Besic je napisao/la:Gdje si Bernarde jesil poželio moje postove na NBAuBernardBarnjak je napisao/la:Prepelič za tri...
Naravno. Jos dvaesetak dana i dernek pocinje

Da se pokrenemo malo, okrenemo situaciju za 90 stepeni i da uzivamo

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Besic je napisao/la:Gdje si Bernarde jesil poželio moje postove na NBAuBernardBarnjak je napisao/la:Prepelič za tri...
Lillard je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Prepelič za tri...
Šta želiš da bude tema mojih postova za dvadesetak dana , da opet šamaram Durant hajtere ili da priču u potpunosti okrenem za 90 stepenice?BernardBarnjak je napisao/la:Besic je napisao/la:Gdje si Bernarde jesil poželio moje postove na NBAuBernardBarnjak je napisao/la:Prepelič za tri...
Naravno. Jos dvaesetak dana i dernek pocinje![]()
Da se pokrenemo malo, okrenemo situaciju za 90 stepeni i da uzivamo
pretekao si me u minutu sa postomlumani je napisao/la:Mnogi forumaši su nakon poraza Srbije od Slovenije u finalu Eurobasketa počeli da prisvajaju najveće dvije zvijezde prvaka Evrope, a to je izazvalo Nikolu Koju da na genijalan način ismije ljude koji tako misle.
“Šved je ustvari Aleksa i živeo je u ŠveCku, a za braću Gasol se zna da su Pavle i Marko iz okoline Uba, tako da…”, objavio je Kojo na Twitteru uz sliku najbolje petorke turnira.
Iako su im glavni igraci (Doncic-Dragic) Srbi, iako Srbi haman cine pola time, znaci da je Srbija i na taj nacin zasluzna za njihov uspjeh?DANTES je napisao/la:Slovenci su nadmašila učitelje.
Kokoškov brale..Federer17 je napisao/la:Iako su im glavni igraci (Doncic-Dragic) Srbi, iako Srbi haman cine pola time, znaci da je Srbija i na taj nacin zasluzna za njihov uspjeh?DANTES je napisao/la:Slovenci su nadmašila učitelje.
Pa kad ce vise pomrijet te generacije koje su Srbi ucili kosarku ili se taj proces idalje nastavlja pa je to nemoguca misija? Kako ste sami sebi zagorcali zivot...
@steph, otjerao ga legenda...
Onda je tu Amerika najzasluznija.DANTES je napisao/la: Kokoškov brale..
Druga stvar o kojoj često razmišljam je veličina koju je na ovom prvenstvu dosegao Bogdan Bogdanović. Bez ikakve dileme i bez ikakvih skrupula tvrdim da težu ulogu nije imao nijedan srpski reprezentativac u poslednje dve decenije, uključujući i Miloša Teodosića koji je do srebrnih medalja dolazio imajući uz sebe i Krstića, i Bjelicu, i Jokića, i Markovića, i sve druge koje sada Bogdan nije imao. Uz to je Bogdanović morao i da menja poziciju, navike i odgovornosti, pa je uz poenterski učinak dobio zadatak i da organizuje napade u pojedinim slučajevima, a svako ko se bavio košarkom zna šta znači kada igrač koji nije plejmejker dobije plejmejkersku ulogu u tako važnim momentima kada pulsira cela nacija... Da stvar bude neverovatnija, u eliminacionim mečevima sa Italijom i Rusijom pored svega što je davao našoj igri čuvao je i najbolje protivničke igrače - Belinelija i Šveda.
Moje oči još od Bodiroge nisu videle kompletniji paket, a to ne pominjem kako bih poredio ta dva igrača jer je Bodiroga prilično neponovljiv kao košarkaška pojava... Međutim, ono što me je posebno dotaklo jeste činjenica da momak koji je od ovog leta bogatiji za desetke miliona dolara plače jer nije uzeo zlato sa Srbijom.
Mozda bi i imao taj ucinak od 25+ da je imao slobodu i mogucnost da se fokusira samo na svoj posao...Raonffa je napisao/la:Dobar je bio Bogdan, možda nije davao 25+ poena (kao što su pojedinci očekivali), al' je imao taj prosjek od 20ak poena, dosta asistencija, igrao je veoma dobru odbranu, imao je pritisak najboljeg igrača i najboljeg šutera ekipe što sasvim sigurni nije lako podnijeti.
Bolji je Bojan,ali i Bogdan osim sto je dobar igrac,pravo je gotivan likkobe24 je napisao/la:Bogdan je najbolja dvojka Evrope. Strasan igrac, kojeg ne mozes da ne volis.
Dragic-Bogdanovic-Kumpo-Porzinis-M. Gasol najbolja petorka Evrope, koja bi imala sta reci i najjacem americkom timu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.