Raja bice zajednicki sutra! Zagradio sam svakako u plusu sam, a naskidano jos i prije ovoga, strah me da mi rusi ne konfiskuju isplacujem na skrill svako 2-3 sata koliko namice se!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Svaka čast pajdo.Effenberg je napisao/la:Hajmo Depor pobjedi zavrsi yebi mater!![]()
Raja bice zajednicki sutra! Zagradio sam svakako u plusu sam, a naskidano jos i prije ovoga, strah me da mi rusi ne konfiskuju isplacujem na skrill svako 2-3 sata koliko namice se!
Strah me da me ne konfiskuju. A vidis to promo bet sto pise. Kad intenzivnije igras i vrtis posalju ti s vremena na vrijeme free bets kodove i od tog uplatio. Sta da kazem Rusima nego Spasiba!Willy je napisao/la:Svaka čast pajdo.Effenberg je napisao/la:Hajmo Depor pobjedi zavrsi yebi mater!![]()
Effenberg je napisao/la:Al dzaba moja ponuda kad je forum mrtav. Yebo ove sve pare kad nema raje!![]()
Jbt podsvjesno tipujem u pm, usto sinoc iza sna da pisam oca mi mog i otvorim app osinem 4 tenisa i padnem samo jedan kvotu 8 nabio na cenera. I kad sam usto ispizdio se morao sam mamicu da im yebem!Willy je napisao/la:Pajdo i noćas i sutra slaba ponuda. Ali eto, mislim da je bolje po danu nego noćas, veća je ponuda.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.