AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
ghehe a za huntelara 14 dobili, za robinja dali 15, ibra ove godine ništa a onda tri godine po 8, stvarno su doktori za transfere, ćelo se bio umirio 2-3 godine, al sad je odradio najjači mercato u zadnjih neznam ni sam koliko godina, svaka čast, i na dovedenim igračima, a bogami i na ovim škartovima što ih se riješiovuvu_zzz je napisao/la:cuj Boriello kosta 13 milionaA_d_0 je napisao/la:Robinho bi do 18:00 trebao staviti svoj potpis na ugovor,Boriello po svemu sudeci ode za 13 miliona u Romu a Kaladze nakon 10 godina napusta Milan i odlazi u Genou. Mercato FENOMENALAN!!!svasta, ali i vi znate uvaliti to je za nepovjerovati
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Odlično za Milan svaka čast !senad_flamin je napisao/la:SLUZBENO:ROBINHO POTPISAO!!!!!!!!!
Ove sezone prava rekonstrukcija ekipe.Napad je sada strašan sa Patom,Ibrom,Robinhom i Ronaldinhom.
Koliko je visina transfera i koju poziciju bi Robinho mogao igrati ?
FK Pjetlovi
- senad_flamin
- Kontakt:
15 mil je robinho kostao!!!! 4-godisnji ugovor po 5 mil plata !!!! vjerovatno kao zamjena za DINHA i PATAreds je napisao/la:Odlično za Milan svaka čast !senad_flamin je napisao/la:SLUZBENO:ROBINHO POTPISAO!!!!!!!!!
Ove sezone prava rekonstrukcija ekipe.Napad je sada strašan sa Patom,Ibrom,Robinhom i Ronaldinhom.
Koliko je visina transfera i koju poziciju bi Robinho mogao igrati ?

-RIVALDO-
- tony-mortale
- Kontakt:
napad je sad beton i to za duži niz godina, robinjo može mjenjati i pata i dinja pa čak i ibru, a može igrati sa dinjom u veznom redu a pato-ibra napad, jednostavno je dao alegriju više opcija i mogućnost mjenjanja formacije po potrebi, znači dogodine o napadu ne razmišljamo, valjda se pojavi kakav dobar bek i eventualno vezni igrač ostalo sve super
čudi me kako nema oni nekih
da kažu šta će im robinjo dali su čak 15 miliona za njega a dogodine će uzeti 31. godinu 
uh nisam od silnih vjesti ni uparatio da je ipak šampion kaladze otišao u genovu, grezie genoa
čudi me kako nema oni nekih

uh nisam od silnih vjesti ni uparatio da je ipak šampion kaladze otišao u genovu, grezie genoa

- senad_flamin
- Kontakt:
Očigledno da se politika dovođenja igrača promijenila odlaskom Ancelottia.Ne dovode se više stariji igrači,a dolaskom Ibre i Robinha sigurno da Milan postaje itekako ozbiljan kandidat za titulu.
FK Pjetlovi
cuj za ibru ove godine nista ? mislis da se posudbe ne placaju ? koliko je milan platio posudbu boatenga ? koliko je juve platio posudbu quagliariele ? onda sam skontaj koliko je samo milan platio posudbu za zlatana..
ser del barça es el millor que hi ha !
- Unforgotten
- Kontakt:
Nista, vjeruj svima. Tako se dogovorili, mada je to cudno, ali je bolje po MilanezeScof1eld je napisao/la:cuj za ibru ove godine nista ? mislis da se posudbe ne placaju ? koliko je milan platio posudbu boatenga ? koliko je juve platio posudbu quagliariele ? onda sam skontaj koliko je samo milan platio posudbu za zlatana..

