Dajte i za Milan.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Je li Callejon bolji igrač od Albiola ili Allan od Koulibalyja? Ne bih rekao. Osim Insignea, Hamšika i možda Jorginha oni nemaju igrača koji kvalitetom odskače od prosjeka. Koulibaly je tu negdje. Okruženje jedne čini boljim nego što jesu, druge izlaže.Romagnoli13 je napisao/la:Nikad zrelije i moćnije nisu izgledali.Ali odbrana i dalje nije na istom nivou kao sredina terena i napad.
Dodao bih i Martensa na taj spisak igrača koji kvalitetom odskaču od ostatka ekipe.Feldmarschall je napisao/la:Je li Callejon bolji igrač od Albiola ili Allan od Koulibalyja? Ne bih rekao. Osim Insignea, Hamšika i možda Jorginha oni nemaju igrača koji kvalitetom odskače od prosjeka. Koulibaly je tu negdje. Okruženje jedne čini boljim nego što jesu, druge izlaže.Romagnoli13 je napisao/la:Nikad zrelije i moćnije nisu izgledali.Ali odbrana i dalje nije na istom nivou kao sredina terena i napad.
Njihovo curenje odbrane je posljedica Sarrijeve vizije fudbala. Večeras, primjera radi, protiv odličnog Lazija u gostima oba štopera su na protivničkoj polovini s loptom u nogama i teretom probijanja linija jer su ostale linije zagušene i organizacija igre je na njima. To je Pep Guardiola fudbal, jedna greška i sve pada kao kula od karata. Kad digneš Albiola visoko očekuješ da ćeš biti tanji nazad, ali to je njegov izbor. Ni puno bolji štoperi se ne snalaze toliko visoko u terenu. Treba razdvojiti šta je čemu uzrok, a šta posljedica.
Meni je ovaj Napoli u zadnje dvije sezone najbolja potvrda Juventusove kvalitete. Ko ovakvu ekipu ostavi iza sebe nakon trideset i kusur kola vrijedi. I to vrijedi mnogo pa makar bio i triput skuplja ekipa.
smecaru smecarski, jel te sramotaSarri: "Sarebbe finita così anche senza infortuni, ma perdere de Vrij è un problema"
Nisam gledao, ne znam kako je bilo, ali valjda je i za takve stvari uveden taj var,a ne samo da se interu i milanu sviraju penaliChinaglia je napisao/la:mogao je Reina sinoc dobit crveni karton za onaj prekrsaj nad Immobileom van kaznenog prostora
da se gledao var onda je u toj situaciji trebalo dosvirati zaleđeChinaglia je napisao/la:mogao je Reina sinoc dobit crveni karton za onaj prekrsaj nad Immobileom van kaznenog prostora
ispravite me ako grijesim, al kada se gledala situacija na tekmi Genoa-Juve, igrac je bio u offsideu, al to sudija nije gledao, vec dal je bio penal i penal je dosudjenKingJamesMVP je napisao/la:da se gledao var onda je u toj situaciji trebalo dosvirati zaleđeChinaglia je napisao/la:mogao je Reina sinoc dobit crveni karton za onaj prekrsaj nad Immobileom van kaznenog prostora
kako ne mogu, kada offside nije dosudjen, prekraj jeste i trebao je biti crveni kartonKingJamesMVP je napisao/la:Ne znam za tu situaciju iz Genove. Ne možeš govorit trebao crveni kad je tome prethodilo zaleđe
Ako je iko mogao da im odere guzove to je bio Ciru.. Sad do kraja ne znam hoće li moći ikoChinaglia je napisao/la:pretjerujete s uzdizanjem Napolija, ne znam zasto
Nisi znao da su kinezi urgirali da se uvede vardinoo je napisao/la:Nisam gledao, ne znam kako je bilo, ali valjda je i za takve stvari uveden taj var,a ne samo da se interu i milanu sviraju penaliChinaglia je napisao/la:mogao je Reina sinoc dobit crveni karton za onaj prekrsaj nad Immobileom van kaznenog prostora
Vi ste navikli doduše da svake sezone imate nekoliko puta više penala od nas, pa vam sada neobično ako imamo pribižno isto.dinoo je napisao/la:Nisam gledao, ne znam kako je bilo, ali valjda je i za takve stvari uveden taj var,a ne samo da se interu i milanu sviraju penali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.