NK Zvijezda Gradačac

bondich
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la bondich » 30 avg 2010, 18:30

Žbljohar je napisao/la:
ado_94 je napisao/la:
mačak u čizmama je napisao/la:Nit sam iz Gradačca nit sam trenerova ulizica. Samo neke stvari gledam realno. Ti zmaje pogotovo nešto pametuješ a mislim da si obični papak i neznalica. Zalijepio si se tu za Vedu a momka sam više puta gledao i mogu ti reći da momak nije ništa posebno. Prosječni igračić koji će završiti kao i mnogi drugi koji su bili ko fol dobri u mlađim kategorijama.
da zavrsit ce kao prosjecni igracic jer ga dole u klubu upropastavaju........kod nas bolje prolaze strani igraci a domace tko j...... :D :D :D ali za to najvise hvala nasem cijenjenom zalizanom direktoru....
Gdje si ti bio do sada kada smo o tome pisali,drago djete,ako budu nasi igrali morat cemo se vratiti u 2.f.ligu
taj zalizani cvitkusic je stub zvijezdin on sta je uradio za zvijezdu mozgom nije niko on je taj koji prosjaci pare po gradaccu za zvijezdu...neznam otkad pratis zvijezdu pa tak pises o njemu kada je on dosao bila je ona mala tribina za nas 15-ero...a sada?????? :D ako klub nema dobre rezultate...znaci nema dobre igrace,neprovjereni igraci i neskupi a zasto je tako???nema love,pri tom cvitkusic nista nije kriv kolko ima u budzetu toliko muzike..radi sto moze bolje..nego svi vi koji imaju nesto protiv CVITKUSICA neka se malo bolje skontaju pa neka pisu na forum 8-)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 30 avg 2010, 18:37

Mene si citirao nisam nista napisao protiv Cvitkusica :D

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 30 avg 2010, 18:52

Bondich da tebe citaram..."ako klub nema dobre rezultate...znaci nema dobre igrace,neprovjereni igraci i neskupi a zasto je tako???nema love,pri tom cvitkusic nista nije kriv kolko ima u budzetu toliko muzike.."

Kada je Ninkovic trebao napustiti klub znal iko koliko je imao para u prelaznom roku?koliko je igraca otislo te sezone:Alimanovic,Kodro,Pjanic,Babic,Smajlovic,Matic i nemogu se sada sjetiti dali je jos ko napustio klub...Morao je nadoknaditi te igrace...Sigurno i provjereno znam za koliko je imao para toliko je kupio igraca!!! A sve je to igra nekih ljudi u upravi...Provjerite koliko je imao novca za prelazni rok pa se javite ako se sjecate te godine se pocela i tribina intezivno da pravi:D

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 30 avg 2010, 19:01

jest cvile ima mali budzet :D a niej mu mali kad je doveo sesta raspitajte se koliko je dobio za potpis i kolika mu je plata a koliko je igrao....onda stankovic,kovacevic koliko su dobili a sta su pokazali...zalosno i zasto je savic otisao jer mu je ponudenoo manje nego tim hendikeposima cviletovim...covjek je i imao pravo.....pa vi pricajte o malom budzetu dobra sala
Nk Zvijezda

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 30 avg 2010, 20:48

Ja mislim da mi imamo mozda 4-5 budzet u ligi(ispred nas Siroki,Borac,Zrinjski,Olimpik??).Mozda na papiru veci budzet od nas imaju Zeljo,Sarajevo,Celik,Sloboda ali vazno je koliko se ti budzeti realizuju odnosno koliko su realni.
Poznato je kako rade posljednja cetiri nabrojana kluba u nasoj drzavi,koliko duguju ne samo igracima,svojim uposlenicima nego i drzavi.Npr.mogu iz Zelje reci da imaju 2miliona KM ali je njihov realni budzet 1milion.
Treba imati na umu igraci koji biraju izmedju "velikih klubova" i Zvijezde ako je ponuda tu negdje oni ce otici u "veliki BiH klub".Prema tome mi biramo igrace na nasem trzistu iz drugog reda.E sada je pitanje da li smo mogli dovesti bolje igrace iz tog drugog reda npr.Djoric,Sest,prije njih Stankovic,Kovacevic...Ja mislim da smo mogli.
Evo npr.Zlatko DJORIC ukupno 20 utakmica 1 GOL
Senad HUSIC ukupno 21 utakmica 0 GOLOVA
Sasa SEST ukupno 4 utakmice 1 GOL
Milan KOVACEVIC ukupno 11 utakmica 1 GOL
Rajko STANKOVIC ukupno 11 utakmica 0 GOLOVA
Rasid AVDIC ukupno 2 utakmice 0 GOLOVA
UKUPNO: 69 UTAKMICA 3 GOLA

