Pogba je napisao/la:Dje si Magica ba? :d
Evo me, matori...
Vratih se u bespuća sa Zapada...
Ovde vidim - sve u redu.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pogba je napisao/la:Dje si Magica ba? :d
TheChief je napisao/la: Nisam ja rekao da nije oslabljena (naravno da je oslabljena) nego da vi (navijači Srbije) nemate pravo kukati kako vam fale neki igrači koji ne žele igrati za reprezentaciju u OVOM TRENUTKU.
Pitanje da li je back u punom smislu te reči.Unofficialpage je napisao/la:Wellcome back, Magica.
Ako gledamo šta se vi pisali, nama (Bošnjacima, muslimanima kako god) je bilo svejedno ko će dobiti tu jer igraju Srbija 1 i Srbija 2 (Slovenija).MaGiCa je napisao/la:TheChief je napisao/la: Nisam ja rekao da nije oslabljena (naravno da je oslabljena) nego da vi (navijači Srbije) nemate pravo kukati kako vam fale neki igrači koji ne žele igrati za reprezentaciju u OVOM TRENUTKU.
Ma nemoj... Ti znaš šta neko želi ili ne želi...
A još je bolje pravdati pisanje pamfleta i egzaltacije na nivou 10togodišnjaka što su neki tamo Slovenci pobedili mrske Srbe...![]()
Znamo svi mi o čemu se ovde radi...a to je ono što sam izneo u postu...radi se o lečenju frustracija...
@DANTES lepo reče. Sledeći put će se ovde navijati za razne Francuske, Nemačke, Danske i sl. u januaru. Znamo zašto i zbog koga.
Oooo, dobrodošao druže stariMaGiCa je napisao/la:Pitanje da li je back u punom smislu te reči.Unofficialpage je napisao/la:Wellcome back, Magica.![]()
Za sad jeste. Nakon 15 meseci sam se vratio u Srbiju, pa i na ss.ba forum.
I baš svaki put Srbi pišu da igraju Srbija1 vs Srbija2TheChief je napisao/la: Ako gledamo šta se vi pisali, nama (Bošnjacima, muslimanima kako god) je bilo svejedno ko će dobiti tu jer igraju Srbija 1 i Srbija 2 (Slovenija).![]()
I da neću navijati za te reprezentacije nego protiv nekih ostalih.
Post doc studije. Severna Evropa.rio_Ferdy88 je napisao/la: Oooo, dobrodošao druže stari![]()
Gdje si to bio, pričaj (da nisi na kakvom kruzeru), otišao si bez pozdrava, baš onako iznenada, a Napoli dere
Ode ti u doktore znači, svaka čast, da to što prije privedeš kraju i da se zadržiš goreMaGiCa je napisao/la:Post doc studije. Severna Evropa.rio_Ferdy88 je napisao/la: Oooo, dobrodošao druže stari![]()
Gdje si to bio, pričaj (da nisi na kakvom kruzeru), otišao si bez pozdrava, baš onako iznenada, a Napoli dere
Postoji mogućnost da odem za stalno. Širu sa kompa i ovog sajta sam ostasvio kod kuće.![]()
Pratio sam vas sa vremena na vreme, pa rekoh da se javim...
Oooo donro došao natrag.. Nadam se da ti je bilo lijepo ovih 15 mjeseci..MaGiCa je napisao/la:Pitanje da li je back u punom smislu te reči.Unofficialpage je napisao/la:Wellcome back, Magica.![]()
Za sad jeste. Nakon 15 meseci sam se vratio u Srbiju, pa i na ss.ba forum.
