FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

LEŠINAR
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la LEŠINAR » 28 avg 2010, 21:29

Gdje su čestitke????? :D :D :D
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Bjorn Borg
Kontakt:

Post Postao/la Bjorn Borg » 28 avg 2010, 22:08

Uz podrsku 15-tak hiljda Hordi padali su redom Spartak,Helsinborg,Cluj se provukao mislim da uz veliko uvazavanje Borac nema sta traziti,pa 3 komada je na Kosevu primao i bez publike! :idea:[/quote]

:roll:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 avg 2010, 22:27

LEŠINAR je napisao/la:Gdje su čestitke????? :D :D :D
Cetitam nogometasima ali ne onom kvazi treneru koji ce se sepuriti sjutra po Banja Luci------Promente ga dok je vrijeme

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 avg 2010, 00:05

Gledam nesto sastav u ove zadnje dvije utakmice i primjetih da nema Muminovica,jel razlog losa igra ili nesto drugo :?:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 29 avg 2010, 00:17

Nezalaganje na terenu i jako lose partije su ga preselile na klupu.

Mozes misliti kakav imamo tim kad on citave utakmice grije klupu :D :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 avg 2010, 00:41

Dule 078 je napisao/la:Nezalaganje na terenu i jako lose partije su ga preselile na klupu.

Žao mi Mumija pravo dobar je to igrač a još bolji čovjek ,šteta što se nije uklopio možda bi mu bilo bolje da je ostao na Koševu ali......Ma kupili ste sve što valja a bogami ni izbliza rezultati nisu kakvi bi trebali biti sa tim sastavom sad šta je u pitanju ne znam ali daleko je to od onog što ta tzv imena mogu. ;)
Sarajevo ljubavi moja!

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 29 avg 2010, 01:07

Fantastična utakmica, ne sjećam se kad smo zadnji put ovako nadigrali Slaviju, trebali su fasovati još minimum 2 komada. Mislim da ove sezone imamo ekipu za osvajanje titule.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 29 avg 2010, 21:00

Dule 078 je napisao/la:Nezalaganje na terenu i jako lose partije su ga preselile na klupu.

Muminovic je odlican nogometas i pozitivan lik ali ce ga kvazi-trener unistiti jer je los covjek i jedan narcis koji gradi autoritet na Muminovicu.Mjenjajte ga dok je vrijeme jer on je umislio da je najbolji trener i najlepsi,,,,

otwstw
Kontakt:

Post Postao/la otwstw » 29 avg 2010, 21:28

pabizo je napisao/la:

Muminovic je odlican nogometas i pozitivan lik ali ce ga kvazi-trener unistiti jer je los covjek i jedan narcis koji gradi autoritet na Muminovicu.Mjenjajte ga dok je vrijeme jer on je umislio da je najbolji trener i najlepsi,,,,
Druze jel vidis da se na tvoje provokacije i gluposti niko neobazire... Dosta te vise... :lol:

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 30 avg 2010, 14:34

http://fkborac.net/

Konačno.

Ove ili sledeće sedmice starta naš sajt.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 avg 2010, 17:01

Zar nije trebala biti domena .rs? :roll:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 30 avg 2010, 21:15

Maletić Darko jedan je Maletić Darko!!!! :D :D :D
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 30 avg 2010, 21:23

sekac je napisao/la:

Žao mi Mumija pravo dobar je to igrač a još bolji čovjek ,šteta što se nije uklopio možda bi mu bilo bolje da je ostao na Koševu ali......Ma kupili ste sve što valja a bogami ni izbliza rezultati nisu kakvi bi trebali biti sa tim sastavom sad šta je u pitanju ne znam ali daleko je to od onog što ta tzv imena mogu. ;)

Sjeti se Sarajeva sa Grujicem ,Rascicem i ostalim zvijezdama,a nismo nista osvojili sto znaci da ne igraju imena i mislim da ako trener nema autoritet nad tim igracima eto problema.Kako igra Borac i kakve ima igrace moze da pokaze 11.09.2010.god.na Kosevu,ali ono sto sam vidio u Zenici,je totalno razocarenje za ekipu koja pretenduje na titulu!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 30 avg 2010, 21:38