Ovo je statistika igraca koji su dovedeni kao "pojacanja" u NAPADU prosle sezone a neki su ostali i ovu sezonu u Zvijezdu.Ovo je PORAZAVAJUCA STATISTIKA za ljude koji su dovodili igrace,a ne toliko za igrace koji su igrali jer njih je neko doveo.Koji su to ljudi ja neznam, ali pravo je cudo kako smo mi uopste ostali u ligi sa ovakvim napadacima.S ovakvim napadacima sva taktika pada u vodu pa i da nam je trener Murinjo.Onda kazu iz nase uprave da "NEMAJU PARA ZA SKUPE IGRACE".Samo ovih sest igraca skuplji su od recimo Nikolica,Stajica i Dzafica zajedno.Pa bolje je dovesti tri kvalitetna spica i dobro ih platiti nego citav jedan autobus napadaca kakve mi dovodimo.Tu nam uprava ima losu politiku.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 30 avg 2010, 20:55

ado_94 je napisao/la:jest cvile ima mali budzet :D a niej mu mali kad je doveo sesta raspitajte se koliko je dobio za potpis i kolika mu je plata a koliko je igrao....onda stankovic,kovacevic koliko su dobili a sta su pokazali...zalosno i zasto je savic otisao jer mu je ponudenoo manje nego tim hendikeposima cviletovim...covjek je i imao pravo.....pa vi pricajte o malom budzetu dobra sala
Evo ja ću ti na to odgovoriti. Kao prvo kako je Cvile mogao znati da će se Šest povrijediti odmah na početku sezone, onda isto kako on može pretpostaviti da će igrač imati loš učinak poslije svoje dobre sezone. Pa dovedeni su prije i Pjanić pa nije ništa pokazivao na početku, Ćorić dobar početak u Zvijzdi da bi poslije pao sa formom,Savić je već zadnju polusezonu imao pad forme i bilo je za očekivat da napusti Zvijezdu jer je došlo do zasićenja. A kako se koji igrač pokaže u prošloj sezoni takav mu se ugovor nudi ;)
I na kraju da ti kažem , ma kakav budžet Zvijezda ima ona nije dužna niti igračima niti državi, možda je nekom privredniku u gradu ostala dužna ali što je najbitnije da nije dužna ni jednom igraču. Najlakše je dovesti nekog i obećat mu neku platu pa poslije se sa tim igračem povlačit po sudovima kao što radi 80% klubova u BiH.
Dragon Town

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 30 avg 2010, 21:35

U pravu si 100%. Prošle godine željovci nam hebaše Šesta a sada Delića, nije znao Cvitkušić da će tako biti. Zvijezdin budžet je oko 700 hiljada KM i ne mogu se očekivati sad čuda. Pa i sama je uprava postavila zadatak da se prvo stvori imidž kluba i da se postane stabilan premijerligaš odnosno da se prve tri do četiri godine zvijezda ravnopravno nosi sa ostalim ekipama pa tek onda juriti nešto veće. Uostalom Ninković nije zadržao igrače poput Alimanovića, Kodre, Pjanića, Ćorića, on ih je otjerao, nije Cvitkušić a doveo je one svoje sarajlice. Pa uspio je i Cvijiša otjerati iz kluba samo da bi dovodio koga je on htio i od koga je imao pinku.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 30 avg 2010, 21:38

ado_94 je napisao/la:jest cvile ima mali budzet :D a niej mu mali kad je doveo sesta raspitajte se koliko je dobio za potpis i kolika mu je plata a koliko je igrao....onda stankovic,kovacevic koliko su dobili a sta su pokazali...zalosno i zasto je savic otisao jer mu je ponudenoo manje nego tim hendikeposima cviletovim...covjek je i imao pravo.....pa vi pricajte o malom budzetu dobra sala
O budzetu koliki je ne odlucuje Cvitkusic,on ima platu i radi za nju,i po meni dobro,pokazalo se dok jednu polusezonu nije bio u klubu sve je krenulo naopako,a mnogo vecih problema ima u kliubu i bilo je osim jednog Sesta,sta si se uhvatio njega,prosle godine smo pola povrijedenih igraca iz Zelje drzali za vece pare,znas li ko je bio protiv toga,a ko za,razmisli prije nego napises jos koju glupost.

