Samo jedan od NAJGORIH primjera primitivizma i onoga sta je velika vecina clanova Red Army.NAZALOST na sta spade onakva grupa"fanatikosa"..carina je napisao/la:Ma...Kule ekber, kule uzu, protivniku pet komada u guzuTo je moja religija..heheh..
E pa znas sta papcino jedna.Radi VJERSKIH UVREDA tvoje primitivne pasmine/vrste MNOGI ne vole RA..O TOME SAM TRUBIO I TRUBIM!O vasim KONSTANTNIM UVREDAMA na sve sto ima veze sa Islamom ..A jos od tih vrlih"Velezovaca"nisam procitao kako krehnu Svetog Savu!I gle li cuda-svi se potpisuju cirilicom..mahom...Budali samo nije jasno sve to...
A koliko znam ti si internet manijak na svakom forumu i na svakoj stranici..pametnije bi ti bilo da nesto radis..TI i takvi kao ti ZGADISE Velez normalnim ljudima.Da Bog da te Allah kaznio ,u ovom svetom mjesecu ko nikoga ,sram i stid da te bude!OKANITE SE VRIJEDJANJA ISLAMSKI SVETINJA!Idite u BL pa tako Dodikujte!
@Analic,Dadonja,VFC mostar a POSEBNO gorecitirani retardus Carina i svi oni koji kazu da ce slika one Krepaline Tite visiti iza gola na svakoj tekmi-redi takvih i radi te krepaline i NEMA SPONZORA da valja..jer se svi ogradjuju..a oni koji nose slike Tite igraju na kartu"jugonostalgicara",vicu kako imaju Titinu skliku iznad glave a kad im udjes u kucu ne mozes vidjeti zida bez Svetoga Save(neka ljudi vjeruju nemam ja nista protiv ali su maheri da NAVUKU slaboumne budale).A tako je bilo i 91 kad se pola Mostara izjasnilo Jugoslavenima a znamo cime je rezultiralo.Nije ni cudo sto ova strana Mostara danas izgleda kako izgleda i sto zaostaje u svemu za drugom.Ko ne zna da cijeni i voli SVOJE kako ce da voli TUDJE?!
@Nem73-na tvoju zalost,ocito si me pomjesao sa nekim.Nisam iz skutorije!
@Bayer04 i Hercegovac-DZABE je govoriti nekima i CRTATI..Vjerujte mi da sam dobio"milion poruka"raje koja me poznaje i kazu napokon da neko kaze..Ljudi se otvoreno pocinju buniti njihovoj ikonografiji i vrijedjanju SVEGA sto je Bosnjacko i Bosanskohercegovacko(zgadi ti se kada na Forumu Veleza procitas da neki SASA zeli Edinu Dzeki-da slomi nogu?!Samo HAJVANU nije jasna poruka!Svaki iole NORMALAN insan konta "poruku"..vjerujte mi da SAMO 5% hajvana KVARI sliku o Velezu!Njih JE samo 5%!
@ostali-A ja protiv Mostara nemam nista.BRANIO SAM GA ali ne u podrumu kao MNOGI odavde sa raznih foruma ,guzicu nisam smjestio u dijasporu...i JAKO SAM ISKREN i fakultetski obrazovana osoba.Jos nesto??