RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

edinko
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la edinko » 31 avg 2010, 01:03

carina je napisao/la:Ma...Kule ekber, kule uzu, protivniku pet komada u guzu :D To je moja religija..heheh..
Samo jedan od NAJGORIH primjera primitivizma i onoga sta je velika vecina clanova Red Army.NAZALOST na sta spade onakva grupa"fanatikosa"..
E pa znas sta papcino jedna.Radi VJERSKIH UVREDA tvoje primitivne pasmine/vrste MNOGI ne vole RA..O TOME SAM TRUBIO I TRUBIM!O vasim KONSTANTNIM UVREDAMA na sve sto ima veze sa Islamom ..A jos od tih vrlih"Velezovaca"nisam procitao kako krehnu Svetog Savu!I gle li cuda-svi se potpisuju cirilicom..mahom...Budali samo nije jasno sve to...
A koliko znam ti si internet manijak na svakom forumu i na svakoj stranici..pametnije bi ti bilo da nesto radis..TI i takvi kao ti ZGADISE Velez normalnim ljudima.Da Bog da te Allah kaznio ,u ovom svetom mjesecu ko nikoga ,sram i stid da te bude!OKANITE SE VRIJEDJANJA ISLAMSKI SVETINJA!Idite u BL pa tako Dodikujte!

@Analic,Dadonja,VFC mostar a POSEBNO gorecitirani retardus Carina i svi oni koji kazu da ce slika one Krepaline Tite visiti iza gola na svakoj tekmi-redi takvih i radi te krepaline i NEMA SPONZORA da valja..jer se svi ogradjuju..a oni koji nose slike Tite igraju na kartu"jugonostalgicara",vicu kako imaju Titinu skliku iznad glave a kad im udjes u kucu ne mozes vidjeti zida bez Svetoga Save(neka ljudi vjeruju nemam ja nista protiv ali su maheri da NAVUKU slaboumne budale).A tako je bilo i 91 kad se pola Mostara izjasnilo Jugoslavenima a znamo cime je rezultiralo.Nije ni cudo sto ova strana Mostara danas izgleda kako izgleda i sto zaostaje u svemu za drugom.Ko ne zna da cijeni i voli SVOJE kako ce da voli TUDJE?!

@Nem73-na tvoju zalost,ocito si me pomjesao sa nekim.Nisam iz skutorije!

@Bayer04 i Hercegovac-DZABE je govoriti nekima i CRTATI..Vjerujte mi da sam dobio"milion poruka"raje koja me poznaje i kazu napokon da neko kaze..Ljudi se otvoreno pocinju buniti njihovoj ikonografiji i vrijedjanju SVEGA sto je Bosnjacko i Bosanskohercegovacko(zgadi ti se kada na Forumu Veleza procitas da neki SASA zeli Edinu Dzeki-da slomi nogu?!Samo HAJVANU nije jasna poruka!Svaki iole NORMALAN insan konta "poruku"..vjerujte mi da SAMO 5% hajvana KVARI sliku o Velezu!Njih JE samo 5%!
@ostali-A ja protiv Mostara nemam nista.BRANIO SAM GA ali ne u podrumu kao MNOGI odavde sa raznih foruma ,guzicu nisam smjestio u dijasporu...i JAKO SAM ISKREN i fakultetski obrazovana osoba.Jos nesto??
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 avg 2010, 02:02

@edinko
e moj hadzi edinko ,respektujem da postis ali se kloni foruma previse si nervozan ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 31 avg 2010, 02:13

@edinko,

Ako zelis biti korektan do kraja onda moras da shvatis da je religiji mjesto u dzamijama, crkvama, sinagogama...
Stvari previse shvatas bukvalno. Neki ti ovdje zele reci samo da ih te stvari ne interesuju i nije nikakvo vrijedjanje u pitanju.
Ako ne mozes prihvatiti ono sto radi Red Army, onda nemoj ni biti dio njih. To ti je sve stvar demokratije, postovanje odluke vecine, a tih 5% koje navodis nemaju veze sa realnoscu. :roll:
#divovi

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 31 avg 2010, 04:16

povlacim se....nema fajde pokusavati objasniti nesto sto je jasno kao DAN..a ZNAM sta govorim jer me jednom UJELO...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

vfcmostar
Kontakt:

Re:

Post Postao/la vfcmostar » 31 avg 2010, 09:21

Hercegovina, niko ne smije porediti nikoga niti bilo sta s Bogom tobe jarabi. Semir Tuce moze biti kralj fudbala i igracka legenda naseg Veleza i to sam lijepo rekao. Isto tako rekao sam da se RA ne smije poistovjecivati sa nekim budalama koji psuju Boga na utakmicama i koje sam milion puta mrsnuo kada bi ih cuo da psuju u mome prisustvu. Nema mi nista odvratnije kada neko opsuje Boga i na to uvijek ostro reagujem. Je li ima jos nesto da ti nije jasno? Ako ima slobodno se obrati da ti se pojasni. Edinko generalizira i vrijedja navijace Veleza na osnovu nekih budala i to je nedopustivo i odvratno s njegove strane.