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 30 avg 2010, 21:57

Žbljohar je napisao/la:
O budzetu koliki je ne odlucuje Cvitkusic,on ima platu i radi za nju,i po meni dobro,pokazalo se dok jednu polusezonu nije bio u klubu sve je krenulo naopako,a mnogo vecih problema ima u kliubu i bilo je osim jednog Sesta,sta si se uhvatio njega,prosle godine smo pola povrijedenih igraca iz Zelje drzali za vece pare,znas li ko je bio protiv toga,a ko za,razmisli prije nego napises jos koju glupost.
ah da je to samo sest...ali ima tih jos a svi znamo koliko da se ne ponavljamo....ahahhaha moze biti da je beslija dosao za vece pare ili mozda haznadar uredu je raspitaj se za cifre sesta ,stankovica,kovacevica.....samo za ugovor a gdje je tu plata,stan,hrana..........a sta su pokazali nish ali da se cvile popravi tu je sad bedak,vidovic,nuhanovic....mogao je dovest jednog ali kako treba umjesto njih trojice......... sada u napadu i sredi imamo i viska .....za izvoza....a zamjenu za moranjkica nemamo pa mora omeragic igrat.....divota
Nk Zvijezda

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 30 avg 2010, 23:02

taj zalizani cvitkusic je stub zvijezdin on sta je uradio za zvijezdu mozgom nije niko on je taj koji prosjaci pare po gradaccu za zvijezdu...neznam otkad pratis zvijezdu pa tak pises o njemu kada je on dosao bila je ona mala tribina za nas 15-ero...a sada?????? :D ako klub nema dobre rezultate...znaci nema dobre igrace,neprovjereni igraci i neskupi a zasto je tako???nema love,pri tom cvitkusic nista nije kriv kolko ima u budzetu toliko muzike..radi sto moze bolje..nego svi vi koji imaju nesto protiv CVITKUSICA neka se malo bolje skontaju pa neka pisu na forum 8-)[/quote]
Sine mogu ti reći samo da sereš cvitkušić je dvolični supak... koji je upropastio par generacija od 87. tj moju generaciju 88, 89 evo sada i 90 godište... on je čovjek koji ima auto klupsko , ima gorivo da se kurći gore dole po čaršiji ima telefon itd.. neznate vi neke stvari sve je na šminku ok..

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 30 avg 2010, 23:04

sINE DA TI NEŠTO KAŽEM ŠTO SE TIČE KOVAČEVIĆA ON JE SE ODREKNUO ZADNJE 3-4 PLATE LIK DOŠO I REKAO JA NISAM DAO SVOJ DOPRINOS I NE ŽELIM NOVCE...

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 30 avg 2010, 23:08

husein veličanstveni je napisao/la:U pravu si 100%. Prošle godine željovci nam hebaše Šesta a sada Delića, nije znao Cvitkušić da će tako biti. Zvijezdin budžet je oko 700 hiljada KM i ne mogu se očekivati sad čuda. Pa i sama je uprava postavila zadatak da se prvo stvori imidž kluba i da se postane stabilan premijerligaš odnosno da se prve tri do četiri godine zvijezda ravnopravno nosi sa ostalim ekipama pa tek onda juriti nešto veće. Uostalom Ninković nije zadržao igrače poput Alimanovića, Kodre, Pjanića, Ćorića, on ih je otjerao, nije Cvitkušić a doveo je one svoje sarajlice. Pa uspio je i Cvijiša otjerati iz kluba samo da bi dovodio koga je on htio i od koga je imao pinku.
Sine moj nisi u toku Cvile je otjerao i Babića, i matića, Smajlovića, i sve te igrače... pa ninković je doveo alimanovića...

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 31 avg 2010, 00:29

ciro_ciro je napisao/la:
Sine moj nisi u toku Cvile je otjerao i Babića, i matića, Smajlovića, i sve te igrače... pa ninković je doveo alimanovića...
"Sine moj" ti cijelo svoje vrijeme na forumu pricas kako si propao u fudbalu kako te je neko upropastio pa i ove gluposti.
Ja licno mislim da Cvitkusic ne obavlja svoj posao dobro, ali nije istina da je neko "tjerao" igrace iz kluba! Radilo je se sve moguce da se smajlovic zadrzi, ali je on trazio nadrealne uvjete za nasu ligu, pre visoku platu i sta sve ne.. i kao razlog za to naveo da je bio medju boljim strijelcima u ligi! I nasi su odustali. Babicu istekao ugovor, nije bio zainteresovan da ga produzi, za Alimanovica se dobila odsteta. Tako da n :| e lupaj sranja molim te!