Dabogda tako razocarali i na Kosevu :D :D

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 30 avg 2010, 21:41

Dule 078 je napisao/la:Dabogda tako razocarali i na Kosevu :D :D

Samo se nadam da ce igrati otvoreno,a ne ko protiv Celika jedva da ste dva puta centar prosli,ali je Sarajevo savim nesto drugo i nadam se brzom pogotku,a onda ce biti lakse igrati protiv bunkera. :!:

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 31 avg 2010, 09:57

Nakon ovog danasnjeg potpisa Darka Maletica,vise ni ja ne vjerujem da cemo izgubiti na Kosevu,bez obzira na svu negativnu tradiciju. Naprotiv,sad kad smo konacno rijesili i tu desnu stranu koja nam je bila problematicna,idemo na pobjedu i na tom gostovanju,kao i na svakom drugom,pa neka pobjedi bolji. A taj bunker koji pominjes,mozes samo sanjati,dolazi vam kaznena ekspedicija,tako da ces mnogo vise drhtati pred svojim golom nego sto si navikao na domacim utakmicama :D :D

Znaci,ovako bi to moglo izgledati. Na golu Avdukic,najbolji golman Premijer lige prosle godine,po lijevoj strani Puzigaca koji je nezadrziv i igra u velikoj formi,stoperi Coric i bivsi reprezentativac Vule Trivunovic,po desnoj strani Maletic,nas bivsi igrac,bivsi reprezentativac iza koga je iskustvo igranja u Zenitu,Koblencu,Partizanu,a koji je u najboljim igrackim godinama. Srednji red,mladi reprezentativac Sakan,zatim nas najborbeniji igrac Boka Raspudic,i velemajstori Mikic i Vukelja,takodje bivsi igrac Partizana,a u napadu Stajic koji je igrao u Alenu do prije tri mjeseca i Stevo Nikolic koji je vec dao 5 golova ove sezone,bivsi najbolji strijelac lige i povratnik iz Rumunije,a tek mu je 25 godina! Ako sta zaskripi,tu su sjajne rezerve,Vas bivsi igrac Muminovic,Partizanovac Stanceski,kapiten juniorske reprezentacije Grahovac,i jos 5 dobrih igraca!
Ovo cisto da znate ko vam dolazi,i da ne sanjate i nadate se nekom bunkeru,oko kojeg cete vi kao igrati zonu,dok jedna lopta ne udje,nema od toga nista,posjed lopte ce biti na nasoj strani.A pogotovo da ne mislite da je pobjeda vec upisana,jer je ruzan osjecaj kad do nje ne dodje,pitajte komsije :D :D

Vidimo se na AFH....

zapovjednik
Kontakt:

Post Postao/la zapovjednik » 31 avg 2010, 10:11

imate dobru ekipu samo ko vam je taj boka raspudic

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 31 avg 2010, 10:12

Za vas gostovanje na grbavici i kosevu nije isto i nikad nece biti isto. Mi smo nekad u proslim sezonama imali i bolje igrace ali znali smo se okliznuti i protiv puno gorih ekipa tako da to nema nikakve veze u ovoj ligi. Mi smo FKSarajevo i u svakoj utakmici se moramo postaviti dominantno prema protivniku bilo kad i gdje, zbog toga sto to nije prije bilo tako, su se i desile promjene u klubu i igraci su to vec shvatili

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 31 avg 2010, 10:19

Dule 078 je napisao/la:Nakon ovog danasnjeg potpisa Darka Maletica,vise ni ja ne vjerujem da cemo izgubiti na Kosevu,bez obzira na svu negativnu tradiciju. Naprotiv,sad kad smo konacno rijesili i tu desnu stranu koja nam je bila problematicna,idemo na pobjedu i na tom gostovanju,kao i na svakom drugom,pa neka pobjedi bolji. A taj bunker koji pominjes,mozes samo sanjati,dolazi vam kaznena ekspedicija,tako da ces mnogo vise drhtati pred svojim golom nego sto si navikao na domacim utakmicama :D :D