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 31 avg 2010, 09:43

Ma de okanite se ovog huskatora Edinka nije taj dobar u glavi nek se vrati odakle je sljego vjerovatno sa nekog od brda oko Mostara. Nego ovdje se treba pricati o Radnickom Športskom Klubu Velež i slijedecoj utakmici protiv Zvijezde!

zapovjednik
Kontakt:

Post Postao/la zapovjednik » 31 avg 2010, 09:49

pa zasto ste onda navijali za tursku protiv hrvatske ako kod vas nema mjesta za takve stvari.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 31 avg 2010, 09:57

zapovjednik je napisao/la:pa zasto ste onda navijali za tursku protiv hrvatske ako kod vas nema mjesta za takve stvari.
pa baš zato, Turska je za razliku od Hrvatske sekularna država

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 31 avg 2010, 12:35

BICE GUSTO je napisao/la:Tacno,Hadzija je jedna ljudska velicina koja se treba pozdraviti.Super tip.
Treba ga pozdraviti i te kako.Šteta što neće RA biti jer bi mu se skandiralo sigurno.Hadžija je ljudina prava, zadužio nas je svojom ljubavi prema Veležu i iskrenom borbom u crvenom dresu.A i Zvijezda nam je prijateljska ekipa, bar su meni dragi.HADŽIĐULBIĆ HADŽIĐULBIĆ!!!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 31 avg 2010, 12:43

zapovjednik je napisao/la:pa zasto ste onda navijali za tursku protiv hrvatske ako kod vas nema mjesta za takve stvari.
Bola ja licno nisam navijao ni za jednu ekipu do 15 min tekme .Kad sam cuo skandiranje sa tribina Za Dom spremni svim srcem sam poceo navijat za Tursku
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 31 avg 2010, 13:25

Edinko sine opali glavom dva puta u monitor boli tebe briga ko sta voli i za koga navija.
Samo jedan klub Velež Mostar

Dadonja
Kontakt:

Post Postao/la Dadonja » 31 avg 2010, 14:17

Hajde Edinko hoćeš li se već jednom predstavit. Nije red da tako u mjesecu ramazana govoriš o pokojniku, a što se tiče svetog Save... jedan je sveti Sava i prezivao se KOVAČEVIĆ! Inače nisi se predstavio imenom i prezimenom, nije valjda da te strah da će te bezbožničke crvene horde na Musali nabiti na kolac? Nemaš čega da se bojiš ti si na Allahovom putu i on će te zaštititi od tih zlotvora!

Inače nabijem na **** i tebe i tvoje istomišljenike! Mostar nikad neće biti vehabijska prčija. On će uvjek biti grad svih mostaraca, a pogotovo onih koji svoje komšije nigdje ne tjeraju. Ja neću nikada ići u Banja Luku, osim na ćevape i da gledam Veleža, a ti idi na neki islambosna forum pa tamo doživi čudesno ozdravljenje, pošto si mentalno, a vjerovatno i fizički zaostao!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 avg 2010, 14:30

@vfcmostar

Postujem tvoje postovanje boga al care ne mozes ti odredjivati tko ce sta psovati i nametati svoj sistem vrijednosti drugima. Ne volim psovati uopste ali ako opsujem vise volim boga nego necije dijete npr. Ja otkad znam to je cesta psovka i u Mostaru i na Velezovoj tribini .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 31 avg 2010, 14:35

Samo maloumnici psuju Boga. Opsuj Boga preda mnom pa ces vidjeti,...

Red
Kontakt:

Post Postao/la Red » 31 avg 2010, 14:54

kimbo je napisao/la:@vfcmostar

Postujem tvoje postovanje boga al care ne mozes ti odredjivati tko ce sta psovati i nametati svoj sistem vrijednosti drugima. Ne volim psovati uopste ali ako opsujem vise volim boga nego necije dijete npr. Ja otkad znam to je cesta psovka i u Mostaru i na Velezovoj tribini .
To je cisti kretenluk, ako neko vjeruje u Boga nece ga psovati, ako ne vjeruje onda ga ne treba ni uzimati usta a jos manje psovati jer ga po njegovom misljenju nema.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 31 avg 2010, 14:59

Hahah...gledaj ti sta meni Edinko napisa: citiram:
Da Bog da te Allah kaznio ,u ovom svetom mjesecu ko nikoga ,sram i stid da te bude!OKANITE SE VRIJEDJANJA ISLAMSKI SVETINJA!Idite u BL pa tako Dodikujte!

