Kakva euforija.MortemHz je napisao/la:Kakanj pa Bijeljina, vise sam sigurniji u pobjedu protiv Radnika nego u kupu, to cemo bas morati zapeti.

Kakva euforija.MortemHz je napisao/la:Kakanj pa Bijeljina, vise sam sigurniji u pobjedu protiv Radnika nego u kupu, to cemo bas morati zapeti.
Savez treba od sljedeće sezone ukinuti Ligu za prvaka i Ligu za opstanak, jer su sve u svemu bezveze.Lik je napisao/la:KRIMINALNI SAVEZ PONOVO ZAMAZUJE OČI SASTANCIMA U VEZI PREMIJER LIGE
Iz NSBiH je saopćeno da će tema sastanka biti "Premijer liga BiH - zajednički do kvalitetnijeg domaćeg takmičenja", kao i da će na dnevnom redu biti četiri tačke.
Prva tačka je unapređenje domaćeg takmičenja s osvrtom na dosadašnje aktivnosti NSBiH, ali i inicijative i prijedlozi za buduće aktivnosti.
Druga tačka dnevnog reda bit će integritet takmičenja, a potom će se razgovarati o projektu unapređenja reflektorske rasvjete na stadionima na kojima se igraju utakmice Premijer lige BiH.
Posljednja, četvrta tačka, odnosit će se na organizaciju utakmica Premijer omladinske lige za U15, U16, U17 i U19 ekipe.
Savez se treba restartovat i onda se posvetit ligi i kupu. Ovako oni to rade samo sto moraju.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Savez treba od sljedeće sezone ukinuti Ligu za prvaka i Ligu za opstanak, jer su sve u svemu bezveze.Lik je napisao/la:KRIMINALNI SAVEZ PONOVO ZAMAZUJE OČI SASTANCIMA U VEZI PREMIJER LIGE
Iz NSBiH je saopćeno da će tema sastanka biti "Premijer liga BiH - zajednički do kvalitetnijeg domaćeg takmičenja", kao i da će na dnevnom redu biti četiri tačke.
Prva tačka je unapređenje domaćeg takmičenja s osvrtom na dosadašnje aktivnosti NSBiH, ali i inicijative i prijedlozi za buduće aktivnosti.
Druga tačka dnevnog reda bit će integritet takmičenja, a potom će se razgovarati o projektu unapređenja reflektorske rasvjete na stadionima na kojima se igraju utakmice Premijer lige BiH.
Posljednja, četvrta tačka, odnosit će se na organizaciju utakmica Premijer omladinske lige za U15, U16, U17 i U19 ekipe.
Nanijetio za sinoćnje izdanjeVijadukt je napisao/la:Kakva euforija.MortemHz je napisao/la:Kakanj pa Bijeljina, vise sam sigurniji u pobjedu protiv Radnika nego u kupu, to cemo bas morati zapeti.Polako nije pao Real mMadrid
Ne znam da li se igralo do sada, ali sada hoće sigurno. To ako već UEFA/FIFA ne dopremi, iznajmi se.JavierBosnia je napisao/la: (Hoce li ovo biti prvi put da ce se na Grbavici igrati sa elektronskim reklamama okolo terena?)
Otkud vam bolan takve informacije?BelminM23 je napisao/la:Ne znam da li se igralo do sada, ali sada hoće sigurno. To ako već UEFA/FIFA ne dopremi, iznajmi se.JavierBosnia je napisao/la: (Hoce li ovo biti prvi put da ce se na Grbavici igrati sa elektronskim reklamama okolo terena?)
Rentalo je i Sarajevo za utakmicu protiv Borusije.UltrasZenica je napisao/la:Bit ce led reklame, to nasi rentaju od slovenaca.
Ja nisam nasao informaciju jesu li isti, ali cini mi se da su od istog dobavljaca. Tako da je kvalitet priblizan vjerovatnosvrakino1921 je napisao/la:ovi momci iz Zenice sigurno znaju ovi golovi sto ce Zeljo kupit za 2800km.jesu li to golovi kao na Bilinom polju.
JavierBosnia je napisao/la:Ja nisam nasao informaciju jesu li isti, ali cini mi se da su od istog dobavljaca. Tako da je kvalitet priblizan vjerovatnosvrakino1921 je napisao/la:ovi momci iz Zenice sigurno znaju ovi golovi sto ce Zeljo kupit za 2800km.jesu li to golovi kao na Bilinom polju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.