nije baš da je imao sreće, ali šta je tu je, titula danas i 3. kolo Shenzena, gdje treba potpisati

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Jutros vidim najavu finala u 19:15 snimak, bolje nego u 24:00. Mozdda jos bude pomjeranjaUnofficialpage je napisao/la:Ozbiljno, pošto to radi ES 2 i tad ide bundesliga jer meč se igra u 15:30h a na ES 1 ide biziklizam od 10h ujutru. Rade od 00h snimak finala.arelinho je napisao/la:Ozbiljno?Unofficialpage je napisao/la:ES još jednom pokazuje kolika je to amaeterska televizija. Ne prenose finale turnira.
Imas link za acestream?VGS je napisao/la:Imate onaj acestream link neki ruski tv kanal, slika bolja nego na ES, ne stopa nista. Ko ih yebe, uvijek su bili levati
Postavicu kasnijeAlminjo99 je napisao/la:Imas link od acestream?VGS je napisao/la:Imate onaj acestream link neki ruski tv kanal, slika bolja nego na ES, ne stopa nista. Ko ih yebe, uvijek su bili levati
Ma neće brate igrati sutra sigurno, prije utorka nema šanse, a možda i u srijedu ako kvalifikacije još traju.spahija je napisao/la:Hoce li meni neko objasniti kako ce Damir stici da igra prvo kolo protiv Millmana sutra ujutro u 6h po nasem vremenu u Shenzenu koji je na drugom kraju svijeta?
Ja mislim da je ovo samo pregled, odnosno highlight tekme. Sad bi trebalo tu da počne Hannover - KelnEsport je napisao/la:Nista nije sjigurno na' ES2 sada ide Dortmumnd, koji uopste nije u programu, znaći sema je izmjenjena
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.