I majketi ne kopiraj ćiru blaževića i njegovo "Sine moj" :|

mozda si od njega i svoj nadimak uzeo :D

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 31 avg 2010, 10:29

ciro_ciro je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:U pravu si 100%. Prošle godine željovci nam hebaše Šesta a sada Delića, nije znao Cvitkušić da će tako biti. Zvijezdin budžet je oko 700 hiljada KM i ne mogu se očekivati sad čuda. Pa i sama je uprava postavila zadatak da se prvo stvori imidž kluba i da se postane stabilan premijerligaš odnosno da se prve tri do četiri godine zvijezda ravnopravno nosi sa ostalim ekipama pa tek onda juriti nešto veće. Uostalom Ninković nije zadržao igrače poput Alimanovića, Kodre, Pjanića, Ćorića, on ih je otjerao, nije Cvitkušić a doveo je one svoje sarajlice. Pa uspio je i Cvijiša otjerati iz kluba samo da bi dovodio koga je on htio i od koga je imao pinku.
Odkud ti to da je Ninkovic doveo Alimanovica,on nema veze sa njim,cak je Alimanovic otisao zbog Ninkovica,svadom izmedu njegovoga menadzera i Ninkovica.

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 31 avg 2010, 11:05

Ti pricas ofucanu carsijsku pricu koju je u promet pustio Cvitkusic kako bi se iz Mahmut Mahale vratio u gradski klub.Ne zelim nikog da branim,nije ni Ninkovic bio cvjecka,ali je otisao jer je imao obraz,to je ono sto ovaj Cvitkusic nikad nije ni imao.Da je Ninkovic otjerao ove igrace....grohotom se smijem.Doveo je par losih igraca,ali u tom trenutku to je bio financijski max kluba koji se borio sa klubskom infrastrukturom.
I zapamtite,vecina onog sto se pripisuje Ninkovicu kao krivica, je ustvari propust pojedinaca iz uprave i dio njihovog pritiska zbog toga sto Ninkovic nije htio u ekipi neke njihove "igrace" od kojih oni imaju dio.Ali su na kraju sve to znalacki sakrili i prisili njemu.On je kriv utoliko,sto je propustio sve to da vivi i predvidi.
Ne nasijedajte da sminku.odijelo i stav, razmisljajte malo svojom glavom(barem oni koji mogu)

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 31 avg 2010, 11:27

Malo je i tvoja ofucana prica,Cvitkusic nije bio tu kada su iz uprave namecali svoje igrace Ninkovicu i kada je otisao,ali znas i to da je Ninkovic najveci incijator da se ukloni Cvis,jel mu je smetao u "poslu",trbalo je klub na Ninkovicev nagovor rekonstruirati u jedan profesionalni i Evropski klub sa ambicijama,i tako ukiuti mjesto Cvisa sto je i uspio,nasa uprava je gledala u Ninkovica kao u Titu i pristala,jel covijek je do sada bio bez greske ostvario sve ciljeve i Zvijezdin san,ali da je se Nine kao i do tada drzao samo svoga posla bilo bi dobro,ali eto do cega nas je dovela reorganizacija davanje odrijesenie ruke Ninetu da radi i dovodi koga hoce,klub odvede u duboku krizu i ode,samo hocu reci svoje misljenje,dok je Cvis u klubu i klub je u usponu,vidjeli smo koji je zastoj i korak unazad uraden dok ga nije bilo,tako da mi nesmeta njegova zalizanost i auto koje vozi,naprotiv volio bi da su svi iz uprave zalizani kao on,dok je dobro Zvijezdi ne smeta mi.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 31 avg 2010, 11:51

joooj al se bezveze raspravlja i lupaju neki podaci cccc, nije naše ba da se sikiramo za to, ako ti se sviđa Zvijezda takva kakva je kupiš kartu i gledaš ono što se nudi, ako nisi zadovoljan ne ideš na tekme i zdravo, ako neko ima ambicije za vođenje kluba bujrum javite se predsjedniku i ako donesete dovoljno sredstava biće te sigurno član uprave, ako neko želi da bude trener opet bujrum nek se dokaže položi te licence itd., ako neko hoće da bude igrač opet isto, nema prisile ni u čemu