Znaci,ovako bi to moglo izgledati. Na golu Avdukic,najbolji golman Premijer lige prosle godine,po lijevoj strani Puzigaca koji je nezadrziv i igra u velikoj formi,stoperi Coric i bivsi reprezentativac Vule Trivunovic,po desnoj strani Maletic,nas bivsi igrac,bivsi reprezentativac iza koga je iskustvo igranja u Zenitu,Koblencu,Partizanu,a koji je u najboljim igrackim godinama. Srednji red,mladi reprezentativac Sakan,zatim nas najborbeniji igrac Boka Raspudic,i velemajstori Mikic i Vukelja,takodje bivsi igrac Partizana,a u napadu Stajic koji je igrao u Alenu do prije tri mjeseca i Stevo Nikolic koji je vec dao 5 golova ove sezone,bivsi najbolji strijelac lige i povratnik iz Rumunije,a tek mu je 25 godina! Ako sta zaskripi,tu su sjajne rezerve,Vas bivsi igrac Muminovic,Partizanovac Stanceski,kapiten juniorske reprezentacije Grahovac,i jos 5 dobrih igraca!
Ovo cisto da znate ko vam dolazi,i da ne sanjate i nadate se nekom bunkeru,oko kojeg cete vi kao igrati zonu,dok jedna lopta ne udje,nema od toga nista,posjed lopte ce biti na nasoj strani.A pogotovo da ne mislite da je pobjeda vec upisana,jer je ruzan osjecaj kad do nje ne dodje,pitajte komsije :D :D

Vidimo se na AFH....

Ko je Darko Maletic vec godinama nije igrao,a i kad je imao klub nikad igrac nije bio, mislim da ce vam samo uzeti mjesto u ekipi nekom mladom igracu,a on igrati na ime iako garantujem da je zapusten i nespreman totalno,jer ne pamtim kad je tekmu prvenstvenu odigrao!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 31 avg 2010, 10:47

januar je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:Nakon ovog danasnjeg potpisa Darka Maletica,vise ni ja ne vjerujem da cemo izgubiti na Kosevu,bez obzira na svu negativnu tradiciju. Naprotiv,sad kad smo konacno rijesili i tu desnu stranu koja nam je bila problematicna,idemo na pobjedu i na tom gostovanju,kao i na svakom drugom,pa neka pobjedi bolji. A taj bunker koji pominjes,mozes samo sanjati,dolazi vam kaznena ekspedicija,tako da ces mnogo vise drhtati pred svojim golom nego sto si navikao na domacim utakmicama :D :D

Vidimo se na AFH....

Ko je Darko Maletic vec godinama nije igrao,a i kad je imao klub nikad igrac nije bio, mislim da ce vam samo uzeti mjesto u ekipi nekom mladom igracu,a on igrati na ime iako garantujem da je zapusten i nespreman totalno,jer ne pamtim kad je tekmu prvenstvenu odigrao!
e da si ga gledao u ovim prijateljskim utakmicama borca vidio bi da je jos uvijek klasa igrac. Usput trenira vec dva mjeseca s borcem i potupne je spreman i inkorporiran u postojecu ekipu.
Opet s druge strane radio se o igracu koji jednkao dobro moze da igra i desnog veznog i desnog beka, i sad vidi konkurenciju borca po toj desnoj strani , muminovic, stajic, maletic ( desni vezni) .
Sa maleticem borac dobija sigurno dodatni kvlaitet na vec jako veliki postojeci.

Kad je u puitanju utakmica sa sarajevom, tu je svaka prognoza nezahvalna, jer ne pobjedjuje uvijek kvalitetnija ekipa, nego najcesce ona koja toga dana igra bolje , imabolji dan, ima manje kiksova itd itd.
Bice borcu tesko na kosevu i ja bih zaista volio da i igraci istzrucni stab sarajeva udju u tu utakmicu sa filozofijom, domacini smo, borac ima losu tradiciju na kosevu, imacemo navijace , i onda kako cemo lako cemo.

Ne znam kako ce borac da igra na kosevu, ali zaista se nadam da ce to biti jedna dobra utakmica, za mene ni poraz ne bi bio neka tragedija jer treba sarajevo da igra i u banjaluci na proljece ( tu se da vratiti sve sto bi se eventualno izgubilo na kosevu), a sve vise od poraza na kosevu je dobitak.

U svakom slucaju nadam se da ce biti spektakl i da ce radi brojnih ljubitelja fudbala biti obezbjedjen i tv prenos jer takve utakmice trebaju da reklamiraju citavu ligu
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.