AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
nemogu na stranicu al tu je zato fb, e sad sam tek 100% siguran kad vidim sliku

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Gdje su otišla ova 2 Favalli i Dida ? Možda i najbolje iskorišten prijelazni rok u EU s obzirom na ove igrače koji su napustili Milan i za kakve novceA_d_0 je napisao/la:IN:Ibracadabra,Robinho,Boateng,Grk,Amelia,Monte-nesto
OUT:Boriello,Huntelaar,Kaladze,Dida,Favalli...
Moze li bolje? Kako je krenulo ispast ce da smo i profitirali. Volim vas celavi ljudiiii!!!!

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Znaci ne mogu da vjerujem kako je Milan poslovao. Pratio sam ih cijelu predsezonu kada su igrali, gledao sam utakmice na Emirates Kupu i jednsotavno sam mislio da vam nema spasa, da cete se ove godine boriti za mjesto koje vodi u LP ali onda zadnjih dana BUM!
Prvo Ibra pa sad Robinho, postajete apsolutno prvi kandidati za Scudeto. Jos vam otisao Boriello ufff. Nego ok Ibra je ogromno pojacanje, Robinho ce vjerovatno biti zamjena jer mislim da je nemoguce da igraju zajedno Ibra,Ronaldinho,Pato,Ibra - pa ko ce tu trcati ljudi moji, ko ce se u odbranu vracati. Mislim da bi Robinhu najbolje odgovaralo da bude Joker sa klupe. Zaista sjajan posao Galijanija i Berluskonija. Prvo Ibra za sitnis, pa Robinho za samo 15 miliona a onda uvale Hunta i Boriela za nesto manje od 30 miliona ukupno. Da ne povjerujes. Jedva cekam tekmu Real-Milan , to ce bez sumnje obiljeziti grupnu fazu Lige Prvaka pa nek pobjedi bolji. Nadam se da ce oba otici dalje u sta ne sumnjam

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- tony-mortale
- Kontakt:
didi i favaliju istekli ugovori i napokon da s nekim nisu produženi, favali je je mislim završio karijeru a sad za didu neznam možda je i on, a možda i brani negdje u brazilu
Tek me sad strah ovog Milana...
Ibraka i Robinho u napadu
Bgm mogli bi vi daleko dogurati
Ibraka i Robinho u napadu

Bgm mogli bi vi daleko dogurati
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
evo taze:
Milan have officially signed Robinho from Manchester City in a permanent move, as Marco Borriello reportedly agrees terms with Roma.
The Brazilian has already undergone his medical and a statement on the Rossoneri website confirmed the permanent move.
Robinho has signed a four-year contract with the San Siro side, who only completed the capture of Zlatan Ibrahimovic from Barcelona at the weekend.
The news of Borriello’s switch to Roma is not yet official, but all reports suggest Roma are waiting until the stock market has closed before announcing the deal.
This too ought to be a permanent switch after the striker refused a loan to Juventus because he wanted more certainty in his career.
It is believed Borriello will join Roma for €13m, although at one stage Philippe Mexes was offered in part-exchange.
Roma have also loaned midfielder Ahmed Barusso to Serie B outfit Livorno. He spent last season at Brescia and Torino.
In other transfer shorts, Palermo striker Igor Budan has joined Cesena on loan.
Lazio have sold Emilson Sanchez Cribari to Napoli for €0.5m.
Sampdoria full-back Marius Stankevicius has moved to Valencia on loan with an option to buy.
Milan have officially signed Robinho from Manchester City in a permanent move, as Marco Borriello reportedly agrees terms with Roma.
The Brazilian has already undergone his medical and a statement on the Rossoneri website confirmed the permanent move.
Robinho has signed a four-year contract with the San Siro side, who only completed the capture of Zlatan Ibrahimovic from Barcelona at the weekend.
The news of Borriello’s switch to Roma is not yet official, but all reports suggest Roma are waiting until the stock market has closed before announcing the deal.
This too ought to be a permanent switch after the striker refused a loan to Juventus because he wanted more certainty in his career.
It is believed Borriello will join Roma for €13m, although at one stage Philippe Mexes was offered in part-exchange.
Roma have also loaned midfielder Ahmed Barusso to Serie B outfit Livorno. He spent last season at Brescia and Torino.
In other transfer shorts, Palermo striker Igor Budan has joined Cesena on loan.
Lazio have sold Emilson Sanchez Cribari to Napoli for €0.5m.
Sampdoria full-back Marius Stankevicius has moved to Valencia on loan with an option to buy.
- blueman-TM87
- Kontakt:
3 brazlica+1 svedScof1eld je napisao/la:napad -> 3 brazilca + 1 bosanac![]()

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
- tony-mortale
- Kontakt:
mali off.Scof1eld je napisao/la:napad -> 3 brazilca + 1 bosanac![]()
otkud ti robijaš a da ne navijaš za milan, jednom sam bio kod druga u ze. i otišli na tekmu čelika, pa ja konto milan igra toliko je bilo sevchenkovih i kakinih dresova
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Milan pravo jak. 'Ajde napokon da vidimo velikana u pravom svjetlu ; Nadam se da će i nama napokon krenuti na bolje... Pa da nekada ponovimo 2005.u godinu