Ja navijam protiv Srbije kad igra protiv bilo koga u bilo kom sportu zbog dobro poznatih razloga. Mislim da i ti to sam znaš. Ako je kod tebe drugačija situacija vezano za BiH onda svaka ti čast. To što je Srbija uspješnija od BiH je sasvim druga priča. I da je obrnuta situacija i da ste vi poput Gibraltara ponovo bi se veselio kad god izgubite i sl.MaGiCa je napisao/la:I baš svaki put Srbi pišu da igraju Srbija1 vs Srbija2TheChief je napisao/la: Ako gledamo šta se vi pisali, nama (Bošnjacima, muslimanima kako god) je bilo svejedno ko će dobiti tu jer igraju Srbija 1 i Srbija 2 (Slovenija).![]()
I da neću navijati za te reprezentacije nego protiv nekih ostalih.![]()
Ili su slučajno sportovi uvek nebitni i u poluraspadu kad pobedjuju Srbi
Ma nije, gde bi bilo razlikerio_Ferdy88 je napisao/la: Ode ti u doktore znači, svaka čast, da to što prije privedeš kraju i da se zadržiš gore![]()
Takvu priliku ne bi smio propustiti, samo nastavi, i nemoj nas zaboravljati![]()
I kakvo je stanje na hladnom severu, jel' velika razlika u odnosu na Balkan
DANTES je napisao/la:Oooo donro došao natrag.. Nadam se da ti je bilo lijepo ovih 15 mjeseci..
Cool.TheChief je napisao/la:Ja navijam protiv Srbije kad igra protiv bilo koga u bilo kom sportu zbog dobro poznatih razloga. Mislim da i ti to sam znaš. Ako je kod tebe drugačija situacija vezano za BiH onda svaka ti čast. To što je Srbija uspješnija od BiH je sasvim druga priča. I da je obrnuta situacija i da ste vi poput Gibraltara ponovo bi se veselio kad god izgubite i sl.
Samo mi reci je li i kod tebe ista situacija ?MaGiCa je napisao/la:Cool.TheChief je napisao/la:Ja navijam protiv Srbije kad igra protiv bilo koga u bilo kom sportu zbog dobro poznatih razloga. Mislim da i ti to sam znaš. Ako je kod tebe drugačija situacija vezano za BiH onda svaka ti čast. To što je Srbija uspješnija od BiH je sasvim druga priča. I da je obrnuta situacija i da ste vi poput Gibraltara ponovo bi se veselio kad god izgubite i sl.
Ali recite svi vi koji tako razmišljate upravo tim rečima. A ne: nisu oslabljeni a igraju bez pola ekipe i ostale gluposti...
Moji stavovi su poznati.TheChief je napisao/la:Samo mi reci je li i kod tebe ista situacija ?
Ne znam ko je to tako rekao? Ne daju mi se sada saltati postovi, ali niko normalan nece reci da Srbija nije (bila) oslabljena kada su im falila samo 3/4 najbolja igraca (barem po mom misljenju) - bez da razmatramo o Raduljici, Nedovicu, Simonovicu, koji takodjer itekako znace. Takve ne treba ni shvatati ozbiljno.MaGiCa je napisao/la:A ne: nisu oslabljeni a igraju bez pola ekipe i ostale gluposti...
Treba prelistati ne samo ovaj thread, da bi se došlo do ovih zaključaka...Federer17 je napisao/la:
Ne znam ko je to tako rekao? Ne daju mi se sada saltati postovi, ali niko normalan nece reci da Srbija nije (bila) oslabljena kada su im falila samo 3/4 najbolja igraca (barem po mom misljenju) - bez da razmatramo o Raduljici, Nedovicu, Simonovicu, koji takodjer itekako znace. Takve ne treba ni shvatati ozbiljno.
E sad, druga stvar je nesto sto si ti pisao u svom prvom postu, aludirajuci na nekakve komplekse. O tome se ovdje, vjerujem, uglavnom sve rascistilo. Nerealno je ocekivati da neko konstantno izdize uspjeh B-C (ili kojeg vec) tima, pise kako bi lahko dobili Spaniju (jer ih je Slovenija razbila), konstantno poteze teze 'Dragic i Doncic su Srbi', i slicne stvari, a da s druge strane ne bude prcanja zbog poraza u finalu. Nije to samo slucaj na forumu ovdje, pogledaj naslove clanaka po srbijanskim portalima - da Bog sacuva.![]()
Unaprijed da se ogradim, nemam ni k od kompleksa ni prema kome (kako sam i rekao vec ranije).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.