FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mustafa Kučuković dvije godine u FKS!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ne vjerujem nista dok mi ne kazes izvorGenije je napisao/la:Mustafa Kučuković dvije godine u FKS!

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
izvorGenije je napisao/la:Mustafa Kučuković dvije godine u FKS!
?Genije je napisao/la:izvorGenije je napisao/la:Mustafa Kučuković dvije godine u FKS!
Kad ce biti predstavljanje,jeli vec potpisao?Genije je napisao/la:izvorGenije je napisao/la:Mustafa Kučuković dvije godine u FKS!
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

ja znam samo da je na pregovorima,sad jesu li zavrsili ,jel potpisao i to ,to neznam,ako bude sutra u 12 ce biti press i bit ce objavljeno,do taada informacije imamo samo od MOS-a
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ako je ovo samo patka za ovo ne samo da ti treba dat BAN, vec i batine. Cekam od jutros kad ce potpisatfaba je napisao/la:?Genije je napisao/la:izvorGenije je napisao/la:Mustafa Kučuković dvije godine u FKS!
...JA SAM SARAJEVO...
daj ba reci, nemoj me j.ebavatiGenije je napisao/la:izvorGenije je napisao/la:Mustafa Kučuković dvije godine u FKS!
Ako je ovo samo patka za ovo ne samo da ti treba dat BAN, vec i batine. Cekam od jutros kad ce potpisat[/quote]
samo vjerujte zvanicnoj stranici kluba, tu ce sigurno biti obavjestenje o press konferenciji ako je uopste bude
samo vjerujte zvanicnoj stranici kluba, tu ce sigurno biti obavjestenje o press konferenciji ako je uopste bude
Kako vas nije stid to reći čovjeku koji ima više godina u klubu, nego vi u životu ???
(mislim na Genija)

Zadnja izmjena: dzenan01, dana/u 31 avg 2010, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
vids da nije normalan zajebaje rajufaba je napisao/la:daj ba reci, nemoj me j.ebavatiGenije je napisao/la:izvorGenije je napisao/la:Mustafa Kučuković dvije godine u FKS!
HZSA87
I sta treba da me stid bude, zato sto ja ne znam ko je on.dzenan01 je napisao/la:Kako vas nije stid to reći čovjeku koji ima više godina u klubu, nego vi u životu ???(mislim na Genija)

prvi put i da cujem da je on nesto u klubu.
ko je on?mozemo valjda znati, javna je licnost?
Zadnja izmjena: faba, dana/u 31 avg 2010, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Farek je napisao da Genije treba dobiti batine za ovo, a ne zna ni koje Gospodin, koji je godinama u i oko klubafaba je napisao/la:O kome ti to?dzenan01 je napisao/la:Kako vas nije stid to reći čovjeku koji ima više godina u klubu, nego vi u životu ???(mislim na Genija)

Zadnja izmjena: dzenan01, dana/u 31 avg 2010, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Elektrika
- Kontakt:

Ovako će sutra sa Blekićem

potpisao 100% za nas ,dvije godine .,,... MUSTAFA DOBRODOSAO
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Haj fala Bogu ima još upućenih, a ne samo ova djecajohnnyHZ je napisao/la:potpisao 100% za nas ,dvije godine .,,... MUSTAFA DOBRODOSAO

jos da Pile dodje treba mi nestodzenan01 je napisao/la:Haj fala Bogu ima još upućenih, a ne samo ova djecajohnnyHZ je napisao/la:potpisao 100% za nas ,dvije godine .,,... MUSTAFA DOBRODOSAO

Otkud ja znam ko je genije, jel trebam znati iza kojeg nick-a se ko krije. Ja cekam dva dana da vidim sta ce bit i sad treba samo neko da nas j.be, naravno rekao sam ako nije istina, i naravno u sali.dzenan01 je napisao/la:Farek je napisao da Genije treba dobiti batine za ovo, a ne zna ni koje Gospodin, koji je godinama u i oko kluba :xfaba je napisao/la:O kome ti to?dzenan01 je napisao/la:Kako vas nije stid to reći čovjeku koji ima više godina u klubu, nego vi u životu ??? :evil: (mislim na Genija)
Hajde recite vise ako nesto znate bar na nasoj stranici....
edit: mislio sam na nasem forumu, a ne davat ovde neke ekskluzive
...JA SAM SARAJEVO...
@farek
Ovo ako nebude sigurno(a 99% jeste), ja sam prvi da se banuje Genije, al sad batine (mada je to neizvodivo al' ružno zvuči) !
Ovo ako nebude sigurno(a 99% jeste), ja sam prvi da se banuje Genije, al sad batine (mada je to neizvodivo al' ružno zvuči) !
Trenutno korisnika/ca: broj6, Google Adsense [Bot], napoleon72, riki46, supervizor i 35 gostiju.