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- senad_flamin
- Kontakt:
Perverznooo
kakav prelazni rok za Milan
ouuu sto volim sto ste sa Realom u grupi bit ce zigu zigu Moua 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Moguće je da će Milan isplatiti dio plate Ibri.Scof1eld je napisao/la:cuj za ibru ove godine nista ? mislis da se posudbe ne placaju ? koliko je milan platio posudbu boatenga ? koliko je juve platio posudbu quagliariele ? onda sam skontaj koliko je samo milan platio posudbu za zlatana..
FK Pjetlovi
- tony-mortale
- Kontakt:
hehe ova se buraz ne plaća, barsi ide 0 maraka, eura, dinara, dolara, samo zlaji plata,Scof1eld je napisao/la:cuj za ibru ove godine nista ? mislis da se posudbe ne placaju ? koliko je milan platio posudbu boatenga ? koliko je juve platio posudbu quagliariele ? onda sam skontaj koliko je samo milan platio posudbu za zlatana..
zato i kažem da je ovaj mercato iz snova, da je i pola od ovoga svi milanisti bi bili prezadovoljni jer znaju šta je bilo zadnjih par godina
sad je sve na alegriju da nađe pravu formaciju, uigra tim i motivie igrača, ja vjerujem da on to može dobro uraditi
ne kontam kako je moguce da nisu nista isplatili za posudbu
onda milan minimalno placa 75 % plate 

ser del barça es el millor que hi ha !
- tony-mortale
- Kontakt:
pa to i mene čudi, odradili su taj posao raiola i galiani perfektno, jbg barsi svakako nebi koristio jer ne računa pep na nnjega, a ovako su barem platu ušparali, bolje išta neko ništa, a mislim da milanu nije problem plaćati ga jer ipak je došao jako jeftinoScof1eld je napisao/la:ne kontam kako je moguce da nisu nista isplatili za posudbuonda milan minimalno placa 75 % plate
IN:Ibracadabra,Robinho,Boateng,Grk,Amelia,Monte-nesto
OUT:Boriello,Huntelaar,Kaladze,Dida,Favalli...
Moze li bolje? Kako je krenulo ispast ce da smo i profitirali. Volim vas celavi ljudiiii!!!!
Moze li bolje? Kako je krenulo ispast ce da smo i profitirali. Volim vas celavi ljudiiii!!!!
kako ste krenuli konto sam propadate, Yepes taj grk na pocetku ne bi vam trebali ulijevati neku nadu, posebno u odbrani koja je klimavaA_d_0 je napisao/la:IN:Ibracadabra,Robinho,Boateng,Grk,Amelia,Monte-nesto

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- senad_flamin
- Kontakt:
ma Sokratis je glavni 22 god... a odlican stoper !!!!vuvu_zzz je napisao/la:kako ste krenuli konto sam propadate, Yepes taj grk na pocetku ne bi vam trebali ulijevati neku nadu, posebno u odbrani koja je klimavaA_d_0 je napisao/la:IN:Ibracadabra,Robinho,Boateng,Grk,Amelia,Monte-nesto
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Kontakt:
pa yepes je došao džaba i odma mu je rečeno da je tek 4 opcija, čovjek se slaže, a i što nebi vjerovatno nikad nije imao bolju platu, grk je 1988. godište (znači dogodine 31.
) i reprezentativac je grčke, vrlo dobar stoper može i na beka, a i još će napredovati, ali u pravu si samo s njima i nebi bio neki posao, ali oni + ibra, robinjo i boateng =fantastičan posao
joj nervira me nemogu otvoriti službenu stranicu, a ni par ostalih, svi serveri izgleda pali, navala pa ja

joj nervira me nemogu otvoriti službenu stranicu, a ni par ostalih, svi serveri izgleda pali, navala pa ja

- senad_flamin
- Kontakt:
hehe ne mogu ni ja da otvorim stranicu milana !!!!tony-mortale je napisao/la:pa yepes je došao džaba i odma mu je rečeno da je tek 4 opcija, čovjek se slaže, a i što nebi vjerovatno nikad nije imao bolju platu, grk je 1988. godište (znači dogodine 31.) i reprezentativac je grčke, vrlo dobar stoper može i na beka, a i još će napredovati, ali u pravu si samo s njima i nebi bio neki posao, ali oni + ibra, robinjo i boateng =fantastičan posao
-RIVALDO-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.