- tony-mortale
- Kontakt:
ili još bolje 2007.OTNYS_YNWA je napisao/la:Milan pravo jak. 'Ajde napokon da vidimo velikana u pravom svjetlu ; Nadam se da će i nama napokon krenuti na bolje... Pa da nekada ponovimo 2005.u godinu![]()

Nije to nista,da vidis koliko na San Siru ima Obucinih dresovatony-mortale je napisao/la:mali off.Scof1eld je napisao/la:napad -> 3 brazilca + 1 bosanac![]()
otkud ti robijaš a da ne navijaš za milan, jednom sam bio kod druga u ze. i otišli na tekmu čelika, pa ja konto milan igra toliko je bilo sevchenkovih i kakinih dresova

A.C. MILAN OFFICIAL PRESS RELEASE
8/31/2010
MILAN - A.C. Milan announces the acquisition of Robinho from Manchester City. The Brazilian player signed a 4-year contract with Milan.
8/31/2010
MILAN - A.C. Milan announces the acquisition of Robinho from Manchester City. The Brazilian player signed a 4-year contract with Milan.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne bih se složio da je " bolje "tony-mortale je napisao/la:ili još bolje 2007.OTNYS_YNWA je napisao/la:Milan pravo jak. 'Ajde napokon da vidimo velikana u pravom svjetlu ; Nadam se da će i nama napokon krenuti na bolje... Pa da nekada ponovimo 2005.u godinu![]()

nisu oni Borriella uvalili, Borriello im je najbolji strijelac prosle sezone.. dosao je na posudbu za 2mil, s mogucnoscu otkupa iduce godine..Raul7 je napisao/la:Znaci ne mogu da vjerujem kako je Milan poslovao. Pratio sam ih cijelu predsezonu kada su igrali, gledao sam utakmice na Emirates Kupu i jednsotavno sam mislio da vam nema spasa, da cete se ove godine boriti za mjesto koje vodi u LP ali onda zadnjih dana BUM!![]()
Prvo Ibra pa sad Robinho, postajete apsolutno prvi kandidati za Scudeto. Jos vam otisao Boriello ufff. Nego ok Ibra je ogromno pojacanje, Robinho ce vjerovatno biti zamjena jer mislim da je nemoguce da igraju zajedno Ibra,Ronaldinho,Pato,Ibra - pa ko ce tu trcati ljudi moji, ko ce se u odbranu vracati. Mislim da bi Robinhu najbolje odgovaralo da bude Joker sa klupe. Zaista sjajan posao Galijanija i Berluskonija. Prvo Ibra za sitnis, pa Robinho za samo 15 miliona a onda uvale Hunta i Boriela za nesto manje od 30 miliona ukupno. Da ne povjerujes. Jedva cekam tekmu Real-Milan , to ce bez sumnje obiljeziti grupnu fazu Lige Prvaka pa nek pobjedi bolji. Nadam se da ce oba otici dalje u sta ne sumnjam
Znaci Grmimoooo!!!!!!
Kakav kraj mercata ljudi pa ovo je nevjerovatno iznad mojih najvecih zelja je ovo bilo.
Forza Silvio,Forza Ćelavi!!!
Strahota smo,
E andiamooooooooo!
@ tony mortale ja sam takvu sliku stavio na fb daje nisi od mene "ukro" haahhahahaahhahaa
Kakav kraj mercata ljudi pa ovo je nevjerovatno iznad mojih najvecih zelja je ovo bilo.
Forza Silvio,Forza Ćelavi!!!
Strahota smo,
E andiamooooooooo!
@ tony mortale ja sam takvu sliku stavio na fb daje nisi od mene "ukro" haahhahahaahhahaa
- tony-mortale
- Kontakt:
izgleda da je ipak tako prvo je bilo 13 miliona otkup ugovora, al svejedno opet je to dobar posao, dobili 2 m, + preko 3 miliona za njegovu platu, a svakako nebi igrao jer pored ibre pata i sad robinja teško bi se on izborio za minutažu, neznam ni hoće li u romi biti u prvom timu pored tptija i vučinićaManijac18 je napisao/la:nisu oni Borriella uvalili, Borriello im je najbolji strijelac prosle sezone.. dosao je na posudbu za 2mil, s mogucnoscu otkupa iduce godine..Raul7 je napisao/la:Znaci ne mogu da vjerujem kako je Milan poslovao. Pratio sam ih cijelu predsezonu kada su igrali, gledao sam utakmice na Emirates Kupu i jednsotavno sam mislio da vam nema spasa, da cete se ove godine boriti za mjesto koje vodi u LP ali onda zadnjih dana BUM!![]()
- tony-mortale
- Kontakt:
hehe nisam već sam član službene fb milanove stranice i oni stavili, a na pravu stranicu još uvjek se ne može ućiWarrick je napisao/la:
Htio il ne mi smo ga Romi uvalili a to ce svjedocit i naredna sezona u kojoj ce 6 puta osutat na gol.Manijac18 je napisao/la:nisu oni Borriella uvalili, Borriello im je najbolji strijelac prosle sezone.. dosao je na posudbu za 2mil, s mogucnoscu otkupa iduce godine..Raul7 je napisao/la:Znaci ne mogu da vjerujem kako je Milan poslovao. Pratio sam ih cijelu predsezonu kada su igrali, gledao sam utakmice na Emirates Kupu i jednsotavno sam mislio da vam nema spasa, da cete se ove godine boriti za mjesto koje vodi u LP ali onda zadnjih dana BUM!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.