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 31 avg 2010, 12:04

Žbljohar je napisao/la:Malo je i tvoja ofucana prica,Cvitkusic nije bio tu kada su iz uprave namecali svoje igrace Ninkovicu i kada je otisao,ali znas i to da je Ninkovic najveci incijator da se ukloni Cvis,jel mu je smetao u "poslu",trbalo je klub na Ninkovicev nagovor rekonstruirati u jedan profesionalni i Evropski klub sa ambicijama,i tako ukiuti mjesto Cvisa sto je i uspio,nasa uprava je gledala u Ninkovica kao u Titu i pristala,jel covijek je do sada bio bez greske ostvario sve ciljeve i Zvijezdin san,ali da je se Nine kao i do tada drzao samo svoga posla bilo bi dobro,ali eto do cega nas je dovela reorganizacija davanje odrijesenie ruke Ninetu da radi i dovodi koga hoce,klub odvede u duboku krizu i ode,samo hocu reci svoje misljenje,dok je Cvis u klubu i klub je u usponu,vidjeli smo koji je zastoj i korak unazad uraden dok ga nije bilo,tako da mi nesmeta njegova zalizanost i auto koje vozi,naprotiv volio bi da su svi iz uprave zalizani kao on,dok je dobro Zvijezdi ne smeta mi.
Dobitna kombinacija je---CURGUZ i CVITKUSIC i vrijeme ce pokazati.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 31 avg 2010, 13:47

nego ba pricate ovdje po forumu svakakvi budalastina imal koji da bi iso u mostar pa se tu malo pokazte a ne samo blebecete ko je sta kriv ajmo mi da navijamo pa da onda nesto pricamo i zahtjevamo nemamo pravo im nista pricat kad ih nebodrimo kada im treba lako je sjedit za tastaturom i tipkat svakakve gluposti ko je zainteresovan ima organizovan mini bus sa 23 sjedista karta ce biti oko 30 km i neka se prijave kod mene pa da vidimo koliko ce vas doc :lol:

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 31 avg 2010, 14:24

Žbljohar je napisao/la:Malo je i tvoja ofucana prica,Cvitkusic nije bio tu kada su iz uprave namecali svoje igrace Ninkovicu i kada je otisao,ali znas i to da je Ninkovic najveci incijator da se ukloni Cvis,jel mu je smetao u "poslu",trbalo je klub na Ninkovicev nagovor rekonstruirati u jedan profesionalni i Evropski klub sa ambicijama,i tako ukiuti mjesto Cvisa sto je i uspio,nasa uprava je gledala u Ninkovica kao u Titu i pristala,jel covijek je do sada bio bez greske ostvario sve ciljeve i Zvijezdin san,ali da je se Nine kao i do tada drzao samo svoga posla bilo bi dobro,ali eto do cega nas je dovela reorganizacija davanje odrijesenie ruke Ninetu da radi i dovodi koga hoce,klub odvede u duboku krizu i ode,samo hocu reci svoje misljenje,dok je Cvis u klubu i klub je u usponu,vidjeli smo koji je zastoj i korak unazad uraden dok ga nije bilo,tako da mi nesmeta njegova zalizanost i auto koje vozi,naprotiv volio bi da su svi iz uprave zalizani kao on,dok je dobro Zvijezdi ne smeta mi.
Ne znam o kojoj dubokoj krizi pricas.I tad kada je otisao smo lijepo igrali,rezultati bi dosli.Sta danas imamo da vidimo?Ovaj danasnji na svako blijedo izdanje govori "Dobro je pobijedili smo".E pa da vidimo dokle tako.Ne moze se vjecno na guzove i srecu dobijati.
@seven te price kome se ne svidja bujrum igrat,trenirat, i sve ostalo to je vec postalo degutantno,posebno kad dodje iz usta inzinjera.
Mora se razluciti pojam trener,igrac,navijac,simpatizer,gledalac.Ne mozemo se svi dokazivati u svim ovim ulogama,ali onu koju preuzmes, za nju si odgovoran i podlozan pohvalama i kritikama.
Sta sad,samo oni koji zauzmu ta 23 mjesta u minibusu imaju pravo na komentar i misljenje.Postoje navijaci kluba,postoje simaptizeri.Svacijim godinama i profesiji ne pristaje sve.
Brzo razluciti pojmove.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.