neno jeste uigravao akcije, i to je savjete uzimao od najboljeg trenera u tom trenutku (ko razume, svatice).mirzza je napisao/la:ovo sam ti podebljo za Nenu, dakle samo pusto nagadjanje kao sto lupa i 90% ovog foruma, ja sam rekao cinjenice o Mrsicu, jer su ga pojedinci predstavili kao zrtvu koja se 2 mjeseca PRIPREMA, dakle TRENIRA i UIGRAVA da bi bio rezerva "nekom balavcu od 17 godina" sto je blizu istini kao Peking Sarajevu,
dalje ovo sto ars govori je boljka naseg sirijca, on nema reprezentativne kulture niti zna sta je reprezentacija, covjek NIKAD nije bio REPREZENTATIVAC regije a kamoli drzave i na kraju krajeva je smijesno da lik koji trenira po Siriji vodi Mirzu, Kenu, Mrsica, Preldzica, ljude koji su igrali euroligu a doticni im je komentariso tekme,
@blaz to sto pricas za nedisciplinu je samo stvar kulture igraca, a ja koliko se sjecam u doba Firketa, Nene, Dzevde, Samira i ostalih to se nije desavalo, Firke je za EP97 krugove i krugove proveo trceci po FIS-u, dok su njegovi nasljednici trcali po Hemingveju, Hacijendi, Havani i slicnim kafanama, tu gadnu naviku je neko uveo u repku od 99 do 2001 godine a iskreno ne znam ko, pretpostavljam neko od starijih "uzora"
igraci u repku dolaze da igraju za domovinu a ne da zarade pare i sve dok je takva situacija nece nas biti nigdje
istina za mrsica nije crno-bijela. ima i on svojih "musica", ali daleko od toga da su ostali cvjecke (ma koliko ti pokusavao ovo osporiti i apostrofirati mrsica kao jedinog krivca)
ovo za MB sto nije bio reprezentativac "ti ne pije vode". uzecu ti primjer iz fudbala, a mogu i iz kosarke koliko hoces. sven goran ericsson nikada nije loptu sutnuo, ni na fizickom, a ne profesionalno - pa je jedan od najboljih trenera na svijetu. znaci to sto je neko igraoo neki sport na vrhunskom nivou ne mora znaciti da ce i kao trener biti uspjesan
sa ovim posljednjim dijelom, sto si odgovorio blazzu, se apsolutno slazem. rijetki su koji dolaze na pripreme repke i igraju za istu iz ljubavi prema drzavi i zbog ponosa, a ne zbog licnog interesa - mogu se nabrojati na prste jedne ruke