Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
E yebem i NATO i vježbu i MUP TK i komplet policiju u BiH, tamam se nameračio otići u Tuzlu al' qurac 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa možeš ti doći kao navijač u civilu i sjesti među sve ostale normalne navijače.Raonffa je napisao/la:E yebem i NATO i vježbu i MUP TK i komplet policiju u BiH, tamam se nameračio otići u Tuzlu al' qurac
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Znam da mogu, al' nije mi to fazon nikako.wobly92 je napisao/la:Pa možeš ti doći kao navijač u civilu i sjesti među sve ostale normalne navijače.Raonffa je napisao/la:E yebem i NATO i vježbu i MUP TK i komplet policiju u BiH, tamam se nameračio otići u Tuzlu al' qurac
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma pusti lafinasa, k'o fol on htio doci u Tuzlu, bas sada kada NATO nesto odrzava i kada ne mogu doci :mrgreen:
Faraone, dodji u civilu, nemas nista vece sanse od mene da batine dobijes, nisam ni ja omiljen na stadionu :mrgreen:
Faraone, dodji u civilu, nemas nista vece sanse od mene da batine dobijes, nisam ni ja omiljen na stadionu :mrgreen:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
[emoji1] [emoji1]Eisenbahner1921 je napisao/la:Odyebi Azmire, Sloboda ce igrati europske utakmice tamo gdje je i navikla !
Rigo ima sljedbenike...
EKONNP
Ma bio sam na Tušnju i prije, yebo te Sloboda tvoja ne dolazim zbog njeChinaglia je napisao/la:ma pusti lafinasa, k'o fol on htio doci u Tuzlu, bas sada kada NATO nesto odrzava i kada ne mogu doci
Faraone, dodji u civilu, nemas nista vece sanse od mene da batine dobijes, nisam ni ja omiljen na stadionu

Sad razmišljam maksuz sam da dođem, al' samo pod uslovom ako će tebe mlatiti da im pomognem

-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Redovno se krvimo oko toga kome je veca zelja da Slobodu gurnemo u raku i polijemo je krecom.skripar96 je napisao/la:[emoji1] [emoji1]Eisenbahner1921 je napisao/la:Odyebi Azmire, Sloboda ce igrati europske utakmice tamo gdje je i navikla !
Rigo ima sljedbenike...
Samo ih mi Hrvati sa Kosova mrzimo vise od krmka i krmkovih laznih Mostaraca.
Selam krmku.
Životni saputnik! 1921
bog te obnevidio, gledaj izjave.
a poslije ce anam one napadat za fasizam.ccccccccc
a poslije ce anam one napadat za fasizam.ccccccccc
-
- Kontakt:
komsije se ne mogu odluciti jesmo li hrvati ili siptari pa sam pristao biti oboje.
Životni saputnik! 1921
Haj, moze.Raonffa je napisao/la:Ma bio sam na Tušnju i prije, yebo te Sloboda tvoja ne dolazim zbog njeChinaglia je napisao/la:ma pusti lafinasa, k'o fol on htio doci u Tuzlu, bas sada kada NATO nesto odrzava i kada ne mogu doci
Faraone, dodji u civilu, nemas nista vece sanse od mene da batine dobijes, nisam ni ja omiljen na stadionu![]()
Sad razmišljam maksuz sam da dođem, al' samo pod uslovom ako će tebe mlatiti da im pomognem![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Samo pripremi 'sportske rekvizite'DoeTz je napisao/la:Haj, moze.Raonffa je napisao/la:Ma bio sam na Tušnju i prije, yebo te Sloboda tvoja ne dolazim zbog njeChinaglia je napisao/la:ma pusti lafinasa, k'o fol on htio doci u Tuzlu, bas sada kada NATO nesto odrzava i kada ne mogu doci
Faraone, dodji u civilu, nemas nista vece sanse od mene da batine dobijes, nisam ni ja omiljen na stadionu![]()
Sad razmišljam maksuz sam da dođem, al' samo pod uslovom ako će tebe mlatiti da im pomognem![]()

Ne bih imao ništa protiv da Azmir napravi stadion. Svaka investicija u infrastrukturu je ogroman korak naprijed.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:E yebem i NATO i vježbu i MUP TK i komplet policiju u BiH, tamam se nameračio otići u Tuzlu al' qurac

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Naravno, samo za tebe.Raonffa je napisao/la:Samo pripremi 'sportske rekvizite'DoeTz je napisao/la: Haj, moze.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Zaboravio sam Menala i Cabraju.Evolve je napisao/la:Sve vrišti od te nabrojane kvalitete pogtovo taj dvojac iz Čelika
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Normalne iz Tuzlewobly92 je napisao/la:Pa možeš ti doći kao navijač u civilu i sjesti među sve ostale normalne navijače.Raonffa je napisao/la:E yebem i NATO i vježbu i MUP TK i komplet policiju u BiH, tamam se nameračio otići u Tuzlu al' qurac

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Sto,kod vas aminaju na stadionu,citiraju kuran bibliju,uce za hafiza,sta...RedEvil je napisao/la:Normalne iz Tuzlewobly92 je napisao/la:Pa možeš ti doći kao navijač u civilu i sjesti među sve ostale normalne navijače.Raonffa je napisao/la:E yebem i NATO i vježbu i MUP TK i komplet policiju u BiH, tamam se nameračio otići u Tuzlu al' qurac![]()
![]()

FK Sloboda Tuzla
Petrovic odrezao prvu placu igracu[emoji1]
Covjek ima uigranu pricu
Covjek ima uigranu pricu
EKONNP
Sto,kod vas aminaju na stadionu,citiraju kuran bibliju,uce za hafiza,sta...
[/quote]
Nebi me cudilo da si onaj solinas

Nebi me cudilo da si onaj solinas

grb sto kuca,umjesto srca
Nebi me cudilo da si onaj solinasRedEvil je napisao/la:Sto,kod vas aminaju na stadionu,citiraju kuran bibliju,uce za hafiza,sta...

Pa jest on.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.