Prvo majstore, retardus Carina, nije nigdje ni na kavom forumu ni na nekoj drugoj stranici.. Nisam ni na RA forumu, samo ovde nekad se davno ukljucio, jer mi stvarno odgovara i ima dobrih likova...Nazalost, ti jedan od njih nisi i potrazi sine neki drugi forum..Ovo je sportski forum...A i sto se vjere tice, istina, nisam u tome previse, ne vrijedjam, izvinjavam se sto sam ono napisao, cista mostarska zahebancija..ali bez ikakvog zla...Znaci, retardus Carina nikoga ne mrzi i ne zeli mu zlo, za razliku od tebe koji mrzis druge, zelis zlo drugima, nameces kako ce ko davati imena svojoj djeci, drugar, nema boga koji te nece spremiti u Dzehenem, a ti toga nisi svjetan, jer te slabo uce, oni koji te uce...
Zavrsio sam dva ( 2 slovima i brojem ) fakulteta, zavrsavam treci i citam samo sta pametni ljudi o nama kazu...A mozda jedan od zadnjih mislioca na svijetu za Balkan kaze: Problem Balkana je taj, sto, kad se tamo ljudi rode, odmah ih se odgaja kao u coporu i nametne im se sve..Neda im se prilika da razviju svoje ja i svoju individuu..."
Covjece zivimo u drustvu i regiji gdje se svakih malo godina dogodi nekakav genocid i pokolj i za tebe je to normalno??? Bolesno drustvo druze, jer nas bolesni ljude uce...Retardus Carina ne cini i ne zeli zlo nikome i on ce dobiti samo malo po zicagu...
Voli Velez, cijeni Velez, postuje ga i to je ono sto nas zanima na ovoj temi i na ovom forumu...
i daj bola pusti nas vise na miru, molim te...NEMOJ me s tim opterecivati..I fala bogu da sam za tebe retardus, takav hocu i da ostanem...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 31 avg 2010, 15:06

Dadonja je napisao/la:Hajde Edinko hoćeš li se već jednom predstavit. Nije red da tako u mjesecu ramazana govoriš o pokojniku, a što se tiče svetog Save... jedan je sveti Sava i prezivao se KOVAČEVIĆ! Inače nisi se predstavio imenom i prezimenom, nije valjda da te strah da će te bezbožničke crvene horde na Musali nabiti na kolac? Nemaš čega da se bojiš ti si na Allahovom putu i on će te zaštititi od tih zlotvora!

Inače nabijem na **** i tebe i tvoje istomišljenike! Mostar nikad neće biti vehabijska prčija. On će uvjek biti grad svih mostaraca, a pogotovo onih koji svoje komšije nigdje ne tjeraju. Ja neću nikada ići u Banja Luku, osim na ćevape i da gledam Veleža, a ti idi na neki islambosna forum pa tamo doživi čudesno ozdravljenje, pošto si mentalno, a vjerovatno i fizički zaostao!
a odakle to vehabije u mostaru..
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 31 avg 2010, 15:49

Svaki slijedeći post koji ne bude o temi RSD Velež Mostar bit će obrisan, sve glupe, dječije, pubertetske razmirice, lične nepravde i frustracije liječite negdje drugo, forum je predviđen za diskusiju i razmjenu mišljenja s ciljem, a ne za ove gluposti :!:
Rođeni brato

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 31 avg 2010, 16:23

Samo me cudi sto se Vlada nije prije odlucio za povratak u Zilinu, kad je imao priliku...Haj bar ce mozda sad igrati protiv Chelsea 8-)

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 31 avg 2010, 18:23

carina je napisao/la:Samo me cudi sto se Vlada nije prije odlucio za povratak u Zilinu, kad je imao priliku...Haj bar ce mozda sad igrati protiv Chelsea 8-)
Zilina ga je vratila tek kada su osigurali dalji nastup u Evropi.Njegov ,sada vec bivsi trener u RB Salzburg,Huub Stevens je stalno govorio kako je Vlada talentovan,ali eto ponovo je povrijedjen pa ne moze igrati.(Mada nakon samo par dana ide na pripreme repke,pa je neke utakmice za repku i odigrao ??? ).Na zvanicnoj internet stranici RB Salzburg-a pise kako je Vlada za 14 mjeseci samo 9 puta igrao,od toga samo 5 puta u pocetnoj postavi i kako mu zele sve najbolje u novom/starom klubu. Samo sam ti prenijeo info.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.