaju od paoka,karpata...i sličnih europski giganta
jok trebao je preci u ukrajinu ko' hrvatske zvjezdice..

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 31 avg 2010, 20:37

SRETNO MISKE!!!!!!! ostani karakter kakav jesi i naravno budi dio nas jer nam trebas bez obzira u kakvoj formi bio....vise volim tvoj potez na spektaklu tipa ovog sa francuzima nego da mi praznu slamu mlate kojekakvi berberovici, hrgovici ili kao sto neki navedose nekakvi kojasevici i zebe i sl

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 31 avg 2010, 21:34

steve-o je napisao/la:
Dabar je napisao/la:koliko ste ga hvalili ja mislio otići će u italiju,englesku,španjolsku on ode u tursku jbt...pa njihovi najbolji klubovi u europi ispadaju od paoka,karpata...i sličnih europski giganta
pa ja znam da Hrvatska ima 6 igrača u najjačoj ligi na svijetu...a jbg mora neko igrati i u ukrajini..ne mogu svi u englesku

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 31 avg 2010, 21:35

Dabar je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
pa ja znam da Hrvatska ima 6 igrača u najjačoj ligi na svijetu...a jbg mora neko igrati i u ukrajini..ne mogu svi u englesku
bot do bota,bolid do bolida sve i jedan :!:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 31 avg 2010, 21:45

Ajde Dabre ohladi malo, bezveze provociraš. :roll:
Otišao je u slabiju ligu to je istina...
...što je više lome to je volim jače...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 31 avg 2010, 22:32

Srecno Miske. Galatasnajper sasvim extra izbor, a Istanbul grad u kakvom jos tvoja noga krocila nije. Uzmi i familiju dole, bice im super.
Kontrolisi ego i bices pasha za kratko vreme.

Za one koje blebecu o turskog lizi: "nemate vi dve blage veze drugari"! Turska liga je posle Lige 5ice najaca i najbolja, a za dve-tri god. ce biti bolja i od francuske lige.

PS:
I molim te odigraj protiv Francuza za moju dusu, recimo kao protiv Bayerna u 1. kolu BL.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 avg 2010, 22:38

cole-ch je napisao/la:Srecno Miske. Galatasnajper sasvim extra izbor, a Istanbul grad u kakvom jos tvoja noga krocila nije. Uzmi i familiju dole, bice im super.
Kontrolisi ego i bices pasha za kratko vreme.

Za one koje blebecu o turskog lizi: "nemate vi dve blage veze drugari"! Turska liga je posle Lige 5ice najaca i najbolja, a za dve-tri god. ce biti bolja i od francuske lige.

PS:
I molim te odigraj protiv Francuza za moju dusu, recimo kao protiv Bayerna u 1. kolu BL.
nepratim situaciju...pretpostavljam da si ironičan
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 31 avg 2010, 23:02

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 avg 2010, 23:12

slika

[youtube][/youtube]

Neka mu je sa srecom, on valjda najbolje za sebe zna kuda i kako, iako mi je veoma zao, sve je ovo moglo biti drugacije. Razvali Tursku ligu Zvjezdane, rekord asistencija je tvoj!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 avg 2010, 23:35

Jedno je fakt, Miske nije jos ni dotaknuo loptu za Galatasaray, ali navijaci ga vec sad dizu u nebesa, odmah se stavljaju videos u youtube, hvale se na svim forumima, nenormalno su srecni. :D

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.